AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: WESTMARK Gerda, 6l

Termékkatalógus
WESTMARK Gerda, 6l - Hűtőtáska

Vélemények: WESTMARK Gerda, 6l

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WESTMARK Gerda, 6l témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WESTMARK Gerda, 6l termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WESTMARK Gerda, 6l megvásárlása után te is írsz értékelést.
5 290 Ft 4 990 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Ivana, ČBflag
Értékelve: 2024. 05. 05., változat: WESTMARK Gerda, 6l
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az ár megfelel a kivitelezésnek. Stitch a varratok össze, bélés és a felső réteg. A táska könnyű, puha. Számomra alacsony minőség, vissza fogok térni.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 19., változat: WESTMARK Gerda, 6l
Hitelesített vásárlás
Rögtön az első vásárlás után eltört a táskámban lévő főzőtejszínes pohár fedele. Mivel a táska össze van varrva, és nem egy darab átlátszó műanyagból készült belső zsebbel rendelkezik (mint a Lidl hűtőkosara), a krém szétfolyt a táska alján, és az alja közepén lévő varráson keresztül szivárgott ki. Az ülés piszkos, a táska nem mosható vagy nem mosható megfelelően, egy idő után elkezdett bűzleni. Azt hiszem, vennem kell egy újat (egyébként nagyon praktikusnak találom), és egy vastag, nem perforált műanyag zacskót kell beletenni az ilyen esetekre.
összecsukható, kompakt méret, ha összecsukva van, így elfér a hátizsákomban, és a munkából hazafelé tartva kibontakoztathatom és használhatom.
teljesen elegendő méretű kisebb bevásárlásokhoz, mint például egy doboz tej, vaj, néhány joghurt és húsz csomag felvágott/sajt.
állítható szíj
az összes anyagréteg összevarrva
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ