Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Sava 29 Carbon 4.2

Termékkatalógus
Sava 29 Carbon 4.2 - Mountain bike

Vélemények: Sava 29 Carbon 4.2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sava 29 Carbon 4.2 témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sava 29 Carbon 4.2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sava 29 Carbon 4.2 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 08. 29., változat: Sava 29 Carbon 4.2 méret: 21"/XL
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A dobozból kivéve a kerékpár jól be van állítva, csak tegye fel az első kereket, a kormányt, a nyerget és a pedálokat, állítsa be a féknyergeket, hogy a betétek ne csípjék be a tárcsákat, és ellenőrizze újra az összes csavart. Az egyetlen hiba a kerékpáromon egy rosszul beállított váltófej volt, és át kellett helyeznem a megfelelő lyukba a kerékpárvázon.
16k egy jól felszerelt kerékpár
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 25., változat: Sava 29 Carbon 4.2 méret: 21"/XL
Hitelesített vásárlás
A kerékpár megfelelt az elvárásaimnak, 26-ról 29 hüvelykre váltva. Nagyra értékelem a könnyedséget az előző kerékpárhoz képest. Nem vágok neki semmilyen rendkívül kihívást jelentő terepnek, teljesen elegendő a normál közúti/erdei közlekedéshez. A jelenlegi áron és kerékpártartóval együtt ez egy kivételes ajánlat.
Csinos design
könnyű váz
elegendő számú fogaskerék
alacsonyabb alkatrész-kínálat - fékek, lánc
0 ×Jelentés
Michael Pšenička, Praha 3flag
Értékelve: 2023. 06. 17., változat: Sava 29 Carbon 4.2 méret: 21"/XL
Hitelesített vásárlás
Kerékpár vásárolt szabadidős lovaglás, eddig teljes mértékben kielégíti. Könnyen összeszerelhető, csak a fékeket kellett beállítanom, de nem probléma. Úgy vélem, hogy a felszerelés teljesen elegendő a céljaimhoz, az alkatrészek szükség esetén frissíthetők, így a kerékpárt jó alapnak tartom egy karbonvázzal. Csak a pedálokat cseréltem alumíniumra.
szép karbon váz
29" kerekek
átvitel 1 x 11
tisztességes ár a konkurenciához képest
minden látható feketén
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ