Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: VTech VM5261

Termékkatalógus
VTech VM5261 - Bébiőr

Vélemények: VTech VM5261

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) VTech VM5261 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) VTech VM5261 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) VTech VM5261 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jaroslav, Košiceflag
Értékelve: 2020. 08. 03., változat: VTech VM5261
Hitelesített vásárlás
könnyű kezelhetőség
a kamera minden irányba történő elforgatása a távirányítóhoz a szülőegységen keresztül
kamera adapterrel a falra szereléshez (használható kábel rögzítésére és valamire rögzítésére, ha nem akar fúrni)
egy további széles látószögű objektív, az ún. halszem. Ha a kamerát valahol magasan helyezed el, és lefelé fordítod, akkor az egész szobát láthatod. Ha a csecsemő már nagyobb és szokott "utazni" álmában az ágyon, vagy ébredés után magától kimászik az ágyból, akkor láthatjuk, hogy már ébren van és játszik, még ha nem is kezdett el sírni (idősebb csecsemők, akik már járnak és szépen ki tudnak mászni az ágyból).
eddig jó választék beltéren és kültéren a kertben
a Motorola kamerákhoz képest kiváló mikrofon, nagyon jó hallani, hogy minden rendben van-e a babával, mielőtt sírni kezdene. Ennek köszönhetően gyorsabban reagálhat
az alapegység cserélhető akkumulátora. Az akkumulátorok idővel veszítenek kapacitásukból a töltés/kisülés miatt, ha ez megtörténik, a jövőben kicserélheti ezt az akkumulátort.
nincs microusb csatlakozó. Tudjuk, hogy a mechanikai igénybevétele problémákat okoz a gyermekegységek áramellátásában és meghibásodási arányában. Nagyszerű, hogy a gyártó ezt elkerülte ezzel a modellel.
ÖSSZEFOGLALÓ: egy kisgyermek számára, ahol a légzés és a mikro mozgásának részleteit akarom látni, inkább a wifivel rendelkező Motorola, mivel van egy mozgásérzékelője, amikor a mobilhoz csatlakozik, és egy szuper kép és éjszakai látás, de egy gyenge mikrofon(túlélhető).
Egy nagyobb kisgyermek számára, aki már jár/mászik, és ahol már nem kell figyelnem minden mozdulatát az arcán, hanem inkább a szobán belüli mozgást, ez egy nagyszerű megoldás. Volt Motorola, különböző eshopok, de többször panaszkodtunk a lakáson belüli kapcsolati hibák miatt. Az amazonon található vélemények megerősítették, hogy ez a márkán belül rendszerszintű.
Lássuk, hogy hosszú idő után hogyan végezzük azzal a dadussal.
gyengébb nappali képminőség
az éjszakai látás valóban nagyon-nagyon gyenge! (valószínűleg a legrosszabb, amit ebben az árban láttam), amit nehéz megérteni manapság, amikor egy normális kép ennyiért már adott.
nagyobb babának megfelelő, ahol nem kell közelről látni a részleteket, ott oké, kisebb babának, amikor jobb vizuális kontrollt koptatok, ajánlom a motorolát, aminek szuper képe van, de megbízhatatlan a jelátvitelük, és gyakori a meghibásodás a modelleknél (személyes tapasztalat a video dadákkal) és a motorola mikrofonja gyenge, azaz csak akkor hallani, ha nagyon sírni kezd(ha wifi-s modell van, akkor van jó hang csak akkor, ha a kép/hang wifin keresztül kapcsolódik a mobilhoz). Be kell érned a nevelőszülőt, mielőtt teljesen felébred és elkezd sírni, majd elaltatod az elejétől fogva.
0 ×Jelentés
Ondřej, Prostějovflag
Értékelve: 2019. 09. 19., változat: VTech VM5261
Hitelesített vásárlás
a bébi egységet nem a leírtak szerint elemek táplálják. Egy fiókban kell lennie.
0 ×Jelentés
Dominik, Praha 6flag
Értékelve: 2019. 05. 18., változat: VTech VM5261
Hitelesített vásárlás
nagy felbontás
Reach
jó kamera mobilitás
nagy kijelző
még semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ