Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Vélemények: Soundmaster EliteLine UR2180SI

Termékkatalógus
Soundmaster EliteLine UR2180SI - Rádió

Vélemények: Soundmaster EliteLine UR2180SI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Soundmaster EliteLine UR2180SI témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Soundmaster EliteLine UR2180SI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Soundmaster EliteLine UR2180SI megvásárlása után te is írsz értékelést.
56 390 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 28., változat: Soundmaster EliteLine UR2180SI
Hitelesített vásárlás
Kiváló hangzás
Az utasítások részleges hiányosságai ellenére ajánlom, hogy
Hibák az utasításokban. A kézikönyvben a Hibák fejezet címének így kell hangzania: A távirányítóba helyezett elem üzembe helyezése. A DAB+ műsorszórás fejezetben a harmadik bekezdés utáni mondatnak így kell hangzania: Rövid ideig nyomja meg (a rádión) a Alarm 1 vagy Alarm 2 gombot az előre beállított állomások közötti választáshoz. A Főmenü fejezetben az Idő és dátum alatt nincs leírva, hogyan kell kiválasztani az elemeket.
Telefonos technikai támogatás hiánya
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ