AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU

Termékkatalógus
Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU - Automata etető

Vélemények: Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU témával kapcsolatban? Nálunk 17 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU megvásárlása után te is írsz értékelést.
38 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Prahaflag
Értékelve: 2024. 03. 19., változat: Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU
Hitelesített vásárlás
A macskánk azonnal megkedvelte, nagyon örül minden adagnak, az ő elégedettsége a mi elégedettségünk: ) A modern megjelenés és kivitelezés tökéletes. A tálca bőséges, a mérettel kapcsolatos aggodalmak feleslegesek voltak, szépen illeszkedik a falhoz. Az alkalmazás beállításai egyszerűek és intuitívak, és úgy működik, ahogy kell. Kiváló elégedettség.
Megjelenés
az elvárásoknak megfelelően működik
tálcaméret
adagoló pontossága
precíz automatizálás
tál karbantartása
semmi
0 ×Jelentés
Lucie, Černošiceflag
Értékelve: 2023. 10. 10., változat: Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU
Hitelesített vásárlás
Az első telepítéskor a csatlakoztatott alkalmazással egy kicsit gondban voltunk, de a táp nem ömlött ki az alkalmazásban beállított órákban (egyáltalán nem ömlött ki). Próbáltuk újraindítani az adagolót és újracsatlakoztatni, majd végül minden működött. Már egy ideje használjuk, de elégedettek vagyunk, minden zökkenőmentesen megy.
A cicánk gyorsan hozzászokott
Az alkalmazás világos és minden úgy működik, ahogyan kell
0 ×Jelentés
Daniela, Nejdekflag
Értékelve: 2023. 09. 21., változat: Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU
Hitelesített vásárlás
Úgy működik, ahogy kell
0 ×Jelentés
Tomáš, Praha 7 - Holešoviceflag
Értékelve: 2023. 09. 18., változat: Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU
Hitelesített vásárlás
Klasszikus helyzet, szükségem van egy hétvégi kiruccanásra, a cicák pedig otthon vannak. A bébiszitterkedés jó dolog, de néha nem jön össze. És most mi lesz? Az online vélemények után nem sok gondolkodnivaló volt ebben a kategóriában. Nekem már van itthon Xiaomi (egy külön eszközön, ahol azt csinál, amit akar), így az első darab hazajött. Csomagolás mint az almától, töltő a hátsó "dobozban" elrejtve. A tál mágneses, és a mosás/újrapozícionálás szuper egyszerű. Az adagolás 5g-tól kezdődik, így ha a "hakahaka", a tökéletes adag. Az időzítés az alkalmazáson vagy egy gombon keresztül történik, amelyet le lehet zárni (szintén az alkalmazáson keresztül). Két macskám van, és nem igazán szeretnek osztozkodni, így a második macska leszállt, és ez rendben van. Ő az első (a macska) az elején még eléggé bizonytalan volt, de most már arról beszél, hogy többet akar 😀 . Miau!
adagoló feldolgozása
tálcaméret
automatizálás (az alkalmazáson keresztül)
a tál karbantartása
fedél biztonsága
néha lehetetlen volt párosítani (nekem kettő van)
itt-ott ragasztómaradványok a formából
nagyon nagy, nagyon nagy.
nincs kamera
drágább
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 27., változat: Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU
Hitelesített vásárlás
Adagolja a takarmányt
0 ×Jelentés
Veronika, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 02. 20., változat: Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU
Hitelesített vásárlás
Körülbelül egy hete van nálam a termék, és nagyon elégedett vagyok vele. Minden az elvárásoknak megfelelően működik. A macska évekig hozzászokott ahhoz, hogy a táljában van az étel, de tavaly elkezdett túlevésbe esni, és kis adagokban kellett neki adni az ételt. Az otthoni munka lehetővé tette ezt számomra, de gondot jelentett, hogy két napig otthon hagyhattam anélkül, hogy valaki eljött volna etetni. Ezért kerestem egy olyan automata etetőgépet, amely kisebb adagokban eteti meg. A legtöbb eszköz minimum 10g-os adagot írt elő, ez túl sok volt a macskámnak, a Xiamo 5g-os adagokat adott, ami számunkra az ideális egyszeri adag. Az alkalmazásban történő ütemezés problémamentesen működik. Az alkalmazás sajnos nem cseh nyelven érhető el, ami számomra nem jelent problémát, de megértem, hogy egyesek számára ez akadály lehet. De az alkalmazás nagyon egyszerű, így valaki segíthet az első beállításban: ) A macskának néhány napba telt, mire hozzászokott a géphez. nem értette, honnan jönnek a golyók: D és a hangok mindig megijesztették. Ugyanakkor eléggé kíváncsi volt, és egy idő után rájött, hogy ő nem egy csodabogár: D Az elején egy kis pampers-t dobtam a tálkájába a pellet mellé, hogy evésre csábítsam, és így jobban leküzdötte az új eszközzel szembeni félelmét. A hétvégén két napra egyedül kellett hagynom a cicámat, féltem, hogy amikor megérkezem, egy halom meg nem evett pelletet látok, de felporszívózták, 100%-ban megszokta, és végre nyugodt leszek, ha el kell mennem valahova egy időre, és nem fog éhesen ébreszteni éjszaka: ) Hozzáteszem, hogy vitatkoztam, hogy szükségem van-e kamerával ellátott eszközre, és végül úgy döntöttem, hogy inkább veszek egy külső kamerát, amely jobban átlátja az egész szobát, és szükség szerint állíthatom be.
0 ×Jelentés
Zuzana, Brno 41flag
Értékelve: 2023. 01. 08., változat: Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU
Hitelesített vásárlás
NE VÁSÁRLJA - Sajnos a berendezés jelenleg használhatatlan. Az etetéstervezéshez használt mobilalkalmazás nem működik, és nem etet automatikusan az időzítő szerint. Az egyetlen dolog, ami működik, az a kézi adagolás, de ki vesz egy automata adagolót, hogy aztán mobiltelefonon keresztül kattintson az adagolásra. Hihetetlenül csalódott vagyok, hogy a Xiaomi egy olyan terméket árul a piacon, amely használhatatlan. Már kértem a termék visszaküldését, és teljes visszatérítést fogok kérni, mivel a termék nem felel meg a leírt specifikációnak.
a termék fain lenne, ha a leírtak szerint működne.
a mobilalkalmazáson keresztüli automatikus etetés időzítője nem működik
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ