Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: WHIRLPOOL W9 931D KS

Termékkatalógus
WHIRLPOOL W9 931D KS - Hűtőszekrény

Vélemények: WHIRLPOOL W9 931D KS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHIRLPOOL W9 931D KS témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHIRLPOOL W9 931D KS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHIRLPOOL W9 931D KS megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

František, Praha 8flag
Értékelve: 2022. 04. 08., változat: WHIRLPOOL W9 931D KS
Hitelesített vásárlás
Csendes
A polcok nem fémből vannak, ahogy a leírásban szerepel. A kijelző nem mutatja az aktuális hőmérsékletet, csak beállításra szolgál.
Ügyeljen a felső színre, könnyen karcolódik. A festék nagyon gyenge, a lakk hiányzik.
Az ajtó nehezen nyitható, a mágnesek elég erősek.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 10., változat: WHIRLPOOL W9 931D KS
Hitelesített vásárlás
A hűtőszekrény első ránézésre szürke, nem fekete, de ez nem olyan nagy probléma. Az első éjszaka azonban a fagyasztó riasztott, és nem fagyott meg. Reggelre elkezdett fagyni, de a kicsapódott víz a ciszternába szivárgott, ahol aztán bonyolultan bemásztunk a hűtő mögé, hogy felfedezzük és kiöntsük (hála egyetlen internetes tanácsnak). Sok erő, sokféle méretű csavarhúzó és biztos idegek kellenek egy ajtó újjáépítéséhez. A műdugók fogadnak befelé, saját lyukakat kell fúrni, hogy az ajtókonzolt a fagyasztóra csavarozhassa, hogy a másik oldal egyáltalán működjön. A hűtőszekrény már működik, jól néz ki, de ezek a bonyolult folyamatok csak ártanak neki.
Méret
design
a Whirlpool márka lekerül
az ajtó szükségtelenül bonyolult felszerelése a másik oldalon
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ