Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: SENCOR SRM 3150SS

Termékkatalógus
SENCOR SRM 3150SS - Rizsfőző

Vélemények: SENCOR SRM 3150SS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SRM 3150SS témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SRM 3150SS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SRM 3150SS megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2022. 03. 14., változat: SENCOR SRM 3150SS
Hitelesített vásárlás
4 főre elég nagy, 2 főnek rizs 2 napra.
A rizs gyorsan és teljesen szuperül elkészült, semmi sem égett, főtt, ha a vizet pontosan a mérlegre teszed az edényre, akkor minden rendben van.
Semmi szag.
A hőmérséklet fenntartása a rizs főzése után 3 órán keresztül. és a rizs tényleg elég meleg.
semmi
0 ×Jelentés
Jan, Vidčeflag
Értékelve: 2019. 04. 10., változat: SENCOR SRM 3150SS
Hitelesített vásárlás
késleltetett indítás
a rizs éppen megfelelő, nem ragacsos
párolási lehetőség - pezsgés
lehetőség többféle rizs főzésére - különböző programok
megfizethető ár a "multifunkcionális edényekhez" képest
cserélhető tápkábel - klasszikus a pc vagy nagyobb készülékek tápellátásához, így hosszabb kábelt lehet vásárolni, és bárhol fújhatom a gépet, ahol akarom.
a "gőz" funkció nagyszerű, a zöldségeket tökéletesen megpárolja, ha időt szán rá, gombócokat vagy húst még nem pároltam, de szerintem nagyobb dolgokhoz nem is lehet, nagy lyukak vannak, de a gombócokhoz nem elég
Még nem értettem, hogy mire való a sauté funkció, a neten található definíció szerint sütésre (pl. hagymát a rizs alá), de szerintem a gőz funkció jobban működik, amikor a fazék kigurul, mint a sz*** és meg tudom pirítani a hagymát.
az edényt fel kell főzni és ecettel, tavasszal és többször, kb. 4-szer, 2-szer nem volt elég - a rizsnek olyan szaga volt, mint valami műanyag bazmek vagy ilyesmi, de meg lehetett enni.
még egy apró dolog, a gép elég könnyű, így amikor a fedelet felemelik, és csak úgy, akkor a végén megütközhet, és leejtheti az edényt a padlóra, ezért legyen óvatos.
főzés után nem lehet csak úgy kivenni az edényt vagy a gőzölős betétet, várni kell egy kicsit, és kivenni, amikor egy kicsit lehűl, nincs rajta fogantyú vagy ilyesmi, de ezek az edények mind ilyenek, ez nem egy sütő, ugye?
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ