Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: ULTRADESK Winger fekete

Termékkatalógus
ULTRADESK Winger fekete - Gaming asztal

Vélemények: ULTRADESK Winger fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ULTRADESK Winger fekete témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ULTRADESK Winger fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ULTRADESK Winger fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
257 690 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Ondřej, Chaloupkyflag
Értékelve: 2023. 11. 03., változat: ULTRADESK Winger fekete
Hitelesített vásárlás
Sarokasztal
Monitor állvány / polc dolgok számára
Kábeldugók
Az asztallap alatt van egy háló a kábelek, hosszabbítók és egyéb dolgok számára.
Tartalmaz billentyűzetet és egérpadot
Led szalag asztali világításhoz
Játékvezérlő tartó
Fejhallgató tartó
Ital tartó
Mágneses kábelkötegelő
0 ×Jelentés
Michal, Brnoflag
Értékelve: 2023. 05. 23., változat: ULTRADESK Winger fekete
Hitelesített vásárlás
Ezt a véleményt egy hét használat után írom. Ez az első fekvőasztalom, így nem tudom összehasonlítani másokkal. Azért vettem meg az asztalt, mert a bal oldalán van egy használható lap. Többé-kevésbé összeállítható egy személy által, egy kis segítséggel pl. forduláskor. Az asztalhoz tartozékként mágneseket és feszítőszalagokat kap (ragasztható, többször lazítható/feszíthető), amelyekkel szépen rögzítheti a kábeleket. A nagy padot pluszként veszem. Minden alkatrész benne volt a csomagban, vagy több volt benne + egy elég tisztességes csavarhúzó is benne volt. Egyesek a monitor tartója alatti színváltós világítást is értékelik. Fel-le mozgatáskor az asztal stabil, a monitorok nem remegnek, semmi sem esik le az asztalról. Kisebb árulásnak veszem, hogy a tábla két részből áll. Ez nem látszik a fotókon, és nekem egy kicsit megtévesztésnek tűnik. Ez senkit nem zavar, de lehet, hogy valakinek okot ad arra, hogy visszaadja. A legnagyobb mínusz számomra az, hogy a két kiválasztott pozíció közül nem lehet üresjáratból (a kijelző ki van kapcsolva) váltani. Először meg kell nyomni a felfelé vagy lefelé mutató nyilat, hogy az asztal azonnal elmozduljon, mielőtt a két pozíció közül az egyiket ki lehetne választani. Összességében ajánlom az asztalt. Egyelőre több mint elégedett vagyok, és a munka sokkal lényegretörőbb.
Könnyű összeszerelés
Egyszerű használat
Mágnesek a kábelek rögzítéséhez
Nagy billentyűzet és egérpad
Stabil
Az íróasztal bal szárnya, mint további munkaterület.
Az üresjárati energiafogyasztás 1-4 W között mozog
Nem lehet üresjárati üzemmódból (kijelző kikapcsolva) a beállított pozíciók egyikébe váltani.
Az asztallap két részből áll, ami a képeken nem látható.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ