Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: YAMAHA NS-SW050 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA NS-SW050 fekete - Mélynyomó

Vélemények: YAMAHA NS-SW050 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) YAMAHA NS-SW050 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) YAMAHA NS-SW050 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) YAMAHA NS-SW050 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
84 990 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 01. 11., változat: YAMAHA NS-SW050 fekete
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Alapvetően film nézés sorén a mély hangok érvényesülése végett vettem. Keresgéltem, fórumoztam. Végül a yamaha lett a befutó. Kicsit tartottam attól, hogy ezen a mélynyomón nincs fázis váltó-, frekvenciaváltó gomb. Nagyon egyszerűen beüzemelhető és a frekvencia váltást az erősítőn be lehet állítani. Szerintem nagyobb szobákba is elegendő, van azért benne erő. Azt sajnálom, hogy nincs fehérben. Az akciós ár jól jött, annyiért megérte.
Elérhető ár, annak aki csak bele akar kóstolni a mélynyomók világába. Egyszerű beüzemelés. Kvázi kicsi. Elegendő ereje van. Laikusként azt mondom jó hangja van, nincs torzítás.
Több helyen olvastam, hogy a manuális bekapcsológomb hátrány. Nekem nincs vele gondom, legalább a ki- bekapcsolást nem befolyásolja semmi. Esetleg távirányíthatóság hiányzik.
0 ×Jelentés
Vásárló, Karcagflag
Értékelve: 2022. 11. 16., változat: YAMAHA NS-SW050 fekete
Hitelesített vásárlás
Yamaha mindig is kiváló termékeket gyártott, így van ez most is!! Brutál jól szól!
Tökéletes!
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 05. 31., változat: YAMAHA NS-SW050 fekete
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Közepes minőség, sajnos - és ez nagy hiba - kézzel kell ki-be kapcsolni. Jobb mélynyomók érzékelve a jelet bekapcsolnak, ill. ki. A vágási frekvencia sem állítható.
Semmilyen nem elvárható pozitív tapasztalatom nincs. Nagyon szerényen azt tudja amit ígérnek, ahhoz viszont drága.
Ld. az előző megjegyzéseket.
0 ×Jelentés
Jan, Janovice nad Úhlavouflag
Értékelve: 2019. 09. 05., változat: YAMAHA NS-SW050 fekete
Hitelesített vásárlás
Elégedett vagyok a mélynyomóval. Az Av vevőegység méretéhez és kalibrálásához képest a Yamaha HTR-4069 szép basszusokat produkál, és sehol sem dobol feleslegesen.
0 ×Jelentés
Vladimír, Opavaflag
Értékelve: 2017. 12. 11., változat: YAMAHA NS-SW050 fekete
Hitelesített vásárlás
Egy megfizethető mélynyomót kerestem egy kisebb szobába. Valószínűleg vannak jobbak is, de sokkal magasabb áron. Nem panaszkodom. Működik. Nem probléma.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ