0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: SCX Original GT Race

Termékkatalógus
SCX Original GT Race - Autópálya játék

Vélemények: SCX Original GT Race

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SCX Original GT Race témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SCX Original GT Race termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SCX Original GT Race megvásárlása után te is írsz értékelést.
65 290 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Bronislav, Soběchlebyflag
Értékelve: 2022. 12. 21., változat: SCX Original GT Race
Hitelesített vásárlás
Akció ár wow Teljes autópálya Valódi plug and play Részletes autók A fő panel, a transzformátor és a vezetők segítségével a meglévő scx digitális autópályámat analóg verzióvá alakíthatom, ezt kerestem Az autók az ites pályán használhatók az útmutatók kis módosítása után.
Az autót szét kellett szedni, és a meghajtást hangolni és kenni kellett.
Ha két keresztváltót adnának a csomaghoz, az áramkörnek lenne értelme.
A transzformátor nem szabályozható, így az autóknak túlzott teljesítményük van, ami nem alkalmas gyermek számára A mágnes nélkül az autókat csak maximális koncentrációval lehet tartani.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ