Akvizice ApF HU LEGO AP+ hu

Vélemények: SCX Advance GT3 Series

Termékkatalógus
SCX Advance GT3 Series - Autópálya játék

Vélemények: SCX Advance GT3 Series

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SCX Advance GT3 Series témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SCX Advance GT3 Series termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SCX Advance GT3 Series megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vratislav, Praha 4flag
Értékelve: 2022. 12. 10., változat: SCX Advance GT3 Series
Hitelesített vásárlás
Egy körülbelül 10 éves SCX digitális versenypálya tulajdonosa vagyok, és a márkával kapcsolatos jó tapasztalataim miatt megvettem a jelenlegi modellt. Ami hiba volt. Első pillantásra nyilvánvaló volt, hogy bár az ár magasabb, az alkatrészek minősége alacsonyabb. Az eredeti autópályán jó minőségű, gumírozott vezérlő volt, jelenleg csak műanyag. Mantinelek - esztétikailag és funkcionálisan lényegesen rosszabb megoldás. Autók - az egyik autó nem változtatta meg a pályát, a hiba valószínűleg az autó tervezésében volt, és semmit sem tudtunk tenni ellene. Ami az autókat illeti, nem tapadtak a pályán, és gyakorlatilag lehetetlen volt driftelni. Ez lehet, hogy ízlés kérdése, de a régebbi verzióval nem volt gond ebből a szempontból (szépen sodródott a kanyarokban). Nagyon csalódott voltam a vásárlással, és 2 nap múlva visszavittem a kocsit. Itt szeretném megköszönni az Alza-nak a problémamentes visszatérítést. Megvettem a Carerra D132 Race to Victory-t, amellyel nagyon elégedett vagyok, sokkal több funkciót kínál, és nagyon jó kialakítású. A tartozékok ára alacsonyabb az SCX-hez képest. A legnagyobb különbség az autókban van, gyönyörűen tartanak a pályán, gond nélkül driftelnek.
Kellékek
Autók
Mantinels
Vezetők
Pályamódosítás
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ