Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Rábalux Danny 5449

Termékkatalógus
Rábalux Danny 5449 - LED lámpa

Vélemények: Rábalux Danny 5449

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rábalux Danny 5449 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rábalux Danny 5449 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rábalux Danny 5449 megvásárlása után te is írsz értékelést.
20 490 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 12. 06., változat: Rábalux Danny 5449
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó ledlámpa. A lakásunk nappalijába, bőven elég a fénye. A távirányíthatóság zseniális, villanykapcsoló sem kell a lámpához. Az Alza nem a gyártó által garántált öt évet tünteti fel (mely a csomagoláson is rajta van) a termékismertetőnél, hanem, csak 24 hónapot írnak. Ezt szóvá is tettem az ügyfélszolgálatnál, és segítségképpen a "Segítő" küldött egy kódot. Ezt majd akkor kell alkalmaznom, ha véletlenül, két év után meghibásodna a termék, és még öt éven belül van. Nem értem, hogy erre miért van szükség?! Adják meg kód nélkül az öt évet, ennél tisztábban nem lehet! Akkor mi van, ha valaki ezt nem észleli? Elszáll három év jogos jótállás?! Régebben vásáróltam itt egy Asus USB-BT500-at. Annak a csomagolásán, három év garancia van feltüntetve, a termékleírásnál is ez szerepel. Akkor ezt nem értem!
Remek termék!
Az Alza a termékismertetőnél, nem tünteti fel az öt éves jótállást, csak 24 hónapot írnak, pedig a gyártó szerint, öt év jár rá. A dobozán is fel van tüntetve.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ