AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete

Termékkatalógus
Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete - Bluetooth hangszóró

Vélemények: Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 26., változat: Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete
Hitelesített vásárlás
Megfelelő hangerő
Igényes kivitelezés, drágább eszköznek tűnik mint valójában
Van súlya, nem rezeg az asztalon
Szinte semmi basszus!
Nagyon hangosan beszéddel bejelent minden funkciót
Az RGB fény csak addig néz ki jól amíg nem szól, amint elindul a zene egyszínű villogássá válik, ami többnyire követi a zene ütemét, de nehéz benne logikát felfedezni
A töltő csatlakozót takaró gumi dugó nagyon vastag, alig lehet kipiszkálni a helyéről. Ezt minden töltésnél eljátszani kész művészet lenne.
0 ×Jelentés
Vásárló, Dunakesziflag
Értékelve: 2023. 11. 05., változat: Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete
Hitelesített vásárlás
A méretéhez képest jól szól. Stabil a bluetooth, egymással is szépen összekapcsolódik.
Nincs
0 ×Jelentés
Vásárló, Szegedflag
Értékelve: 2023. 10. 23., változat: Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete
Hitelesített vásárlás
Szép erőteljes hangzás az árához képest.
Nem csalódtam még SENCOR hangszóróban.
Hangszínszabályzó gomb.
0 ×Jelentés
Michal, Praha 9 - Hloubětínflag
Értékelve: 2023. 10. 07., változat: Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete
Hitelesített vásárlás
A munkahelyemen használom, így naponta körülbelül 6 órát használom, és eddig nincs probléma. Minden nagyszerűen működik.
Hosszú akkumulátor-üzemidő
Alacsony ár
Nagyon jó hangzás ebben az árkategóriában
Lassú töltés
0 ×Jelentés
Josef, Budyně nad ohříflag
Értékelve: 2023. 08. 01., változat: Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
jól játszik
akkumulátor több mint egy napos működés
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 04. 24., változat: Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete
Hitelesített vásárlás
Ár értékben jó
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 21., változat: Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete
Hitelesített vásárlás
Nehezen búcsúzom a hangszórótól. A Sencor nagyon odafigyelt a tervezésre, robusztus, elegáns, méretéhez képest lenyűgöző hangminőséggel rendelkezik, és a saját hangerőszabályzójának köszönhetően, amely különálló a telefonon lévő média hangerejétől, kényelmesen használható podcastok lejátszására (egyszerűen csak beállítjuk a hangerőugrás méretét). Sajnos a hangos értesítései olyan szörnyen hangosak, hogy nem tudom használni. Ha a zene egy ideig nem szól, és a "POWER OFF! ", akkor is kirepülsz a bőrödből, még akkor is, ha nem a fürdőszobában zuhanyozol. És ébreszd fel reggel a hálószobában alvót a kötelező "SENCOOOR!" -val. BLUETOOTH MÓD! PAIRED! "Nem tudok. Szóval sajnálom.
igazán jó hangzás az egész frekvenciatartományban
meglepően jó hangtartomány a mély frekvenciákon (a James Bond hang sokkal valósághűbb volt, mint közvetlenül a TV-ből - pedig ez egy ilyen kis hangszóró).
Vízálló
jó akkumulátor élettartam töltésenként
előre és hátrafelé mozgathatja a dalokat
remek kinézet
robusztus kialakítás
gumi talp (nem csúszik lejátszás közben)
automatikus kikapcsolás rövid lejátszás nélküli idő után
akkumulátor állapotjelző (a telefonon lévő bluetooth-eszközökön jelenik meg)
jó bluetooth jel hatótávolság (hasonló a JBL Go 3-hoz)
saját hangerőszabályzóval rendelkezik, külön a telefon hangerőszabályzójától, így a hangszóró hangerejét és a telefonon lévő forráshangot kombinálhatja, hogy a hangerőszabályzó gombjaival viszonylag nagy ugrást tudjon beállítani a hangerőszabályzóban, ha a hangszórónak nagyon halknak kell lennie (a JBL Go 3 a + és - gombokkal közvetlenül a csatlakoztatott telefonon lévő média hangerejét állítja be).
USB-C tápcsatlakozó
3,5 mm-es jack AUX IN
rendkívül hangos értesítések a bekapcsolásról, párosításról, kikapcsolásról..., amelyeket nem lehet kikapcsolni, és amelyek felébresztik a szomszéd szobában alvókat.
a hangerő-növelő és némító gombok olyan vastag gumi alatt helyezkednek el, hogy ha hosszan nyomva akarjuk a hangerőt változtatni vagy a zeneszámot előretolni, akkor az egész hangszórót a tenyerünkbe kell fogni mindkét oldalról, és a hüvelykujjunkkal nagyon erősen megnyomva először a vastag gumirétegben a hatalmas + vagy - jelet, majd a gumi közepén lévő miniatűr gombot kell megnyomni.
az indító és szünet gomb logikátlanul van elhelyezve a hátlapon - valahol a hangszóró némító gombja felett vagy alatt, így soha nem lehet tudni, hogy a két gomb közül melyiket nyomja meg.
a színhatások egyáltalán nem úgy működnek, ahogyan kellene - amíg a hangot be nem kapcsolod, a hangszóró simán váltakozó színátmenetekben forog, mint a termékpromóciós fotókon, de amint bármilyen műfajú zenét játszol, a hangszóró csak egy színben világít, amely 800 ms-onként változik; meglepő módon a legjobb eredményt akkor éri el, ha a beszéd ritmusára legalább enyhén villog, de még mindig egy színnel világít, nem színátmenet, és a színváltás nem egyenletes, hanem ugrik (pl. pirosról sárgára egy pillanat alatt).
a csatlakozófedelet egy körömmel kell eltávolítani, amelyet a majdnem 1 cm vastag gumiban lévő apró bevágásba kell bedugni (szinte emberfeletti erőfeszítéssel lehet eltávolítani).
a heveder kényelmetlenül hosszú - amikor a hangszórót más dolgokkal együtt hordozza, például a szobák között, nem túl könnyű használni - a hangszóró alacsonyan leng a kéz alatt, és mindenhol megütközik.
bár nem különösebben nagy, meglepett, hogy nem is a legkönnyebb (kb. kétszer olyan nehéz, mint a JBL Go 3) - más dolgokkal együtt hordozni egy kicsit nem praktikus.
0 ×Jelentés
Otakar, Černošiceflag
Értékelve: 2023. 01. 02., változat: Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete
Hitelesített vásárlás
Praktikus kis hangszóró, jó kitartással és hangzással, amit persze a készülék mérete korlátoz. A jelenlegi árhoz képest a készülék minősége nagyon jó. Ha ki lehetne kapcsolni az állapotüzeneteket, egy csillaggal jobb lenne.
szép diszkrét design
kielégítő hangzás
egyszerű és intuitív kezelés
minőségi kivitelezés
kedvező ár
egy második eszköz sztereóhoz való csatlakoztatásának lehetőségei
3,5 mm-es jack AUX IN
ne számíts a gazdag basszusra
bekapcsolás, kikapcsolás, csatlakoztatás stb. olyan üzenetekkel jelzik, mint "bekapcsolva, csatlakoztatva. " Ezek eléggé zavaróak, és még nem tudtam meg, hogy ki lehet-e kapcsolni őket. Különösen akkor, amikor a "POWER OFF" öt perc csend után elalváskor (ágyban) hallható.
0 ×Jelentés
David, Praha 3 - Žižkovflag
Értékelve: 2022. 08. 27., változat: Sencor SSS 6202 HYPE S - fekete
Hitelesített vásárlás
A szobában a hang valóban elegendő, tekintve, hogy milyen kicsi a készülék. Ha a lejátszott zene (mp3) minősége jó, a hang gyönyörű és elegendő a szórakozáshoz.
Tényleg jó hangzás
Színhatások
Vízálló
Minőségi kivitelezés
Az egész testet vastag gumi borítja
Kis méret
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ