Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: RASPBERRY case 7" display és Raspberry Pi készülékhez

Termékkatalógus
RASPBERRY case 7" display és Raspberry Pi készülékhez - Mini számítógép tok

Vélemények: RASPBERRY case 7" display és Raspberry Pi készülékhez

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) RASPBERRY case 7" display és Raspberry Pi készülékhez témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) RASPBERRY case 7" display és Raspberry Pi készülékhez termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) RASPBERRY case 7" display és Raspberry Pi készülékhez megvásárlása után te is írsz értékelést.
11 190 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Václav, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 03. 14., változat: RASPBERRY case 7" display és Raspberry Pi készülékhez
Hitelesített vásárlás
Az RPI 3 + kijelzőmet egy könnyen hordozható tokban akartam elrejteni. A választott tok (Joy-it márka) nagyon rosszul van megtervezve. A kijelző hornyai nem felelnek meg az eredeti kijelzőüveg méretének, így az túlnyúlik a széleken. Az USB-mikro tápegység kivágása is rossz méretekkel rendelkezik, és a csatlakozónak (ismét az eredeti tápegységnek) a fedél és az Rpi között kell állnia. A kijelző hátulján lévő "lábak", amelyekkel a kijelzőt dönteni és dönteni lehet, szintén eléggé fórumosak. Könnyen felborulhat az egész szerelvény, csak egy pozícióra tervezték őket (fejjel lefelé nem lehet feltenni, függőlegesen sem létezik). Ez a pozíció is fordított az alapértelmezett nézethez képest! Biztos vagyok benne, hogy a hibákat saját kézi munkával, reszelővel és további 3D nyomtatással lehet finomítani, de a pénzért egy végleges kész dolgot várnék. Nem ajánlom a vásárlást.
a nem kívánt, szabadon lévő részeket takarja
a megjelenés nem rossz
rossz kivitelezés, a kivágások és hornyok méretei nem egyeznek az eredeti tartozékokkal (7"-os kijelző, hálózati csatlakozó)
anyaga fényes műanyag, könnyen tapintható
valamilyen oknál fogva a távtartó (kijelző - tok) fehér anyagból készült, szendvics hatást keltve.
a hátsó "lábak" csak egyállásúak, nem tartanak sokat.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ