Shop roku Effaclar

Vélemények: Wellue Baby Monitor

Termékkatalógus
Wellue Baby Monitor - Bébiőr

Vélemények: Wellue Baby Monitor

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Wellue Baby Monitor témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Wellue Baby Monitor termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Wellue Baby Monitor megvásárlása után te is írsz értékelést.
73 190 Ft
Raktáron 3 db

Felhasználói vélemények

Václav, Horyflag
Értékelve: 2024. 01. 23., változat: Wellue Baby Monitor
Hitelesített vásárlás
Visszatértem
Semmi
Nincs értesítés az alkalmazás kikapcsolásakor
Haszontalan
Nem tapad a lábhoz
Riasztás csak mobiltelefonon és csak 30s után nem felismert szívverés után
0 ×Jelentés
Hynek, Praha 8flag
Értékelve: 2023. 01. 08., változat: Wellue Baby Monitor
Hitelesített vásárlás
A monitor a baba szívritmusának és oxigéntelítettségének érzékelőjeként tökéletes. Kicsi, sok tartalék szíjjal, szép kialakítással. Sajnos teljesen alkalmatlan arra, amire megvettük, azaz a hirtelen csecsemőhalál megelőzésére. Az érzékelő érintkezésének elvesztése esetén pl. a lábtól való visszahúzódáskor vagy az impulzus teljes eltűnésekor (amit az átlátszatlan érzékelő képernyő szimulál), csak hosszú öt perc elteltével és csak egy gyenge hangjelzéssel válaszol. Kicsit jobb az alkalmazáshoz való csatlakozás után, amikor legalább a jel nagyon tiszta. De mégis, öt perc után. Lehetőség van a pulzusszám és az oxigéntelítettségi szintek beállítására, akkor a jel szinte azonnali, de ez nem fedi le az összes lehetőséget, és egyszerűen van egy ötperces késleltetés a riasztásra, amikor az érzékelő leesik. Veszélyes a babára nézve. Ráadásul elsősorban az alkalmazás nélkül szerettük volna használni, ami alapvetően lehetetlen, mert maga a készülék riasztása, mint már említettük, nem elégséges, és az alkalmazás nélkül minden beállítás is illúzió. Az alkalmazás elég egyértelmű, de a mobilos helymeghatározás beállítása nélkül nem lehet eljutni sehova, és még a gyártó weboldalára való bejelentkezést is eléggé erőltetik. Nem igazán van kedvem ahhoz, hogy a gyerekemet egy kínai cég kémkedjen. Egy kis gyöngyszem a végén nem túl részletes felhasználói kézikönyv csak szlovák nyelven. (És természetesen részletesebben angolul. )
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ