Vélemények: Zopa Move Cross 2 Antique Green / Gold

Termékkatalógus
Zopa Move Cross 2 Antique Green / Gold - Babakocsi

Vélemények: Zopa Move Cross 2 Antique Green / Gold

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Zopa Move Cross 2 Antique Green / Gold témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Zopa Move Cross 2 Antique Green / Gold termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Zopa Move Cross 2 Antique Green / Gold megvásárlása után te is írsz értékelést.
156 890 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Silvie, Rokycany 1flag
Értékelve: 2024. 05. 08., változat: Zopa Move Cross 2 Antique Green / Gold
Hitelesített vásárlás
A babakocsi csak kisbabák és kisebb méretű gyermekek számára alkalmas. Szörnyen kiábrándító a pénzéért. Miniatűr ágy/ülőtér - a 6m-es fiú (8kg) szinte kicsi szélességben és hosszban. Nem tudom elképzelni, hogy 3-6 hónap múlva hogyan vezetné? Kizárt dolog. A lábtartó és a lábtartó bejelentett meghosszabbítása nevetséges - a lábtartó 1 cm-rel, a lábtartó pedig 4 cm-rel hosszabbodik. A fogantyú kihúzható, de az alváz borzasztóan alacsony, a gyermek alacsonyan ül, így szörnyen néz ki egy magas fickónak, és amikor egy gyermeket kezel, hogy lehajoljon egy métert. A pántolás és a pántok beállítása a rögzítéshez bonyolult, kényelmetlen. Csak 3 pozícióban a hátsó művelet, így nem tudja úgy elhelyezni, ahogyan szüksége van rá. Nanólap ferdén varrva, szörnyű minőség, rögzítés használhatatlan. Nem is beszélve a plasztikusságáról - nem illik a babakocsira, kicsi, és ami a legfontosabb, nincs szellőzése vagy ablaka! ún. egy perc alatt elmosódik, nem látod a gyereket, és nem tudsz neki semmit sem adni. Gyerünk, menjünk vissza. Az egyetlen pozitívum, hogy szépen vezet, nem zörög, és jó a cucczsákja.
Kerekek, felfüggesztés, vezetési jellemzők
Nagy tárolókosár
Kis terület ülésre/mászásra, majdnem kicsi egy 6 méteres baba számára.
Szörnyen alacsony alváz
A bejelentett növekvő funkciók/bővítések csak csekély mértékűek
Használhatatlan műanyag palack és nanohordozó, borzalmas minőségben
Kellemetlen anyagból készült párnázás és kényelmetlen, nyárra egyáltalán nem tudom elképzelni, de párnázással megoldható.
A hevederek és a hevederek beállítása szörnyen bonyolult és kényelmetlen, eltörheted az ujjaidat.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ