Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: SENCOR SBU 7730BK

Termékkatalógus
SENCOR SBU 7730BK - Turmixgép

Vélemények: SENCOR SBU 7730BK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SBU 7730BK témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SBU 7730BK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SBU 7730BK megvásárlása után te is írsz értékelést.
56 990 Ft 50 190 Ft
Szállításra kész 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2020. 01. 04., változat: SENCOR SBU 7730BK
Árösszehasonlítóból származó értékelés
jó ár érték
nagyon erős, gyorsan ledarál nagy mennyiségű tartalmat
a műanyag edény nagyon könnyen karcolódik akár elmosás közben is
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2019. 01. 17., változat: SENCOR SBU 7730BK
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Az ünnepi árengedmény és az 1800W-os motorteljesítmény késztetett ennek a típusnak a megvételére. Belépő szintnek megfelelő. (sajnos nagyobb teljesítményűt nem árultak, főleg nem ezen a reálisabbnak számító áron).
Esztétikailag rendben van, a tritán kancsót könnyű elmosni a szép sima felülete miatt.
Jó lenne ha a motor legalább 2500W-os vagy annál is nagyobb teljesítményű lenne. Max. terhelésnél igen erőlködik, így túlmelegszik és büdösödik a motor. (a túlhevüléstől pörkölődnek és bűzt árasztanak az impregnáló és szigetelő anyagai)
Tudniillik, teli kancsónál sűrűbb anyag keveréséhez jó nagy teljesítményű motorra van szükség, hogy a fékező hatás miatt ne zuhanjon nagyot a fordulatszám. Főleg a szilárdabb, sűrűbb anyagok elegendően simára vagy hígra keveréséhez, továbbá a növényi sejtek és rostok alapos felszaggatásához, feltárásához ugyanis minél nagyobb fordulatszám kell. A kisebb teljesítményű, gyenge motorok erre képtelenek.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ