Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: VIKING KJ600

Termékkatalógus
VIKING KJ600 - Légtisztító

Vélemények: VIKING KJ600

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) VIKING KJ600 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) VIKING KJ600 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) VIKING KJ600 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Josef, Kladnoflag
Értékelve: 2021. 02. 25., változat: VIKING KJ600
Hitelesített vásárlás
megfelelő teljesítmény és észrevehető hatékonyság
egyszerű formájának köszönhetően használaton kívül nem okoz gondot sarokba tolni és nem fog zavarni
Előtte két évig egy Philips Series 1000 légtisztítót használtam. Az Alza ugyan továbbra is közel 7000-ért kínálja, de már a gyártó honlapján sem találsz hozzá szűrőt. Lehet, hogy ez csak átmeneti állapot, de most már csak fotózni tudok vele, úgyhogy remélem ezzel nem lesz ez így.
kerekei vannak = könnyű kezelhetőség
szerintem feleslegesen bonyolult beállítások az alkalmazáson keresztüli végrehajtás automatizálásához, de természetesen lehet ezeket általában gombokkal is vezérelni, hogy a funkciót ténylegesen ne befolyásolja
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ