AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: UleFone Power Armor 13 fekete

Termékkatalógus
UleFone Power Armor 13 fekete - Mobiltelefon

Vélemények: UleFone Power Armor 13 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) UleFone Power Armor 13 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) UleFone Power Armor 13 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) UleFone Power Armor 13 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jiří, Olomoucflag
Értékelve: 2023. 10. 24., változat: UleFone Power Armor 13 8GB / 128GB - fekete
Hitelesített vásárlás
Akkumulátor-üzemidő Elég tisztességes fotók Tisztességes processzor
Sok mindenen ment keresztül, mielőtt abbahagyta a munkát.
Szerencsére az igényt elfogadták, és a pénzt visszafizették.
Már nem működik
Használhatatlan a víz alatt. Folyamatosan váltott, még akkor is, ha a víz alatti felvételkészítés funkció zárolva volt.
Végül jött a víz.
Abszolút nem ajánlott. Víz alatti filmezés vagy forgatás tilos.
A tanúsítás nem egyezik. még akkor sem, ha a gyártó ezt mondja. Mint ip 68/9
Telefon meghirdetve.
Hatalmas csalódás volt számomra. Nincs olyan telefon a piacon, amelyik ellenállna a víz alatti használatnak. és még csak 25 percig sem volt a víz alatt.
Nem ez az első eset, hogy víz került egy ilyen tartós telefonba.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 11. 21., változat: UleFone Power Armor 13 fekete
Hitelesített vásárlás
Kicsomagolás után nagyon elégedett voltam a telefonnal. Pont a nyaralás előtt vettem meg és alig vártam, hogy lecseréljem a régi Samsungomat és végre szép fotóim lesznek és egy szuper tartós telefonom, amin hagyhatom, hogy a kicsi mesét játsszon és nem kell aggódnom, hogy a telefon elromlik. Egy óra működés után a telefon hirtelen újraindult, már úton voltam a dél-csehországi családomhoz, majd újra és újra. Ez így ment néhány napig. A nyaralásom után majd igényt tartok a telefonra, mondom magamnak. Egyszer pedig a babakocsiban ülő kicsinek is így indult újra, amikor a vakondot nézte: -) Egyszerűen a földre ejtette a telefont, és sikoltozni kezdett. Még sosem láttam, ami egy "robosztus" telefonból megmaradt. 50 cm-ről a járdára zuhanás. A kijelző mindenütt ott volt. A panasznak tehát vége volt. A csere körülbelül 3000-be került nekem, - és a kijelzőt magamnak kellett beszereznem, mert az Ulefon javítása rossz itt Csehországban. Most újra javítás alatt van, még mindig újraindul, de most már talán óránként többször is. Azt mondják, valószínűleg nem lehet megjavítani. Összefoglalva, körülbelül 14 000,- CZK-t vesztettem. Ezért szeretném megkérdezni és figyelmeztetni a telefon potenciális vásárlóit. Ne tegye ezt, válasszon inkább egy másik márkát.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 05. 12., változat: UleFone Power Armor 13 fekete
Hitelesített vásárlás
Egyszerűen imádom, már az első nap megbarátkoztam a súlyával, annyi sok pozitívum van a készülékben hogy nem lehet felróni az 500grammos súlyt, hiszen 13Amperes akksinak bizony súlya van. Mindenkinek ajánlom, ez a legjobb telefon a piacon mind hardveresen, mind túlélő eszközként. Minden van rajta ami túrázáshoz kellhet, katonai szabványnak megfelel, tökéletes és megbízható útitárs.
strapabíró
nagy akksi
8gb ram
256gb tárhely
gamer proci
vezetéknélküli töltés
powerbankként is funkcionál
más eszközt lehet tölteni róla vezetékesen és vezeték nélkül is
zello ptt gomb (funkció gomb)
oldalt van az ujjlenyomat olvasó
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ