Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: TESCOMA VIRGO só / borsőrlő

Termékkatalógus
TESCOMA VIRGO só / borsőrlő - Fűszerdaráló

Vélemények: TESCOMA VIRGO só / borsőrlő

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TESCOMA VIRGO só / borsőrlő témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TESCOMA VIRGO só / borsőrlő termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TESCOMA VIRGO só / borsőrlő megvásárlása után te is írsz értékelést.
11 490 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 21., változat: TESCOMA VIRGO só / borsőrlő
Hitelesített vásárlás
Egy szép daráló, amely díszítésre, de nem munkára való. Nem értem, hogyan tudtak egy ilyen szarságot eladásra bocsátani. Valószínűleg egyáltalán nem tesztelték hosszú ideig. De ha ügyes vagy, akkor egy csavarral rögzítheted, és akkor remélhetőleg sokáig kitart.
Szépen néz ki, és ez az egyetlen pozitívum.
Szégyen, hogy milyen rosszul tervezték meg a terméket. Elfordításkor a csavar meglazul, és az egész alja észrevétlenül kiesik. A belső rész erősen alulméretezett. A használat során a műanyag fog gyorsan elkopik, és játék keletkezik. Ezt úgy oldottam meg, hogy megfúrtam és behelyeztem egy csavart, különben eldobható lett volna.
Az olcsó, egycélú őrlőkhöz képest nagyon kevés borsot őröl, így nagyon fájni fog a kezed. A só viszont túl sokat őröl. A leszorítóerő beállítása nem működik túl jól. Ezt úgy oldottam meg, hogy mindkét kamrában volt bors, és mindkét oldalt csak borssal őröltem, sót egyáltalán nem használtam.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ