0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: Zyxel VMG8825-T50K

Termékkatalógus
Zyxel VMG8825-T50K - VDSL2  modem

Vélemények: Zyxel VMG8825-T50K

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Zyxel VMG8825-T50K témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Zyxel VMG8825-T50K termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Zyxel VMG8825-T50K megvásárlása után te is írsz értékelést.
43 390 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Matěj, Lipůvkaflag
Értékelve: 2024. 03. 15., változat: Zyxel VMG8825-T50K
Hitelesített vásárlás
A berendezés jól működött, és elégedett voltam. Az első napokban kezdtem dühös lenni a wifi-5ghz leállás miatt, amit a mobilom gyakrabban szenvedett el, mint más eszközök. A router valószínűleg elég nagy késleltetéssel rendelkezett. Nem mértem meg őket. Ezt arra a következtetésre jutottam, hogy az új ASUS DSL-AX82U-val egyszerűen minden jobban működik, és az élmény jobban hasonlít az előző lakás optikájához. Eleinte elégedett voltam sok beállítással. Sok minden van benne. Sajnos, ez egy ilyen királynő odúja. Érthetetlen okokból sok mindent elvettek az ülésekről, és sehol nem volt magyarázat arra, hogy miért. Amikor utánanéztem, végigkattintottam mindent, amit csak tudtam, és találtam olyan oldalakat, ahol például az ikonográfia magyarázta az okot. Szóval megtörténik veled, hogy nem tudod bekapcsolni a 2.4ghz guest-et és nem tudod miért, de egy másik oldalon máshol megtudod, hogy azért, mert nincs engedélyezve a 2.4ghz-es helyi wifi (nem guest, hanem az, ami az otthonod). Egy ilyen nélkül nem lehet. Ez nem az, amit az átlagfelhasználó szív. Fokozatosan belebotlottam egy ilyen mátrixba, hogy mi mihez kapcsolódik, és ez kezdett az őrületbe kergetni. Szeretném látni, hogy egy ilyen beállítás egyszerűen csak figyelmeztetést ad-e ki, hogy a ki/be kapcsolás megváltoztatja az XY beállításokat. Tehát sokszor kellett keresnem Z-t, hogy bekapcsoljam Y-t, amire szükségem van X-hez.
Sok beállítás
A csomagolás jól ül
A függőleges helyzet összecsukható, jól illeszkedik a polcra
wifi kiesések (5ghz), az eszközök nem voltak összekapcsolva
annak ellenére, hogy sok beállítása van, gyakran nem lehetett ki/be kapcsolni őket. Leültek
valószínűleg nagyobb késleltetés, ugyanaz a net ASUS DSL-AX82U egyszerűen sokkal jobban működik (hasonlóan most több, mint amit megszoktam az optika).
rettenetesen hosszú újraindítások, de irreális. Megváltoztatsz valamit, és 5m-re vársz.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 24., változat: Zyxel VMG8825-T50K
Hitelesített vásárlás
Teljes elégedettség az árért, nagyszerű
Wi-Fi hatótávolság
Jobb, mint amit a t-mobile általában kínál aspol
Nagyszerű ár
Ne féljen elmondani az operátoroknak, hogy nála van a modem; -)
Ajánljuk
Lehetett volna több port, elvégre ez egy modem a házba, és minden szobában két aljzat, legalább 8 az ideális
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ