Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Suunto 7 Black Lime

Termékkatalógus
Suunto 7 Black Lime - Okosóra

Vélemények: Suunto 7 Black Lime

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Suunto 7 Black Lime témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Suunto 7 Black Lime termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Suunto 7 Black Lime megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Miroslav, Pardubice 6flag
Értékelve: 2022. 07. 25., változat: Suunto 7 Black Lime
Hitelesített vásárlás
Ez az óra az idősödő Sony SmartWatch 2 cseréjeként kelt fel, ami egy napig bírta, és már nem akart párosítani az új telefonnal. Olyan órát szerettem volna, amit nem kell minden nap töltenem, de nyúltam hozzá. Amint azt az értékelésekben említettük, az akkumulátor élettartama alig 1 nap. A kijelző megvilágításához a kezet természetellenes szögbe kell „fordítani”, néha világít, amikor a korláton lévő kézzel felfelé haladunk a lépcsőn. De amikor a motorommal rohantam dolgozni, és tudni kellett, hogy mennyi az idő, erősen meg kellett rázni az órát, hogy bekapcsoljam a kijelzőt, de ez sem működött 100%-osan. Így 5 nap alatt visszakerült és Garminra váltott - ott teljesen más ligában van az állóképesség (még az ára is); -)
fémház
más hevederek használatának lehetősége
Wear OS – ami az órából hiányzik, az telepítve van
AMOLED kijelző
Sokféle óralap felszerelésének lehetősége
az akkumulátor egyszerű feltöltése mágneses csatlakozóval
Vízálló
gyenge akkumulátor-élettartam - kb. 1 nap
nagyon gyenge rezgések
A működéshez 2 alkalmazást kell telepíteni
a kijelző bekapcsolásához el kell fordítania a csuklóját, hogy az óra függőleges helyzetben legyen - ekkor a kijelző világít
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ