Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: SteelSeries Apex Pro TKL WL (2023) - US

Termékkatalógus
SteelSeries Apex Pro TKL WL (2023) - US - Gamer billentyűzet

Vélemények: SteelSeries Apex Pro TKL WL (2023) - US

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SteelSeries Apex Pro TKL WL (2023) - US témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SteelSeries Apex Pro TKL WL (2023) - US termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SteelSeries Apex Pro TKL WL (2023) - US megvásárlása után te is írsz értékelést.
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Jiří, Stateniceflag
Értékelve: 2023. 06. 25., változat: SteelSeries Apex Pro TKL WL (2023) - US
Hitelesített vásárlás
Ezt a billentyűzetet azoknak ajánlom, akiknek sok pénzük van, drága játékeszközöket akarnak mutogatni, és nem akarnak telepíteni semmilyen bloatware-t a fejlesztőktől, akik inkább kiadják a ****** mint a "3D AIM TRAINER" vagy a "SONAR" 2023-ban, ahelyett, hogy frissítenék a HW eszközeik firmware-jét, és kényszerítik a legújabb termékeket a főoldalon, mintha ez valami különleges lenne, és olyan "ingyenes játékokat és játékokat" kínálnak, amelyek mindig az "üzlet lejárt" státuszban vannak, és hasonló ismert csalások. A világítás mindenféle fejlett testreszabhatóságának hiányára egy szót sem szólnék, ha legalább az alapfunkciók, amiknek köszönhetően a billentyűzet a hw és a konkurenciát is le tudná zúzni, működnének. Ehelyett van egy steelseries GG, amely legfeljebb a játékfelvételek gyors szerkesztésével történő autoclippelésre jó. Kivéve persze, ha billentyűzettel és integrációval együtt használja. Ezután teljesen kikapcsolhatja az OLED-et, mivel az összeomlik és hibás marad. Ugyanez a helyzet a gifekkel, az eltűnő profilokkal, és a legnagyobb vicc, hogy a 2.4, a kábel és a BT saját profillal rendelkezik, de nem lehet őket egyszerre használni. Összehasonlítva razeru feldolgozás és kivitelezés egy igazán jó minőségű billentyűzet, amely büszkélkedhet vele otthon, az iskolában és a munkahelyen egyidejűleg Diky felajánlott csatlakoztathatóság,
Minőség és kivitelezés, RGB intenzitás (régóta nem láttam ilyen fényes LED-eket OEM billentyűzeteken).
Optipoint analóg kapcsolók egy teljesen más osztályban, mint bármi Razer (megy után 4x Razer KB)
Szinte nincs hajlítás vagy csavarás, lehetőség az egyes billentyűk programozására SW-n keresztül.
Egyéni JPG, PNG és akár GIF is elhelyezhető az OLED kijelzőn.
Az integrációk más játékokkal, mint például a CS, LoL, Dota stb. fantasztikusak a rendszerfelügyelet (gpu/cpu/ram temp/speed/capacity) vagy a discord és az ingame események integrálásának lehetőségével.
Minden csatlakozási típus ingyenes.... - Működnek. Ez nagyjából így van.
SteelSeries GG - szoftver, amely mindent és semmit sem csinál. Fél év használat után tényleg ki kell jelentenem, hogy a GG és a billentyűzet kirepül az ablakon, mert ez a beépített, hangolás nélküli darab sh. amit a fejlesztők szoftvernek hívnak
Gif feltöltése a Discord integráció engedélyezésével történő megjelenítéshez? Ez egy baleset.
Prisma világítás használata a játékbeli eseményeken engedélyezett színkulcs-vizualizációs integrációval? Ez egy baleset.
Beállítás, amely értesíti az OLED-et, hogy 30s felvétel készült? Ez egy baleset.
Szeretnél egyéni hatást beállítani ezen a gyönyörű RGB-n, mint a Synapse vagy a GHub razeren? - itt van 10 előre beállított animációk, állítsa be a sebességet és a színt.: DDDDDDDD
Az F11 kapcsoló egy hét után gyorsan elkezdett villogni, így rip RGB. Az egész kulcsot ki kellett kapcsolnom. (Az FN-nel kombinálva "Fényerő lefelé")
BATTERY OUT fél év teljes bohózat után = 2h. GG.
Kerüld el, vegyél egy Keychron alapot, OilKing Glorious Panda kapcsolókat, néhány szép billentyűsapkát, és elég pénzed marad egy menő játékegérre.
STEELSERIES GG (ff15 következik)...
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 05. 17., változat: SteelSeries Apex Pro TKL WL (2023) - US
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon jó
Olcsó
Kicsit hangosabb mint számitottam
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ