Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: TechniSat DIGITRADIO 143 fekete

Termékkatalógus
TechniSat DIGITRADIO 143 fekete - Tuner

Vélemények: TechniSat DIGITRADIO 143 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TechniSat DIGITRADIO 143 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TechniSat DIGITRADIO 143 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TechniSat DIGITRADIO 143 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Marián, Lučenecflag
Értékelve: 2022. 01. 26., változat: TechniSat DIGITRADIO 143 fekete
Hitelesített vásárlás
Arról, hogy miért vettem meg 100%-ban.
Az USB csak az mp3 formátumot játssza le, a kár az FLAC.
0 ×Jelentés
Miloslav, Praha 4flag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: TechniSat DIGITRADIO 143 fekete
Hitelesített vásárlás
A legnagyobb vételi lehetőségek tárháza a rádiók (vagy inkább tunerek - a készüléknek nincs erősítője) közül, amit valahol találtam. Az FM mellett (amelyet egy évig nem fogunk használni) DAB+, AUX, Bluetooth, internetes rádió, Spotify, USB és egyéb médiák is vannak benne. A német TechniSat vállalatnak mindig is nagy erőssége volt a csatlakoztathatóság.
Nagyon jól vezérelhető nemcsak a távirányítóval, hanem a vevőpanelről is.
Fejhallgató kimenettel rendelkezik.
Egy figyelmeztetés - ha inverzió vagy köd van, a DAB+ jel kiesik valahol, és néha rövid időre. Ez nem a vevőegység meghibásodása. Van egy külső halmozott dipólusom FM-en (ott van kb. a hullámok fele. hullámhossz), amit a DAB+-on is használok (ott kb. egy hullámhosszról van szó). Mindkét sávban tökéletesen működik, de inverzió közben távolabbi multiplexek jeleit fogadja, és néha interferencia miatt kiesik a jel (általában néhány percenként egyszer, kb. 1 másodpercig).
Az ár/minőség arány (különösen az opciók) kiváló.
Nem kerestem a cseh kézikönyvet (jobban szeretem az eredetit), de szerintem nem volt ott. De a kezelőszervek elég intuitívak, és valószínűleg lesz egy angol nyelvű kézikönyv is a weboldalon. De a https://translate.google.cz/ fordítóval? hl=cs&tab=rT bárki meg tudja csinálni.
0 ×Jelentés
Hynek, Staré Sedloflag
Értékelve: 2021. 06. 17., változat: TechniSat DIGITRADIO 143 fekete
Hitelesített vásárlás
Eddig minden rendben. A két nyomással ellátott forgatógomb segítségével a készülék könnyen bekapcsolható, majd bekapcsolható. görgessen az állomások listáján, és nyomja meg a lejátszás gombot.
Érzékenység kiváló
Színes kijelző a kísérő adatokkal
Kivételes a külső antenna csatlakozója. A DAB-rádiókban nem látni ennyit.
Én csak a DAB+-hoz használom. Így nem tudom megítélni a készülék jellemzőit internetes rádió üzemmódban.
Az antennából származó F-csatlakozó nagyon rosszul van összecsavarozva. Nagyon mélyen van bemélyedve. De mi a fene, ez csak egyszer történik meg a telepítés során.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ