Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Weis Tejes kancsó 100 ml

Termékkatalógus
Weis Tejes kancsó 100 ml - Tejkiöntő

Vélemények: Weis Tejes kancsó 100 ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Weis Tejes kancsó 100 ml témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Weis Tejes kancsó 100 ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Weis Tejes kancsó 100 ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
3 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2023. 10. 13., változat: Weis Tejes kancsó 100 ml
Hitelesített vásárlás
Készítek egy tejeskávét, a tejet külön felverem, a kávé pedig már készen van a kannában. Ha már minden készen áll, bármilyen magasságból kiönthetem a kávét, az áramlás az utolsó cseppig ugyanolyan és pontos marad. Számomra egy nagyszerű vízforraló jó áron, figyelembe véve a használhatóságot. Jelenleg összesen 2db van belőle, és négy hónapja használom őket szinte minden munkanapon.
nagyszerű a kézben
egyszerű megjelenés
rendkívül könnyen tisztítható, használat után csak öblítse le vízzel
még a használat után is jól néz ki, még mindig olyan, mint újkorában
semmi
0 ×Jelentés
Tomáš, Brnoflag
Értékelve: 2023. 03. 14., változat: Weis Tejes kancsó 100 ml
Hitelesített vásárlás
ez egyfajta rozsdamentes acél
így a leírásban azt írja: méretek: 8,3 x 5 x 5,5 cm, de egyik méret sem a 8,3, ha valaki azt hinné, hogy a magasságról van szó. ("Alza szerkesztői megjegyzés - köszönöm az üzenetet. A teáskanna átmérője a fogantyúval együtt 8,3 cm, a teáskanna átmérője 5 cm, a teáskanna magassága 5,5 cm. Szép napot")
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ