Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: WHIRLPOOL SP40 801 EU 1

Termékkatalógus
WHIRLPOOL SP40 801 EU 1 - Beépíthető hűtő

Vélemények: WHIRLPOOL SP40 801 EU 1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHIRLPOOL SP40 801 EU 1 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHIRLPOOL SP40 801 EU 1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHIRLPOOL SP40 801 EU 1 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2024. 03. 20., változat: WHIRLPOOL SP40 801 EU 1
Hitelesített vásárlás
Kb hetente kellene jegteleniteni, bal hatso reszen folyamatosan jeg termelodik, ami egyre jobban elveszi a belso helyet, es valoszinuleg nem is tul takarekos. A fagyaszto reszebol is letort mar belulrol par dolog csupan fiok kihuzasa es nemi jeg miatt.
Nagyon jegesedik
0 ×Jelentés
Aleš, Mosnovflag
Értékelve: 2023. 11. 04., változat: WHIRLPOOL SP40 801 EU 1
Hitelesített vásárlás
Lehetséges méret
Ahogy itt már írták. Ennyi pénzért az ellenségemnek sem adnám ezt a hűtőt. Ez egy teljes katasztrófa! Ne is fogadjátok el ingyen! Arany Electrolux.
0 ×Jelentés
Vásárló, Miskolcflag
Értékelve: 2023. 07. 25., változat: WHIRLPOOL SP40 801 EU 1
Hitelesített vásárlás
Kizárólag a mérete miatt vásároltuk, de már a 2. készülék használhatatlan.
Én meg ilyen elfuserált konstrukciót nem láttam. A 30 évvel ezelőtti hűtők nem jegesedtek, ez pedig 2 hetente olyan vastagon jeges, hogy a fagyasztó fiókokat kihúzni nem lehet, a sima hűtő rész bal oldalán pedig állandóan 5 cm vastag jég áll. Most inditom a 2. reklamációt, már az egyszer kicserélt termékre. De mivel beépíthető hűtő, hívni kell a bútorasztalost is a ki és beszereléshez is, mert a szerviz ezt természetesen nem vállalja. Senkinek nem ajánlom, rettenetesen megbántam a vásárlást.
0 ×Jelentés
Vásárló, Hódmezővásárhelyflag
Értékelve: 2022. 08. 14., változat: WHIRLPOOL SP40 801 EU 1
Hitelesített vásárlás
Hangos!A hűtőtér belső fala bal oldalon fent jegesedik kb. 5cm jég rakodik folyamatosan rá,valószínű gyári hiba tobben is ezt panaszoltak erre a tipusra!Garanciat kb.5 hónap alatt sikerult megoldani ami brutalisan kuzdelmes volt..jelenleg varjuk az uj csere terméket!A hiba a beepotes utan jelentkezwtt egyből!
Egyetlen előny a nagy mérete emiatt is választottuk!
Zajos.garancia ugyintezese katasztrofalisan nehezkes..senkimek mem ajanlom
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 23., változat: WHIRLPOOL SP40 801 EU 1
Hitelesített vásárlás
Nem ajánlom ezt a hűtőt senkinek, még a beszerelés után is 45 dB feletti zajt mértem a hűtőszekrénytől egy méterre. Még a legalacsonyabb teljesítményen és 19 fokos szobahőmérsékleten is fagyoskodik a hűtő, és gyakorlatilag mindig zúg. A Whirlpool szerviz nagyon nem segítőkész, állítólag csak a hűtőszekrényt kell ki/be kapcsolnom a megoldáshoz. Jelenleg egy technikusra várok, de miután elolvastam a termékkel kapcsolatos tanácsokat és vitákat, nem fűzök nagy reményeket.
Méret
Polcok és fiókok felosztása
Rendkívül zajos (több mint 50dB)
Folyamatosan hűtött
A belső falakon még a legalacsonyabb teljesítménynél is fagy keletkezik.
0 ×Jelentés
Roman, Praha 10flag
Értékelve: 2021. 12. 15., változat: WHIRLPOOL SP40 801 EU 1
Hitelesített vásárlás
A Whirlpool szerviz gyenge megközelítése, a technikus lejátszotta a FW-t a hűtőszekrény vezérlőegységében, méréseket végzett a mobiltelefonjával (a hűtőszekrény nem hűtött), és azt hagyta, hogy minden rendben van. A probléma megoldatlan, a hűtőszekrény 0,5 m távolságból több mint 43 dB. A második reklamációra vagy sürgősségire a whirlpool szerviz még csak nem is kereste meg, az Alza a reklamációra akarja szállítani az árut.
A hűtőszekrény nagy
Belső keringés
Jó megvilágítás
Hatalmas csalódás a zajszint miatt. Volt egy Elextroluxunk, amely 42dB-t, ez pedig 35dB-t jelzett. Ez sokkal zajosabb
Nagyon zajos!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ