Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Pinguin Wave XL orange

Termékkatalógus
Pinguin Wave XL orange - Derékalj

Vélemények: Pinguin Wave XL orange

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Pinguin Wave XL orange témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Pinguin Wave XL orange termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Pinguin Wave XL orange megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Martin, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 09. 08., változat: Pinguin Wave XL orange
Hitelesített vásárlás
Elég szép matrac, nincs sok kifogásolni való. Egyszerűen nem szeretem a "táska" felfújását, bár lehet, hogy egyeseknek megfelel. Két külön kamrával és külön szelepekkel rendelkezik, a zsákot mindkét szelepre egyszerre helyezzük, és a levegőt "beszívja" a matracba. A zsáknak nincs alja, és a levegő a lyukon keresztül "csapdába esik". Jobban szeretem a lábpumpás matracokat. Természetesen a legrosszabb esetben a szájjal is fel lehet fújni. Amit kiemelnék, az a fújás. A szelep mindkét irányba nyitható, és nem fejt ki ellenállást, így a levegő könnyen kirepül hajtogatás közben, és pillanatok alatt kint van.
Kényelmes
könnyű
összecsukható
kettős kamra
nagyszerű fújni
Nem vagyok elégedett az inflációval
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ