Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Zipro Hulk Rs

Termékkatalógus
Zipro Hulk Rs - Elliptikus tréner

Vélemények: Zipro Hulk Rs

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Zipro Hulk Rs témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Zipro Hulk Rs termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Zipro Hulk Rs megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

František, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 04. 17., változat: ZIPRO Hulk Elliptical Cross Trainer
Hitelesített vásárlás
A gyönyörű és csendes gép kezdeti örömét hamarosan felváltotta a kiábrándulás. Lehet, hogy már hozzászoktam a nyikorgáshoz, de a minden pedál lenyomásakor erősödő kopogás azt sugallta, hogy valami több mint rossz. Idővel meggyőződtem arról, hogy ezeket a tüneteket valóban az okozza, hogy a bal oldali pedálkarról a bal oldali pedálkarra átadódik a hajtóerő a teherkerékre. A pedál négyzet alakú lyukában lévő tengely végén lévő négyzet valószínűleg elkezdett "rágni". A növekvő kapcsolási hézag ezután minden lövésnél, még "bemelegítő" üzemmódban is egy csapolásban nyilvánul meg. Sajnos ez az állapot hajlamos romlani, és egy idő után úgy végződik, hogy a négyzet szélei "dörzsölődnek" a körön, és ez az ízület teljesen működésképtelenné válik. Ezt saját, gyakorló gépészként szerzett tapasztalataim alapján ítélem meg. És mi következett ezután? Ezután reklamáció következett, a gépet az Alsa elvitte javításra, és hetekig vártunk a megjavított gépre. Végtelen volt, de nem siettem abban a hitben, hogy legalább a gép jobb lesz, mint az új. Eljött. A gép egy hatalmas raklapon tért vissza az első ajtóhoz. A feleségem nem tudta abbahagyni a nézelődést. Egyébként az új fogaskerék a jobb hajtás "lapátján" lévő egyetlen kerek kupak nélkül, de az eredetileg gyönyörű burkolaton végigragasztott matricás ragasztóval érkezett vissza. Ráadásul néhány napos használat után egyre jobban nyikorog és kopog. Szóval, ahogy a barátaim megjósolták, egy jó ruhaállvány, bár ezúttal nagyon idegesít. Tehát ismét a panasz, és kíváncsi vagyok, hogy az ALZA hogyan fog foglalkozni azzal, amit az "NDK-s elvtársak" valószínűleg elmulasztottak.
Ergonómia,
Megjelenés
Csendes működés
Nagy kijelző
Telefon tárolóhely
Nyikorgás egy hét használat után
Kopogás egy hónap után
Alacsony terhelési hatékonyság
A váltókerekek működésképtelensége
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 20., változat: Zipro Hulk Rs
Hitelesített vásárlás
Születésnapomra kaptam az edzőt, házi feladatra. Szuper gép, nagyon strapabíró, örülök. Szívesen venném, ha már össze volt szerelve, három óránkba telt.
Hiányoznak a cseh nyelvű utasítások.
0 ×Jelentés
Dávid, Prešovflag
Értékelve: 2022. 02. 02., változat: Zipro Hulk Rs
Hitelesített vásárlás
Minden
tényleg a kapcsolási hang lehet, hogy egyáltalán nem
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 4flag
Értékelve: 2021. 11. 24., változat: Zipro Hulk Rs
Hitelesített vásárlás
Túl vagyok az első edzésen, és eddig nagyon elégedett vagyok.
Csendes
Nem túl nagy
Lakossági
Könnyen kezelhető/helyről helyre mozgatható
Túl hangos gombok az értékek beállításához
0 ×Jelentés
Barbora, Most - Mostflag
Értékelve: 2021. 02. 26., változat: Zipro Hulk Rs
Hitelesített vásárlás
Ára
Könnyű
Jól mozog
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ