Shop roku Effaclar

Vélemények: Tenda CT6 Security Outdoor 2K camera 3MP, WiFi, RJ45, IP66, Android, iOS, Color night vision, CZ app

Termékkatalógus
Tenda CT6 Security Outdoor 2K camera 3MP, WiFi, RJ45, IP66, Android, iOS, Color night vision, CZ app - IP kamera

Vélemények: Tenda CT6 Security Outdoor 2K camera 3MP, WiFi, RJ45, IP66, Android, iOS, Color night vision, CZ app

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tenda CT6 Security Outdoor 2K camera 3MP, WiFi, RJ45, IP66, Android, iOS, Color night vision, CZ app témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tenda CT6 Security Outdoor 2K camera 3MP, WiFi, RJ45, IP66, Android, iOS, Color night vision, CZ app termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tenda CT6 Security Outdoor 2K camera 3MP, WiFi, RJ45, IP66, Android, iOS, Color night vision, CZ app megvásárlása után te is írsz értékelést.
16 590 Ft
Raktáron 3 db

Felhasználói vélemények

Jiří, Kelčflag
Értékelve: 2024. 04. 11., változat: Tenda CT6 Security Outdoor 2K camera 3MP, WiFi, RJ45, IP66, Android, iOS, Color night vision, CZ app
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Átlagos képminőségű fényképezőgép, halszem képtorzítás, nincs torzításelnyomás. Az alkalmazás elég jó, kivéve, hogy a felvétel lejátszásakor a felvétel egy órával eltérő időt mutat, mint amennyit valójában rögzítettek. Ha összehasonlítom a Solight 1D73S kamerával, amelyet már egy éve használok, akkor általános feldolgozásban, képminőségben és ellenőrzésben elmarad attól.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 08. 09., változat: Tenda CT6 Security Outdoor 2K camera 3MP, WiFi, RJ45, IP66, Android, iOS, Color night vision, CZ app
Hitelesített vásárlás
Egyáltalán nem pozitívak a tapasztalataim, egy hétvégi tesztelés után legszívesebben leégetném. A hiányosságok miatt plusz wifi-aljzatot kell vennem, hogy 24 óránként távolról újraindíthassam a kamerát. A kamerán van egy jelzés, hogy online van, de a kép nem töltődik be az alkalmazásba - a reménytelenség kereke és helló. Bárcsak távolról újraindulhatna!
elég jó az éjszakai megvilágítás tartománya, talán tényleg eléri a bejelentett 30 métert
minőségi kép
a kamera egyszerű és tanulságos párosítása az alkalmazással
az alkalmazásnak nincs lehetősége kiválasztani a képen azt a mezőt, ahol mozgást kellene érzékelnie, így a kép azon részeiben, ahol Önt egyáltalán nem érdekli, a legkisebb mozgás is szükségtelenül riasztást jelent. Még az Ali legolcsóbb kínai fényképezőgépei is rendelkeznek ezzel.
a kamera 23 óráig működik, majd leáll, kihúzva kell újraindítani, különben nem tölti be a képet. És még egyszer, még a legolcsóbb kínai kameráknak is van „eszköz újraindítása” funkciója az alkalmazásban arra az esetre, ha a kamera összeomolna.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ