Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Sony Xperia 1 IV 5G lila

Termékkatalógus
Sony Xperia 1 IV 5G lila - Mobiltelefon

Vélemények: Sony Xperia 1 IV 5G lila

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sony Xperia 1 IV 5G lila témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sony Xperia 1 IV 5G lila termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sony Xperia 1 IV 5G lila megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Říčanyflag
Értékelve: 2023. 07. 16., változat: Sony Xperia 1 IV 5G lila
Hitelesített vásárlás
Visszavittem
design, hangszórók, méret, színek
túlmelegszik a kamera használatakor még 2 perc után is, és leállítja az alkalmazást
0 ×Jelentés
Miroslav, Pardubice 6flag
Értékelve: 2022. 07. 04., változat: Sony Xperia 1 IV 5G fekete
Hitelesített vásárlás
Szóval ez nagy csalódás volt a Sony részéről. A neten túlmelegedésre panaszkodnak a felhasználók videózáskor, nekem csak a telefonon lévő zene lejátszásakor melegszik fel a készülék. Ha 10 perc elteltével rögzít egy videót, egy üzenet jelenik meg a kijelzőn, hogy a készülék erősen felmelegszik, és egyes funkciók korlátozottak lesznek. Nagy Sony-rajongó lévén az Xperia 1 IV nem izgatott különösebben, ha eszembe jut a Sony Xperia Z2 x évvel ezelőtti vásárlása – a kicsomagolás után a WOW effektus következett, hm, és itt semmi. Nem igazán éri meg a pénzt, max 15-20k-t adnék érte. Meg voltam elégedve a fejhallgatóval, amikor előrendeltem, de nem használom, mert villámgyorsan visszamegy Alzákra a telefon. Általában néhány napon belül döntök az áru visszaküldéséről, ez néhány órán belül vissza fog térni. A telefonomra ragadt egy film 500 CZK-ért, szóval tökéletes munkát vártam volna – de nem így történt. A fólia alatt kb. A fólia oldaláról 4 porszemcsék láthatók és a kijelző fehér háttérvilágításával úgy néz ki, mint egy hibás pixel. Ha ezen az áron veszek egy telefont, akkor azt várom, hogy tökéletes legyen, ami az Xperia 1 IV esetében biztosan nem az. Nos, lehet, hogy az XZ Premium kibír még egy évig, és meglátom milyen lesz az Xperia 1 V
Nagyon szép hangzás
WH-1000XM4 fejhallgató ingyen
Jól tart, nem csúszik ki a kézből
Kis súly a mérethez képest
Túlmelegszik
Rosszul ragasztott fólia 500 CZK-ért
Túlzott ár
Se töltő, se kábel, hanem egy kupac papír haszontalan információkkal, amit úgysem olvas el senki
A kamerák ugyanazokkal a chipekkel rendelkeznek, mint az Xperia 1 II
a kijelző fehér színe enyhén kékes
1 *, mert 0* nem ítélhető oda
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ