Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Seagate IronWolf Pro 10TB

Termékkatalógus
Seagate IronWolf Pro 10TB - Merevlemez

Vélemények: Seagate IronWolf Pro 10TB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Seagate IronWolf Pro 10TB témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Seagate IronWolf Pro 10TB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Seagate IronWolf Pro 10TB megvásárlása után te is írsz értékelést.
122 190 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Szegedflag
Értékelve: 2023. 02. 07., változat: Seagate IronWolf Pro 10TB
Hitelesített vásárlás
Sosem derült ki.
Aki innem vásárol az készüljön fel, hogy egy papír!!! borítékban küldik a winchestert.Azvügyfélszolgálat meg nem fogja fel hogy nem a termék eredeti csomagolásával van a probléma hanem az Alza nem csomagolja/védi be úgy a NAS meghajtót, hogy a fizikai ütődés lehetőségét elkerüljék.Nyilvánvalóan esélyt sem adtam így használni/kipróbálni egy több mint 100ezer forintos terméket.Elvégre nem egy ssd-t vagy pendriveot vettem. Érdekesség képpen néhány hónappal ezelőtt 3 illatosító utántöltőt kipárnázott dobozban küldtek 9 ezer forintos értékért. Ki érti ezt? Mindenesetre az ilyen tipusú meghajtóra szánt pénzt, költsék inkább ott el, ahol gondosan csomagolva eljuttatják a megrendelőhöz.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ