Vélemények: WHIRLPOOL W7 831T MX

Termékkatalógus
WHIRLPOOL W7 831T MX - Hűtőszekrény

Vélemények: WHIRLPOOL W7 831T MX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHIRLPOOL W7 831T MX témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHIRLPOOL W7 831T MX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHIRLPOOL W7 831T MX megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Martin, Praha 6flag
Értékelve: 2022. 07. 18., változat: WHIRLPOOL W7 831T MX
Hitelesített vásárlás
Néha zaj
0 ×Jelentés
Michal, Opavaflag
Értékelve: 2022. 04. 05., változat: WHIRLPOOL W7 831T MX
Hitelesített vásárlás
A hűtőszekrény szépen becsomagolva érkezett, könnyű, így könnyen kezelhető. A belső polcok részben állíthatóak, ami jó, de az alsó fiókokat nagyon nehéz kinyitni, ami érdekes, hogy a fagyasztóban ez nem probléma. Bár a hűtőszekrény jó áron volt, tágas, állítólag gazdaságos és szép, van egy komoly hibája, ez pedig a zajok. Annyira specifikusak és kellemetlenek, hogy nem tudom leírni őket, és nagyon gyakoriak. Akinek külön szobában van hűtője, az valószínűleg rendben van, de nem tudom elképzelni, hogy olyan szobában kelljen aludnia, ahol nincs ajtó a konyhába, nem beszélve arról, hogy akinek a konyhája és a nappalija együtt van. Sajnos a lencse visszaküldése, igénylése nem lehetséges, mivel nem kimondottan hibás! Nem számítottam rá, hogy a Wirpool ezt teszi.
Remek kivitelezés
Tágas
Állítható polcok
Jó ár
A hűtőszekrény fiókjait nagyon nehéz kihúzni
Gyakori és kellemetlen zajok
0 ×Jelentés
Jaroslav, Bratislava - Ružinovflag
Értékelve: 2021. 01. 07., változat: WHIRLPOOL W7 831T MX
Hitelesített vásárlás
Jó a dizájn, a kijelző a hűtőajtón, a világítás, az összbenyomás. Remélem nem törik el a műanyag és a világítás kibírja a hűtő élettartamát.
Hozzá kell szokni a termékhez. A legmeglepőbb a rövid, körülbelül 100 cm-es hálózati kábel volt, így ha távolabb van a hálózati csatlakozó, akkor hosszabbítót kell használni. A hűtőszekrény és a fagyasztó ajtaja nem rendelkezik önzáró mechanizmussal, ezért kissé nehezebb kinyitni és zárni. A hűtő ajtaján kevés a külön tároló, mégis egy régebbi Samsung típusból passzol, amit megtartottam, hogy az előre elkészített kilincsekhez hozzá tudjam rakni. Annak ellenére, hogy mennyiségét tekintve kategóriája legnagyobb termékéről van szó, mennyiségileg is kevésbé tűnik reálisnak. Például. egy méretben hasonló Samsung típushoz képest, de A energiaosztályba tartozik. Meglepődve láttam, hogy hátul van egy védtelen hűtőrács, így könnyen leülepedik a kosz és a por, de nyilván ez már a Whirlpool technológiának köszönhető.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ