Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Premium blue segway

Termékkatalógus
Premium blue segway - Hoverboard

Vélemények: Premium blue segway

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Premium blue segway témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Premium blue segway termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Premium blue segway megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Dunaharasztiflag
Értékelve: 2022. 11. 02., változat: Premium blue segway
Hitelesített vásárlás
A vásárlás gyorsan és gördülékenyen ment, a használataba vétel már okozaott kihívásokat mert használhatatlan a használati utasítás. Néhány hétig működött. Három hétig tesztelték majd fizikai sérülésekre hivatkozva (tényleg alig maradt festék az alján) nem javítottak egy feltehetően elektromos hibát. (nem lehetett bekapcsolni) Hiba okát nem közölték, garancián kívüli javításra ajánlatot nem kaptam. Ebben az árban hazai szervízhálózattal rendelkező nem csak nevében prémium terméket is lehet kapni, nem javaslom megvásárlásra senkinek.
Gazdag funkcionalitás
Gyenge műszaki minőség
Használati útmutató magyar nyelven egy vicc (nézzétek meg, érdemes)
Garanciális ügyintézés lassú és nem korrekt
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ