Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Dome

Termékkatalógus
Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Dome - IP kamera

Vélemények: Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Dome

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Dome témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Dome termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Dome megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2018. 10. 04., változat: Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Dome
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Macet használok, Windows nélkül sokat szenvedtem a Dahuával, ezért döntöttem a teljes rendszer cseréje mellett.
A Unifi Video rendszer felülete felhasználói szempontból össze sem hasonlítható a kínai megoldásokkal (Dahua, Hikvision és társai). Használt operációs rendszertől függetlenül csak egy Chrome/Firefox/Safari böngészőre van szükség a kamerák és a felvételek megtekintéséhez, nem kell Windowsos programot, Internet Explorer bővítményt stb. telepítenem, mint a kínai csodáknál. A mobil alkalmazás is nagyon egyszerűen kezelhető.
A kínai gyártók ennyi pénzért már 4+ MP kamerákat is árulnak, a UniFi kínálatában viszont még drágábban sem található nagyobb felbontású kamera.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ