Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Obrovský výprodej Autós nyaralás

Vérnyomásmérők

0

A vérnyomásmérők az egészségmegőrzés szempontjából fontos és hasznos egyszerű elektronikai eszközök. Az otthoni digitális vérnyomásmérők kifejezetten a betegségek megelőzésében és egészségügyi állapotunk monitorozásában játszanak fontos szerepet.

Tovább

Az automata és digitális vérnyomásmérők kínálata folyamatosan bővül, hogy ne vesszünk el a technikai paraméterek és funkciók erdejében, sorra vesszük, milyen tényezők alapján választhatunk vérnyomásmérő eszközt.

Vérnyomásmérők a mérés helye szerint

A vérnyomásmérőt minden esetben a felső végtagon használjuk. Kaphatók felkaros és csuklós változatok, de léteznek ujjra illeszthető vérnyomásmérők is. A különféle változatok eltérnek pontosságban, méretben és természetesen árban is.

Felkaros vérnyomásmérők

A felkaros vérnyomásmérők az otthoni eszközök közül a legpontosabb eredményeket nyújtsák. Az automata felkaros vérnyomásmérők két fő összetevőből állnak. Az egyik a mandzsetta, amit szívmagasságban a felkarra illesztünk és másik a kijelzővel ellátott digitális vérnyomásmérő eszköz. A félautomata változatokhoz tartozhat egy pumpa is, amely segítségével manuálisan fújjuk fel a mandzsettát. Mára viszont szinte kivétel nélkül csak automata vérnyomásmérők szerepelnek kereskedelmi forgalomban.

Felkaros vérnyomásmérő

Felkaros vérnyomásmérő

A felkaros vérnyomásmérők egyik hátránya a mandzsetta mérete, kerülete. Testépítőknél vagy túlsúlyos felhasználóknál előfordulhat, hogy nem lehet megfelelően rögzíteni a vérnyomásmérő mandzsettáját. A mandzsetta maximális kerülete 42-48 cm körül mozog, ha karunk kerülete ezt meghaladja, akkor ajánlatos csuklós vérnyomásmérőt beszerezni.

Felkaros vérnyomásmérők előnyei és hátrányai:

 • Pontos mérések
 • Nagyobb kijelző
 • Több funkció és belső memória
 • Némely modell külső tápegységgel is rendelkezik
 • Magasabb ár
 • Mandzsetta kerülete kevés lehet

Csuklós vérnyomásmérők

A csuklós vérnyomásmérők kompakt, hordozható eszközök, melyek AA típusú elemekkel működnek. Előnyük, hogy kényelmesen, egy kézzel is használhatóak, azonban nem nyújtanak olyan pontos adatokat, mint a felkaros vérnyomásmérők. Azonban nem behatároló tényező a mandzsetta kerülete, mindenki számára megfelelőek. A csuklós vérnyomásmérők külső tápegységgel nem rendelkeznek, elemekkel működnek. Fontos, hogy mérés közben a csuklónkat szívmagasságban tartsuk. Ezáltal nehezebben elérhető a teljesen ellazult állapot, innen ered a csuklós vérnyomásmérők pontatlansága a felkaros verziókkal szemben.

A csuklós vérnyomásmérők előnyei és hátrányai:

 • Alacsonyabb ár
 • Kompakt méret, könnyű, könnyen hordozható
 • Univerzális mandzsetta méret
 • Kevésbé pontos mérések
 • kisebb kijelző
Csuklós vérnyomásmérő

Csuklós vérnyomásmérő

Okos vérnyomásmérők

Az okos vérnyomásmérők folyamatos, hosszabb egészségvizsgálat során bizonyulnak rendkívül hasznosnak. Az egyszerűbb digitális vérnyomásmérők belső memóriája sok esetben behatárolt és nem tesz lehetővé akár több hónapon át tartó vérnyomás analízist. Az okos vérnyomásmérők Bluetooth vagy Wi-fi segítségével kommunikálni tudnak okostelefonokkal, tabletekkel. A vérnyomásmérőhöz passzoló applikáció segítségével megjeleníthetőek grafikusan is az eredmények és elmenthetőek további analízis céljából.

Okos vérnyomásmérő

Okos iHealth vérnyomásmérő

Az okos vérnyomásmérő egy sor további hasznos funkcióval is rendelkezhet, például figyelmeztethet a rosszul illesztett mandzsettára vagy ha nincs nyugalmi állapotban a végtagunk.

Az okos vérnyomásmérők előnyei és hátrányai:

 • Okostelefonokkal szinkronizálható
 • Hozzáadott funkciók (figyelmeztetések, hangvezérlés)
 • Adatok áttekinthető megjelenítése
 • Magasabb ár

Vérnyomásmérő mandzsetta szerint

Vérnyomásmérő választásnál kulcsfontosságú a mandzsetta mérete. Ez leginkább a felkaros vérnyomásmérők esetében igaz, amikor a rosszul kiválasztott mandzsetta pontatlan mérési eredményeket eredményezhet. A mandzsetták négy csoportba sorolhatóak mérettartomány szerint:

 • 17 – 22 cm kerületű: elsősorban gyermekek számára, a mandzsetta szélessége nem haladja meg a 12 cm-t
 • 22-32 cm kerületű: ideális elsősorban hölgyek számára, normál karvastagságra
 • 22-42 cm kerületű: univerzális mandzsettaméret, a mandzsetta szélessége 15 cm
 • 32-42 cm vagy 32-48 cm kerületű: a mandzsetta szélessége 18 cm
Vérnyomásmérő mandzsetta méretek

Vérnyomásmérő mandzsetta méretek

A mandzsetta esetében lényeges tulajdonság, hogy kényelmesen tudjuk egykézzel felhelyezni és pozícionálni. Nagyon hasznos, ha a vérnyomásmérő mandzsettáján jelölve van a pontos mérési pozíció és a rajzokkal szemléltetett helyes kéztartás.

A vérnyomásmérő mandzsettáknak létezik egy másik, anyag alapú osztályozása is:

 • Hagyományos puha mandzsetta: a pontos mérési eredmények érdekében fontos a precíz beállítás, a vérnyomásmérő csak a mandzsetta ideális pozíciójában nyújt jó eredményeket.
 • Merevített smart mandzsetta: felhelyezése könnyebb és nem szükséges a hajszálpontos beállítás, bármely helyzetben pontos mérést tesz lehetővé.

Vérnyomásmérők a tápegység szerint

Mivel digitális eszközökről van szó a megfelelő tápellátás nélkül sajnos használhatatlanok. Szükség van a vérnyomásmérő energiaellátására, ami kétféle módon történhet.

Adapteres vérnyomásmérők

Az áramellátást hálózati adapter biztosítja, nem fordulhatnak elő hibás mérési eredmények félig lemerült elemek miatt. Az adapteres vérnyomásmérők ideálisak, ha nincs szándékunkban magunkkal hordani az eszközt és főleg otthoni körülmények között használjuk. Az adapteres vérnyomásmérő fenntartási költsége gyakorlatilag nulla, nincs szükség AA típusú elemekre.

Nem minden adapteres vérnyomásmérő csomagolása tartalmazza alapból a hálózati adaptert, előfordul, hogy ezt külön kell megvásárolni.

Elemes vérnyomásmérők

Általában az adapteres vérnyomásmérők is működnek elemekkel, de vannak olcsóbb, kisebb eszközök, amelyek csak ilyen módon funkcionálnak. Nagyon hasznos, ha a vérnyomásmérő a kijelzőn mutatja az elemek állapotát, így nem érhet kellemetlen meglepetés a lemerülésük miatt. Az elemes vérnyomásmérő mindig velünk lehet, bárhol elvégezhetjük a méréseket. Az összes csuklós modell ebbe a kategóriába tartozik.

Vérnyomásmérők tanúsítvány szerint

A vérnyomásmérők kevés technikai, exakt paraméterrel rendelkeznek, így nehéz meghatározni megbízhatóságukat. Ezért a mérés pontosságát, különböző tanúsítványokkal bizonyítják a gyártók, amelyek garantálják a vérnyomásmérő megbízhatóságát. Néhány kisebb gyártó azonban megpróbálja megkerülni ezt a bevett metódust és csak saját tesztekkel próbálják bizonyítani a vérnyomásmérő minőségét. A legmegbízhatóbb vérnyomásmérők az alábbi tanúsítványokkal rendelkeznek:

 • BHS – Brittish Hypertension Society
 • AAMI - Asociation for the Advancement of Medical Instrumentation
 • IP protokol

Vérnyomásmérők belső memória szerint

A belső memória mérete akkor mérvadó, ha huzamosabb ideig szeretnénk a vérnyomásunkat figyelni. A fejlettebb modellek akár 100 mérést is tárolni tudnak és két vagy több felhasználó adatait külön is képesek kezelni, az olcsóbb vérnyomásmérők nem tudnak több felhasználót egyszerre kiszolgálni és memóriájuk is kisebb.

E tekintetben előnyben vannak az okos vérnyomásmérő, amelyek okostelefonra, tabletre tudják továbbítani az adatokat és azt ábrákkal, grafikonokkal szemléltetni.

Vérnyomásmérők és a funkciók rengetege

Egy vérnyomásmérőnek jól láthatóan három adatot kell megjelenítenie: szisztólés nyomás, diasztólés nyomás és pulzus.

Azonban rengeteg egyéb hasznos funkcióval is rendelkezhetnek:

 • USB csatlakozó segítségével a vérnyomásmérő számítógéphez csatlakoztatható.
 • Bluetooth és Wi-fi - okostelefonnal lehet megosztani a méréseket.
 • Intellisense funkció - pontosabb méréseket eredményez, a mandzsetta felfújása és leeresztése során is végez mérést.
 • LED indikátorok - jelenthet rossz mérést, hibás mandzsetta használatot, mozgást mérés közben.
 • Szívritmuszavar jelzése
 • Hangjelzés a mérés elején és végén.
 • Automatikus kikapcsolás
 • Hangvezérlés – instrukciókkal segíti a mérés lebonyolítását.

Az ideális vérnyomásmérő

A vérnyomásmérők széles kínálatában nehéz lehet eligazodni, nézzük milyen jellemzőkkel rendelkezik az ideális eszköz:

 • Megbízható gyártó terméke, ismert tanúsítványokkal.
 • A mandzsettája széles mérettartományban használható, ábrákkal jelöli a helyes használatot.
 • Egy kézzel könnyen használható.
 • Nagy gombokkal és könnyen olvasható kijelzővel rendelkezik.
 • Adapteres, de elemekkel is használható.
 • Valamilyen módon számítógéppel, mobiltelefonnal szinkronizálható.

A vérnyomásmérők helyes használata

 1. Nyugalmi állapotban végezzük a mérést, ülő helyzetben.
 2. Ne fogyasszunk a mérés előtt kávét, alkoholt, teljesítményfokozót.
 3. A vérnyomásmérő mandzsettáját mintaszerűen helyezzük a bal karunkra és lazítsuk el a végtagot.
 4. Mindig szívmagasságba helyezzük el a mandzsettát, ne húzzuk szorosra, akkor ideális a mandzsetta pozíciója, ha egy ujjunk kényelmesen befér a mandzsetta és karunk (csuklónk) közé.
 5. Végezzünk a biztonság kedvéért 2-3 mérést.
Vérnyomásmérő helyes használata

Felkaros érnyomásmérő helyes használata

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
OMRON M2 Basic Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Vérnyomásmérő - felkaros, vérnyomás grafikus ábrázolása és memória, 32 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,
-9%
13 190 Ft
11 990 Ft

2.
OMRON M3 hypertonia színindikátorral + adapter Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, lcd kijelző, memória, mozgásérzékelő és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,
-19%
23 090 Ft
18 790 Ft

3.
Sencor SBD 1470 csukló vérnyomásmérő Szállításra kész > 10 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Vérnyomásmérő - csuklós, automatikus kikapcsolás, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, akku lemerülés jelző, lcd kijelző és memória, 19,5 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, NEM csatlakozás,
3 990 Ft

Még több
70 tétel
Classic Kategória
OMRON M2 Basic - Vérnyomásmérő
-9%
Több, mint98%Megbízhatóság
OMRON M2 Basic
Vérnyomásmérő - felkaros, vérnyomás grafikus ábrázolása és memória, 32 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,

-9% 13 190 Ft
11 990 Ft áfa nélkül 9 440 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EOM107c
Arany középút
OMRON M6 Comfort Intelli mandzsettával - Vérnyomásmérő
Több, mint98%Megbízhatóság
OMRON M6 Comfort Intelli mandzsettával
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,

23 390 Ft áfa nélkül 18 420 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EOM100f
Premium Kategória
OMRON M7 Intelli IT Bluetooth felkaros vérnyomásmérő - Vérnyomásmérő
-12%
Több, mint98%Megbízhatóság
OMRON M7 Intelli IT Bluetooth felkaros vérnyomásmérő
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, mozgásérzékelő és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android kompatibilis

-12% 32 790 Ft
28 790 Ft áfa nélkül 22 670 Ft
Kosárba
Hatalmas kiárusítás
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EOM101a
Sencor SBD 1470 csukló vérnyomásmérő
Vérnyomásmérő - csuklós, automatikus kikapcsolás, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, akku lemerülés jelző, lcd kijelző és memória, 19,5 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, NEM csatlakozás,

3 990 Ft áfa nélkül 3 140 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAZ2091a
OMRON M3 hypertonia színindikátorral + adapter - Vérnyomásmérő
-19%
Több, mint98%Megbízhatóság
OMRON M3 hypertonia színindikátorral + adapter
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, lcd kijelző, memória, mozgásérzékelő és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,

-19% 23 090 Ft
18 790 Ft áfa nélkül 14 800 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EOM108d
Esperanza ECB002 VITALITY
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, lcd kijelző és memória, 25,5 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, NEM csatlakozás,

6 590 Ft áfa nélkül 5 190 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ESPEC002
Medisana BW315
Vérnyomásmérő - csuklós, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, akku lemerülés jelző és memória, 21,5 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, NEM csatlakozás,

6 690 Ft áfa nélkül 5 270 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MEDTL014
OMRON M6 Comfort Intelli mandzsettával + adapter - Vérnyomásmérő
Több, mint98%Megbízhatóság
OMRON M6 Comfort Intelli mandzsettával + adapter
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,

25 990 Ft áfa nélkül 20 460 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EOM100g
Omron M7 Intelli IT AFIB digitális vérnyomásmérő okos Bluetooth-csatlakozással az omron connect-hez - Vérnyomásmérő
Több, mint99%Megbízhatóság
Omron M7 Intelli IT AFIB digitális vérnyomásmérő okos Bluetooth-csatlakozással az omron connect-hez
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, mozgásérzékelő, vérnyomások átlaga és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- -5 % pulzusmérési pontosság, +/- -3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android kompatibilis

35 990 Ft áfa nélkül 28 340 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OMRTL925
OMRON M3 Comfort + TÁPEGYSÉG (KÉSZLET) - Vérnyomásmérő
Több, mint98%Megbízhatóság
OMRON M3 Comfort + TÁPEGYSÉG (KÉSZLET)
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, lcd kijelző, memória, mozgásérzékelő és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,

-5% 26 990 Ft
25 690 Ft áfa nélkül 20 230 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EOM202z
Omron M2 Basic New
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő és helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, 3,2 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, NEM csatlakozás,

13 990 Ft áfa nélkül 11 020 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OMRTL230
Omron M7 Intelli IT AFIB digitális vérnyomásmérő okos bluetooth csatlakozással az omron connect-hez
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, ekg, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, memória, vérnyomások átlaga és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- -5 % pulzusmérési pontosság, +/- -3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android kompatibilis

32 490 Ft áfa nélkül 25 580 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OMRTL888
OMRON RS2 - Vérnyomásmérő
Több, mint99%Megbízhatóság
OMRON RS2
Vérnyomásmérő - csuklós, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, memória és intellisense technológia, 21,5 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,

17 300 Ft áfa nélkül 13 620 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OMRRS110
Beurer BM49 beszélő hálózati csatlakozóval - Vérnyomásmérő
-9%
Beurer BM49 beszélő hálózati csatlakozóval
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, ekg, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 36 cm-es mandzsetta, NEM csatlakozás,

-9% 14 990 Ft
13 590 Ft áfa nélkül 10 700 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEU183
Medisana BU512 - Vérnyomásmérő
Több, mint99%Megbízhatóság
Medisana BU512
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 36 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, NEM csatlakozás,

11 790 Ft áfa nélkül 9 280 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MEDTL622
iHealth CLEAR BPM1
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, led kijelző, oszcillometrikus mérési módszer, memória, mért adatok megosztása okostelefonnal és hangasszisztens, 42 cm-es mandzsetta, +/- 99 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, USB és wiFi csatlakozás, Android kompatibilis

36 990 Ft áfa nélkül 29 130 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:45-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: EAIHs1
Hartmann Veroval® Duo Control felkaros vérnyomásmérő ajándékcsomag - Vérnyomásmérő
-13%
Több, mint98%Megbízhatóság
Hartmann Veroval® Duo Control felkaros vérnyomásmérő ajándékcsomag
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, két mérési módszer: hallgatás - korotkov módszer és oszcillometrikus módszer, vérnyomás grafikus ábrázolása, lcd kijelző és memória, 42 cm-es mandzsetta, USB csatlakozás,

-13% 35 990 Ft
31 490 Ft áfa nélkül 24 800 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HARR797
OMRON M7 vérnyomásmérő, Intelli IT Android/iOS Bluetooth kapcsolattal + PSU - Vérnyomásmérő
Több, mint98%Megbízhatóság
OMRON M7 vérnyomásmérő, Intelli IT Android/iOS Bluetooth kapcsolattal + PSU
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, memória, mozgásérzékelő és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- -5 % pulzusmérési pontosság, +/- -3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android kompatibilis

31 390 Ft áfa nélkül 24 720 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EOM201n
Veroval Compact BPU22 LG3 P1
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta,

14 990 Ft áfa nélkül 11 800 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VERTL106
OMRON RS1 new
Vérnyomásmérő - csuklós, 1x30, igen, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, mérés ujjvégek felhajtása nélkül és memória, 2,15 cm-es mandzsetta, +/- 0,05 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, NEM csatlakozás,

14 890 Ft áfa nélkül 11 720 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OMRTL097
Medisana BU514
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 36 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, NEM csatlakozás,

13 190 Ft áfa nélkül 10 390 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MEDTL646
Orava TL-100 - Vérnyomásmérő
Több, mint98%Megbízhatóság
Orava TL-100
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, oszcillometrikus mérési módszer és memória, 48 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 5 mmHg vérnyomás mérési pontosság, USB csatlakozás,

11 080 Ft áfa nélkül 8 720 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORAVT642
Beurer BC 32 Vérnyomásmérő - Vérnyomásmérő
Beurer BC 32 Vérnyomásmérő
Vérnyomásmérő - csuklós, automatikus kikapcsolás, aritmiaérzékelő, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 19,5 cm-es mandzsetta, NEM csatlakozás,

8 290 Ft áfa nélkül 6 530 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEU061l
Systo Monitor 180 - Vérnyomásmérő
Több, mint99%Megbízhatóság
Systo Monitor 180
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, érintéses vezérlés, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, NEM csatlakozás,

7 790 Ft áfa nélkül 6 130 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LEITL287

Vérnyomásmérők

Vérnyomásmérők

Vérnyomásmérő vásárlás során az ár és a márka fontos tényezők lehetnek.

Vérnyomásmérők ár szerint – a legdrágábbak

A vérnyomásmérők ár szerinti rangsorolásának első helyezettjei azok a felkaros vérnyomásmérők, amelyek okos funkciókkal is rendelkeznek. A legdrágább vérnyomásmérők esetében a mandzsettára van integrálva a kijelzővel ellátott merőeszköz. A felkaros megoldásnak hála a lehető legpontosabb mérést teszik lehetővé. Nem meglepő, hogy az okos vérnyomásmérők ár alapján a legdrágábbak, egy okostelefonnal való összeköttetés segítségével hosszútávú diagnózisokat tudunk felállítani és grafikusan megjeleníteni. A drágább vérnyomásmérők közé tartoznak azon Omron modellek is, amelyek rendelkeznek hálózati adapterrel és cserélhető mandzsettával, így használhatóak orvosi rendelőkben is, a gyártó által kínált tanúsítványok garanciát nyújtanak a pontos mérési eredményekre.

Vérnyomásmérők ár szerint – a legolcsóbbak

A vérnyomásmérők ár alapú rangsorolásának másik felén leginkább a csuklós kompakt modellek vannak. Mérési pontosságuk nem vetekedhet a felkaros verziókkal, de otthoni, informatív vérnyomás mérésre tökéletesen alkalmasak. Az olcsóbb vérnyomásmérők belső memóriája nem képes túl sok mérés elraktározására, de a legtöbb esetben a tárhely megosztható két felhasználó között. Az olcsó vérnyomásmérők esetében is ajánlott a megbízható márkák közül válogatni, például egy Beurer csuklós vérnyomásmérő már 8000 Ft-ért megvásárolható.

Vérnyomásmérők márkák szerint – Omron és Beurer

Mivel a vérnyomásmérők pontosságát és minőségét nehéz paraméterek alapján megállapítani, ajánlatos a tradicionális és megbízható márkák termékei közül válogatni.

Omron vérnyomásmérők

Az Omron komoly múltra tekint vissza az otthoni gyógyászati elektronika terén, nem csak vérnyomásmérők, de digitális hőmérők, vércukorszintmérők és inhalátorok is szerepelnek a gyártó kínálatában.

Az Omron vérnyomásmérők a kínálat több mint harmadát alkotják, a gyártó széleskörben lefedi a vérnyomásmérők iránti igényeket, a prémium típusok az orvosi rendelőkben is megállják a helyüket. A drágább Omron vérnyomásmérők hálózati adapterrel is használhatóak, így nem kell tartanunk a ceruzaelemek lemerülésétől. Szinte az összes Omron vérnyomásmérő képes kimutatni a szívritmuszavarokat és több modell szinkronizálható okostelefonnal és lehetővé teszi az eredmények grafikus megjelenítését.

Az Omron egyik lényeges előnyé a versenytársakkal szemben a különböző kiegészítők elérhetősége. Egy vérnyomásmérő mellé több mandzsettát is bebiztosíthatunk és külön hálózati adapter kapható bizonyos modellekhez.

Beurer vérnyomásmérők

A Beurer szintén megbízható vérnyomásmérőket kínál. Elsősorban a felkaros vérnyomásmérők között képviselteti magát. A Beurer vérnyomásmérők egyik nagyon hasznos jellemzője, hogy egy könnyen értelmezhető skálán szemlélteti, hogy a mért vérnyomásérték magasnak vagy alacsonynak számít-e. A Beurer vérnyomásmérők adatmegjelenítése amúgy is kivételes, jelzi, épp melyik felhasználó mérése zajlik, nagy számokkal szemlélteti a legfontosabb értékeket. Több Beurer modell érintőkijelzővel rendelkezik, ami ritka a vérnyomásmérők esetében.

A csatlakozást tekintve, USB-kábel segítségével számítógéphez köthető és letölthetőek a mérési adatok az eszközről. Népszerűek a kompakt csuklós Beurer vérnyomásmérők is, ha kicsi, de megbízható eszközt keresünk, hogy utazás során tudjunk méréseket végezni, a Beurer remek választás lehet.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó vérnyomásmérők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd a kategóriánál legdrágább vérnyomásmérők A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb vérnyomásmérők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod vérnyomásmérők vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB15
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket