Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Träumeland utazó matrac AIR

Termékkatalógus
Träumeland utazó matrac AIR - Matrac

Vélemények: Träumeland utazó matrac AIR

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Träumeland utazó matrac AIR témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Träumeland utazó matrac AIR termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Träumeland utazó matrac AIR megvásárlása után te is írsz értékelést.
22 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Zdeněk, Benešov u Prahyflag
Értékelve: 2023. 12. 24., változat: Träumeland utazó matrac AIR
Hitelesített vásárlás
Hamis leírás, nincs memóriahab. A habot is ragasztják. Extra túlárazott.
Könnyen hordozható
A termék nem tartalmaz memóriahabot
Kényelmetlen
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 12. 30.
Üdvözlöm, köszönöm az üzenetét és elnézést kérek. A leírásban szereplő hibát kijavítottuk. Szép napot - Jakub, Alza Expert.
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 29., változat: Träumeland utazó matrac AIR
Hitelesített vásárlás
A lányommal gyakran utazunk a nagymamák között, és eredetileg a sógornőmtől kaptam kölcsön egy másik matracot, amely három részre hajtogatható. Először is, az eredeti matrac ultrapuha volt, és a babám nem laposan, hanem a guggolásban feküdt, hála a szuperkészleteknek. Évente egyszer néhány napra jó, de volt már dolgom néhány 14 napos tartózkodással az év során, és nem tűnt túl rendben lévőnek. Ezért kerestem valami hasonlót, és el kell ismernem, hogy ez a matrac nagyszerű. Egy darabból áll, ha összehajtja (takaróvá tekeri), akkor is elrejthet különböző dolgokat a hengerben alváshoz (pl. újszülötteknek való függönyágy az utazóágyhoz, vagy lepedők és matracvédők). A matrac keménységével is elégedett vagyok, amely megegyezik a kiságyban lévő matrac keménységével, amely a kisfiunknak van otthon. Így nem lesz az a hülye érzésed, hogy tönkreteszik a baba hátát pár hónapról. Mint édesanya, örömmel fogadom a lehetőséget, hogy a mosáshoz levehető a fedél. Szóval nekem mindenképpen OK, és aki többet utazik gyerekkel (utazóágyon), mindenképpen fektessen be egy jó minőségű matracba, de a mi kisgyermekünk a nap 2/3-át a kiságyban és a matracban töltötte: )
Raktárak nélkül
Henger összehajtott állapotban
Csak puha/kemény
A matrac huzatának levételének lehetősége mosás céljából
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ