Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: Tenda K4W-3TC Video Security Kit 2K camera 3MP, Wi-Fi, IP66, Android, iOS, Color night vision + soun

Termékkatalógus
Tenda K4W-3TC Video Security Kit 2K camera 3MP, Wi-Fi, IP66, Android, iOS, Color night vision + soun - Kamerarendszer

Vélemények: Tenda K4W-3TC Video Security Kit 2K camera 3MP, Wi-Fi, IP66, Android, iOS, Color night vision + soun

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tenda K4W-3TC Video Security Kit 2K camera 3MP, Wi-Fi, IP66, Android, iOS, Color night vision + soun témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tenda K4W-3TC Video Security Kit 2K camera 3MP, Wi-Fi, IP66, Android, iOS, Color night vision + soun termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tenda K4W-3TC Video Security Kit 2K camera 3MP, Wi-Fi, IP66, Android, iOS, Color night vision + soun megvásárlása után te is írsz értékelést.
92 190 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 12. 23., változat: Tenda K4W-3TC Video Security Kit 2K camera 3MP, Wi-Fi, IP66, Android, iOS, Color night vision + soun
Hitelesített vásárlás
A kamerarendszer folyamatosan összeomlik, így állandóan újra kell indítani, még 24 órán át sem tart a felbontás horror, de mindenkinek ki kell próbálnia.
Semelyik
Egyszerűen szörnyű.
0 ×Jelentés
Jan, Verneřice u Děčínaflag
Értékelve: 2022. 11. 20., változat: Tenda K4W-3TC Video Security Kit 2K camera 3MP, Wi-Fi, IP66, Android, iOS, Color night vision + soun
Hitelesített vásárlás
Ideális felhasználás családi házakhoz, nyaralókhoz. Válaszolni fogok az előző értékelésre. A PC-n való használathoz letöltheti az alkalmazást, és Android Emulátoron keresztül használhatja. Az alkalmazás és a rendszer használata egyszerű, de természetesen rendelkeznie kell alapvető ismeretekkel a hasonló eszközök kezeléséről. Az alkalmazással kapcsolatos probléma, hogy a kamerák nem voltak láthatók, velem is előfordult. Az NVR-t vissza kell állítani, és az alkalmazást és az NVR-t az indítástól számított 30 percen belül párosítani kell, de ez a rendszerbeállításokban van leírva. A kamerarendszer olcsóbb, de funkcionális változataként ajánlom.
Könnyű telepítés
Képminőség
Intuitív vezérlés
Mobilalkalmazások
Éjszakai üzemmód
Az NVR és az útválasztó hálózati kábellel történő összekapcsolásának szükségessége
PC alkalmazás nélkül
0 ×Jelentés
Martin, Troubskoflag
Értékelve: 2022. 09. 09., változat: Tenda K4W-3TC Video Security Kit 2K camera 3MP, Wi-Fi, IP66, Android, iOS, Color night vision + soun
Hitelesített vásárlás
A kamerák párosítása, valamint a helyi monitorhoz való csatlakoztatás egyszerű. Ezenkívül a jel nem okoz problémát még téglafalakkal sem. A csatlakoztathatóság azonban messze elmarad – a csatlakozás kábelen keresztül szükséges, és nem a hozzáférési ponthoz kell mennie, hanem közvetlenül a fő útválasztóhoz kell vezetnie, ami nagymértékben korlátozza a rendszer fizikai elhelyezését. Vezérlés csak vagy helyben lehetséges - állandóan csatlakoztatott monitorral, vagy az Android alkalmazáson keresztül, aminek értékelése (2,4 csillag) önmagáért beszél - az én esetemben például nem volt hajlandó megjeleníteni a képet, értesítések csak szórványosan érkeztek, a vélemények szerint ez korántsem elszigetelt jelenség. A rendszer általános beállítása nagyon nem intuitív (például a mozgásérzékelési válaszbeállítások több képernyőre oszlanak el, és az egyik érték megváltoztatása gyakran hangtalanul megváltoztatja az értéket a másikon, és a változtatások mentése nem történik meg automatikusan, manuálisan kell mentenie). Összességében a rendszer gyakorlatilag használhatatlan, ha távirányítóra van szükség - PC-n keresztüli vezérlés nem lehetséges, webes felületen sem, és az alkalmazás akkor is a használhatóság határán van, ha történetesen működik.
Képminőség
H.265 támogatás
Nagyon jó éjszakai látás
Nagyon minimalista bemutató
Csatlakoznia kell a fő útválasztóhoz, nem működik az AccessPoint-on keresztül
Nem lehet számítógépről vagy webes felületen keresztül csatlakozni a rendszerhez
Az adott alkalmazás nagyon hibás, zavaros, lassú és nem intuitív
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ