Shop roku 30 dnů na vrácení

Matracok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Méret
60 × 120 cm
(57)
90 × 200 cm
(24)
80 × 200 cm
(19)
180 × 200 cm
(17)
140 × 200 cm
(14)
Szélesség
36 cm
180 cm
-
Hossz
70 cm
200 cm
-
Magasság
4 cm
24 cm
-
Ágy típusa
Kétszemélyes
(33)
Egyszemélyes
(61)
Gyerekágy
(63)
Szűrés

A megfelelően kiválasztott matrac a jó, egészséges és kellően hosszú alvás alfája és omegája. A megfelelő matrac kiválasztása kiemelt fontossággal bír, hiszen egy neked való matrac enyhítheti a hát- és ízületi fájdalmakat, és biztosítja a jó minőségű alvást. A matrac kiválasztásakor figyelj a keménységre, az anyagra, a méretekre, valamint az ágyráccsal való kompatibilitásra. Olvass tovább, hogy még többet megtudj a matracokról! 

Tovább

Miért olyan fontos a megfelelő matrac kiválasztása?

Az egészséges, kényelmes, minőségi és kellően hosszú alváshoz nem annyira maga az ágy, hanem inkább az igényeidhez alkalmazkodó matrac a fontos. Ha megtalálod a megfelelőt, gyorsan enyhülhet a hát- és ízületi fájdalom, ráadásul úgy fogsz aludni, mint a tej. A matrac kiválasztásakor mindig az egyéni szükségleteket vedd figyelembe, ne a család egészét!

Matrac

A kiválasztási folyamat első lépése: a legfontosabb dolog a matrac keménysége

A matrac kiválasztásakor a legfontosabb paraméter a matrac keménysége (néha a merevsége is), amelyet a legtöbb esetben 4-5 kategóriára osztanak a nagyon puhától a kifejezetten kemény matracig. Gyártótól függően az elnevezések némileg változhatnak.

Matrac keménysége súly szerint

Az, hogy keményebb vagy puhább matrac lesz a megfelelő, az adott személy testsúlyától függ. Általánosságban elmondható, hogy a kisebb testsúlyú emberek általában a puhább matracot értékelik. Ennek függvényében a kemény matrac jobb megtámasztást nyújt a nagyobb súlyú emberek számára.

Általánosságban elmondható, hogy az idősek és a nők inkább a puhább matracokat, míg a férfiak a keményebb matracokat részesítik előnyben. Az arany középút lehet a félkemény matrac, amely mindkét fél számára kompromisszumot jelent.

Szimbólum Keménységi fok A matracok tulajdonságai Célcsoport A személy súlya
T1 Nagyon puha Rugalmas matrac, alkalmazkodóképes, megelőzi a felfekvés kialakulását és ellazítja az izmokat. Idősek és ízületi fájdalomtól szenvedők 60 kg-ig
T2 Puha Rugalmas matrac, jól alkalmazkodik a test vonalához, és jobban alátámasztja a testet. Nők 50-80 kg
T3 Félkemény A félkemény matrac jó választás azok számára, akiknek megfelelő gerinctámogatásra van szükségük. Férfiak, fiatalabbak és gyermekek 70-110 kg
T4 Kemény Rendkívül tartós és strapabíró matrac, de nem alkalmas kisebb súlyú emberek számára. Nagyobb súlyú emberek 90-130 kg
T5 Nagyon kemény Rendkívül kemény matrac, ezért jobb, ha az összes olyan helyzetben kipróbáljuk, amiben aludni szoktunk. Férfiak és nagy súlyú emberek 130 kg felett

A matrac keménysége a három leggyakoribb alvási pozíció alapján

A súly mellett a póz, amiben leggyakrabban alszunk szintén befolyásolja, hogy milyen keménységű matrac a legmegfelelőbb a számunkra.

  1. Ha hajlamosak vagyunk az oldalunkon aludni, akkor egy puha vagy félkemény matrac lesz számunka az optimális, amely jól alkalmazkodik a testéhez.
  2. Ha többnyire hason alszunk, értékelni fogjuk a félkemény vagy kemény matracot, amely a testet lapos helyzetben tartja.
  3. Kedvenc alvópozíciónk a háton való alvás? Akkor válasszunk olyan kemény matracot, amely támogatja a gerincünket.

i

Vannak kétoldalas matracok is, amelyek mindkét oldalán más-más keménységgel rendelkeznek - így mindig kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelőt.

A matrac gyártásához leggyakrabban használt anyagok

A matracok a keménység mellett anyagukban is különböznek. Mi teszi különlegessé az egyes típusokat?

  • A latex matrac meglehetősen puha, ezért jól alkalmazkodik a test alakjához. A nagyobb merevség érdekében gyakran kókuszrostokkal vagy habbal egészítik ki - de a természetes anyagok használata miatt kevésbé légáteresztő.
  • A rugós matrac korábban nem volt túl népszerű, de napjainkban már ez a típus is rugalmas és alkalmazkodik a test vonalához - valamint az is elfelejthetjük, hogy a rugók a hátunkba állnak! Rendkívül jó légáteresztő képességet kínáló matrac, és általában puhább a társainál.


    • A zsákrugós matrac egy továbbfejlesztett rugóváltozatot kapott, mivel minden egyes rugó külön burkolattal (zsákkal) rendelkezik, ami segít a súly optimálisabb eloszlatásában.
  • A habszivacs matrac különböző típusú habszivacs rétegekből készül, amelyek mindegyike kissé eltérő tulajdonságokkal rendelkezik, így az ilyen matracokból széles választék áll a rendelkezésünkre.


    • A puha habszivacs ritkábban használatos, mint más anyagok, mert nem rendelkezik olyan jó tulajdonságokkal, de alkalmazkodó, könnyű és rendkívül egyszerűen kezelhető.
    • A PUR habszivacs az egyik legnépszerűbb anyag a matracgyártásban, mivel különböző keménységben állítható elő, rugalmas és hosszú élettartamú. Még a nagyobb súlyú embereket is elbírja.
    • A hideghab matrac nagyobb pórusokkal rendelkezik, aminek köszönhetőn nagyobb légáteresztést biztosít - jobban elvezeti a hőt, és a poratkák csökkentése miatt az allergiások számára is alkalmas.
    • A memóriahabos matrac mindazok számára alkalmas, akik hátfájástól szenvednek, vagy hajlamosak a zúzódásokra, mivel ez a típus rendkívül jól alkalmazkodik a testhez - ráfekvéskor pedig megpuhul.
  • A szendvicsmatrac, ahogy a neve is mutatja, több különböző rétegből áll, ami növeli a tartósságot és az általános kényelmet. Az ilyen típusú matrac általában különböző habok kombinációjából készül.
  • A gélmatrac HR- vagy memóriahabból készül, továbbá olyan gél egységeket is tartalmaz, amelyek stimulálják a test különböző pontjait, így segítik az izmok ellazulását; a matrac merevsége pontról pontra változik.
  • Felfújható matrac nemcsak kempingezéshez vagy nyaralóban történő használathoz ideális, hanem akkor is, ha otthon szükséged van egy extra alvóhelyre a látogatók számára. Egy- és kétszemélyes változatban is kapható.

Latex matrac
Latex matrac

Táska matrac
Zsákrugós matrac

Hab matrac
Habszivacs matrac

Felfújható matrac
Felfújható matrac

i

Egészségügyi problémáktól szenvedsz? Akkor egy speciális matrac lesz számodra a megfelelő választás

Választhatsz olyan egészségre pozitív hatást gyakorló matracot, amely tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy biztosítja az egészséges alvást. Az ortopéd matrac garantálja, hogy gerinced stabil megtámasztást kapj. Az allergiás vagy asztmás emberek értékelni fogják az antiallergén matracokat.

A jó minőségű matrac esetében elengedhetetlen a megfelelő matracvédő - válassz a 4 különböző típus közül!

A matracvédőnek több funkciója is van: elválasztja a matrac felületét az ember testétől, esztétikai funkciót tölt be, és tisztán tartja a matracot. Ideális esetben a matracvédő huzat levehető - ez meghosszabbítja a matrac élettartamát. A kiváló minőségű matrac nagy gramázsú, vastag huzatot kapjon, amely garantálja a különböző külső hatásokkal szembeni ellenállást.

  1. Pamut huzatok: erősek, tartósak, allergiások számára is alkalmasak és könnyen kifőzhetők.
  2. MicroActiv huzatok: elvezetik a nedvességet, hosszú élettartamot kínálnak, és aktívan pusztítják el a penészgombákat és baktériumokat.
  3. Aloe Vera huzat: megakadályozza a szagok kialakulását, elnyeli a nedvességet és véd a mikroorganizmusok ellen.
  4. Lyocell huzat: természetes és selymesen fényes, remek nedvszívó képességgel, tartóssággal és szilárdsággal büszkélkedhet.

A matracvédő nem összekeverendő a matrac huzatával - a huzat mindig a matrac része, a matracvédő pedig egy extra védelem, és elsősorban a külső hatások ellen hasznos.

Matrac különböző zónákkal

A zónákra tagolt matrac több zónáinak mindegyike más-más keménységgel bír, és ezért eltérő alátámasztást biztosít. Általában minél több zóna van benne, annál jobb a minősége - a zónák maximális száma 7 (lehetőleg fokozatos átmenettel), vagy 5 (megerősítés a törzs, a vállak és a térdek alatt) és 3 (megerősítés csak középen).

Mi a helyzet a matrac méreteivel? A szélesség, a hossz, és a magasság is fontos

A matrac legyen legalább 20-25 cm-rel hosszabb, mint a rajta alvó személy magassága. Azonban a matrac méretét magának az ágykeret méretének megfelelően válaszd ki - egy klasszikus egyszemélyes ágy esetében a matrac szélesség 90 cm, de a franciaágyak esetében ez 80 cm/per személy is lehet. Egy matrac optimális magassága körülbelül 15 cm, de az idősek esetében a minimum a 20 cm az ideális. A leggyakoribb méretek a következők:

  • matrac 90 × 200 cm
  • matrac 120 × 200 cm
  • matrac 140 × 200 cm
  • matrac 160 × 200 cm
  • matrac 180 × 200 cm

Gyakran vásárolnak 220 cm hosszúságú, meghosszabbított matracot is, amely egy ugyanilyen hosszúságú ágykeretbe illeszkedik. Ez a méret ideális azoknak a magasabb embereknek, akik szeretnének néhány plusz centivel hosszabb ágyat.

Ne becsüld alá a matrac teherbírását!

Az optimális terhelhetőség az alvó súlyától függ, de mindig számolj egy kis tartalékkal is - soha nem tudhatod, hogyan változik a súlyod, vagy ki fog aludni az ágyban. A tipikus terhelhetőségek általában 50 és 200 kg között mozognak.

A gyermekeknek és az idősebb korosztálynak szánt matrac kiválasztása nagy körültekintést igényel

Egyes korcsoport számára nagy odafigyelést igényel a matrac megvásárlása.

  • A idősebbek esetében a matrac kiválasztásakor vedd figyelembe az egészségüket, és azokat az állapotokat, amelyekre a jövőben számítani lehet. A matrac legyen magasabb - a széle legyen ülésmagasságban. A puhább matrac általában megfelelőbb nekik.
  • A gyermekeknek szánt matrac általában keményebb, mivel a gyermek testének fejlődéséhez ideálist megtámasztásra van szükség. Ugyanez vonatkozik a kiságyakban használt matracokra is, amelyek fontos szerepet játszanak a csecsemők fejlődésében.
Toppers

A fedőmatrac kiváló alternatívát jelent, ha a régi matrac megérett a cserére, de nem tudsz vállalni egy nagyobb kiadást. Ez egy alacsony, mindössze néhány centiméter magas matrac, amelyet a meglévő modell tetejére helyezhetsz.

A matrac legyen kompatibilis az ágyráccsal

Nem minden matrac alkalmas az összes ágyrácsra, ezért a választáskor győződj meg arról, hogy a vásárolt matrac kompatibilitás a már meglévő, vagy a megvásárolt ágyráccsal!


Lamellás, állítható ágyrács Lamellás, nem állítható ágyrács Merev lemez Fix ágyrács
Latex matracok
Habmatracok
Rugós matracok

Matrac: három tippet is adunk a végére!

Olvass tovább néhány tippért!

  1. Egy matrac cseréje körülbelül 7 év eltelte után esedékes.
  2. A matrac élettartamának meghosszabbítása érdekében rendszeresen szellőztesd és forgasd a matracot.
  3. Tartsd tisztán az ágyneműt, beleértve a huzatokat és a matracvédőket is!

i

Vendégfogadáskor, kempingezés vagy sátorozás során jó szolgálatot tesznek az összecsukható matracok, mivel könnyen átrakhatók az egyik helyről a másikra, és általában egy praktikus hordtáska is jár hozzájuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Matrac Joy Comfort 13 90x200 cm Szállításra kész 1 db
Matrac - 90 × 200 cm, magassága 13 cm, ortopédiai, kemény, lapos, mosható huzat, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa egyszemélyes, 1 ortopédikus zóna, terhelhetősége 90 kg
31 490 Ft

2.
CAPPA EMILY 7-zónás, 24cm, 180x 200cm Szállításra kész > 5 db
Matrac - 180 × 200 cm, magassága 24 cm, anyaga PUR hab, ortopédiai, közepesen kemény, lapos, mosható huzat, kétoldalas, nem állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa kétszemélyes, szendvics, bevonat anyaga poliészter, 7 ortopédikus zóna, terhelhetősége 130 kg
115 990 Ft

3.
COSING Matrac kókusz-hab-kókusz 8 cm Szállításra kész > 5 db
Matrac kiságyba - 60 × 120 cm, magassága 8 cm, anyaga kókuszrost, PUR hab, lapos, mosható huzat, kétoldalas, légáteresztő, alkalmas allergiásoknak, molitán, bevonat anyaga pamut
12 380 Ft

Még több
160 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,7
Matrac Joy Comfort 13 90x200 cm
Matrac - 90 × 200 cm, magassága 13 cm, ortopédiai, kemény, lapos, mosható huzat, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa egyszemélyes, 1 ortopédikus zóna, terhelhetősége 90 kg
31 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Beret23
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,7
Matrac Joy Comfort 13 140x200 cm
Matrac - 140 × 200 cm, magassága 13 cm, ortopédiai, kemény, lapos, mosható huzat, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, 1 ortopédikus zóna, terhelhetősége 90 kg
46 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: Beret24
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 13×
Matrac ECOSLEEP 90 × 200
Matrac - 90 × 200 cm, magassága 17 cm, anyaga PUR hab, ortopédiai, közepesen kemény, masszázsprofillal, mosható huzat, kétoldalas, alkalmas allergiásoknak, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa egyszemélyes, szendvics, bevonat anyaga poliészter, 5 ortopédikus zóna, terhelhetősége 120 kg
46 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: Mater01
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,9
Matrac Happy V 18 180x200 cm
Matrac - 180 × 200 cm, magassága 18 cm, anyaga memóriahab, memóriahabból, ortopédiai, közepesen kemény, lapos, mosható huzat, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa kétszemélyes, 1 ortopédikus zóna, terhelhetősége 110 kg
84 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Beret21
4,9 18×
Petite&Mars Coco Dream 120×60×8 cm
Matrac kiságyba - 60 × 120 cm, magassága 8 cm, anyaga kókuszrost, poliészter, PUR hab, lapos, mosható huzat, antibakteriális, kétoldalas, alkalmas allergiásoknak, természetes
15 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY4998
4,6 18×
COSING Összecsukható matrac 6 cm - Csillagok
Matrac kiságyba - 60 × 120 cm, magassága 6 cm, anyaga PUR hab, lapos, mosható huzat, molitán, bevonat anyaga pamut
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BABY10679
4,6 13×
ECOSLEEP matrac 140 × 200 roll
Matrac - 140 × 200 cm, magassága 17 cm, anyaga PUR hab, ortopédiai, közepesen kemény, masszázsprofillal, mosható huzat, kétoldalas, alkalmas allergiásoknak, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, szendvics, bevonat anyaga poliészter, 5 ortopédikus zóna, terhelhetősége 120 kg
78 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: Mater13
4,4
CAPPA EMILY 7 zónás matrac, 24 cm, 160×200 cm
Matrac - 160 × 200 cm, magassága 24 cm, anyaga PUR hab, ortopédiai, közepesen kemény, lapos, mosható huzat, kétoldalas, nem állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa kétszemélyes, szendvics, bevonat anyaga poliészter, 7 ortopédikus zóna, terhelhetősége 130 kg
102 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CAPPA009
4,4
CAPPA EMILY 7-zónás, 24cm, 180x 200cm
Matrac - 180 × 200 cm, magassága 24 cm, anyaga PUR hab, ortopédiai, közepesen kemény, lapos, mosható huzat, kétoldalas, nem állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa kétszemélyes, szendvics, bevonat anyaga poliészter, 7 ortopédikus zóna, terhelhetősége 130 kg
115 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CAPPA010
5,0
Cappa Riga 7 zónás matrac, 90×200 cm, roll
Matrac - 90 × 200 cm, magassága 13 cm, anyaga PUR hab, ortopédiai, masszázsprofillal, mosható huzat, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa egyszemélyes, molitán, bevonat anyaga poliészter, 7 ortopédikus zóna
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CAPPA038
4,8 10×
COSING Matrac kókusz-hab-kókusz 8 cm
Matrac kiságyba - 60 × 120 cm, magassága 8 cm, anyaga kókuszrost, PUR hab, lapos, mosható huzat, kétoldalas, légáteresztő, alkalmas allergiásoknak, molitán, bevonat anyaga pamut
12 380 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY10677
Sensillo Összecsukható matrac kiságyba Róka és nyuszi 120 × 60 cm - Matrac Típusok
4,5 14×
Sensillo Összecsukható matrac kiságyba Róka és nyuszi 120 × 60 cm
Matrac kiságyba - 60 × 120 cm, magassága 5 cm, összecsukható, anyaga pamut, lapos, mosható huzat, bevonat anyaga pamut
13 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169798
5,0
COSING Matrac hajdina-hab-kókusz 8 cm
Matrac kiságyba - 60 × 120 cm, magassága 8 cm, anyaga kókuszrost, hajdina, PUR hab, lapos, légáteresztő, alkalmas allergiásoknak, molitán, bevonat anyaga pamut
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY10678
Sensillo Összecsukható matrac kiságyba Madártoll 120 × 60 cm - Matrac Típusok
4,5 14×
Sensillo Összecsukható matrac kiságyba Madártoll 120 × 60 cm
Matrac kiságyba - 60 × 120 cm, magassága 5 cm, összecsukható, anyaga, lapos, mosható huzat, molitán, bevonat anyaga pamut
14 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169799
Sensillo Összecsukható matrac kiságyba Erdő 120 × 60 cm - Matrac Típusok
4,5 14×
Sensillo Összecsukható matrac kiságyba Erdő 120 × 60 cm
Matrac kiságyba - 60 × 120 cm, magassága 5 cm, összecsukható, anyaga pamut, lapos, mosható huzat, bevonat anyaga pamut
14 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169797
COSING Habmatrac - kék - Matrac Típusok
4,6 11×
COSING Habmatrac - kék
Matrac kiságyba - 60 × 120 cm, magassága 7 cm, anyaga PUR hab, lapos, mosható huzat, molitán, bevonat anyaga pamut
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BABY10675
4,4
Matrac PROFIL AIR 180x200
Matrac - 180 × 200 cm, magassága 16 cm, anyaga PUR hab, RE habszivacs, ortopédiai, közepesen kemény, lapos, mosható huzat, kétoldalas, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa kétszemélyes, szendvics, bevonat anyaga poliészter, 7 ortopédikus zóna, terhelhetősége 130 kg
106 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Mater40
4,6 13×
ECOSLEEP matrac 180 × 200 roll
Matrac - 180 × 200 cm, magassága 17 cm, anyaga PUR hab, ortopédiai, közepesen kemény, masszázsprofillal, mosható huzat, kétoldalas, alkalmas allergiásoknak, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa kétszemélyes, szendvics, bevonat anyaga poliészter, 5 ortopédikus zóna, terhelhetősége 120 kg
100 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Mater11
3,9
Matrac Happy V 18 90x200 cm
Matrac - 90 × 200 cm, magassága 18 cm, anyaga memóriahab, memóriahabból, ortopédiai, közepesen kemény, lapos, mosható huzat, kétoldalas, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa egyszemélyes, 1 ortopédikus zóna, terhelhetősége 110 kg
42 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: Beret18
3,7
Matrac PROFIL LUX 180x200
Matrac - 180 × 200 cm, magassága 18 cm, anyaga PUR hab, RE habszivacs, ortopédiai, közepesen kemény, masszázsprofillal, mosható huzat, kétoldalas, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa kétszemélyes, szendvics, bevonat anyaga poliészter, 5 ortopédikus zóna, terhelhetősége 130 kg
109 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Mater45
4,4
Matrac PROFIL AIR 90x200
Matrac - 90 × 200 cm, magassága 16 cm, anyaga PUR hab, RE habszivacs, ortopédiai, közepesen kemény, lapos, mosható huzat, kétoldalas, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa egyszemélyes, szendvics, bevonat anyaga poliészter, 7 ortopédikus zóna, terhelhetősége 130 kg
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Mater36
4,4
Matrac PROFIL AIR 140x200
Matrac - 140 × 200 cm, magassága 16 cm, anyaga PUR hab, RE habszivacs, ortopédiai, közepesen kemény, lapos, mosható huzat, kétoldalas, légáteresztő, nem állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa egyszemélyes, szendvics, bevonat anyaga poliészter, 7 ortopédikus zóna, terhelhetősége 130 kg
79 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Mater38
5,0
Vapeks Tamara - 90 x 200 x 23cm, habszivacs
Matrac - 90 × 200 cm, magassága 23 cm, anyaga PUR hab, ortopédiai, kemény, masszázsprofillal, mosható huzat, kétoldalas, alkalmas allergiásoknak, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa egyszemélyes, molitán, bevonat anyaga poliészter, 7 ortopédikus zóna, terhelhetősége 130 kg
77 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MTRtop0405
3,7
Matrac PROFIL LUX 90x200
Matrac - 90 × 200 cm, magassága 18 cm, anyaga PUR hab, RE habszivacs, ortopédiai, közepesen kemény, masszázsprofillal, mosható huzat, kétoldalas, állítható lamellás ágyrács aljzattal ajánlott, típusa egyszemélyes, szendvics, bevonat anyaga poliészter, 5 ortopédikus zóna, terhelhetősége 130 kg
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Mater42

Matracok

Matracok

A Matracok kategóriában összesen 160 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó matracok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább matracok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb matracok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: matracok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ