AlzaBoxy Q1 ApF HU

Vérnyomásmérők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Csuklós
(30)
Felkaros
(108)
Mandzsetta max. kerülete
19,5 cm
48 cm
-
Kompatibilis operációs rendszerek
Android
(44)
IOS
(44)
Windows
(3)
Interfész

A vérnyomásmérők megkönnyíti a vérnyomás rendszeres időközönkénti mérését és ellenőrzését az orvosi rendelőn kívül, mégpedig otthon, nyugodt körülmények között. A vérnyomás értékét az életkor előrehaladtával figyelemmel kell kísérni. Mit kell tudni a vérnyomásmérő használatáról, mire kell figyelni a választáskor, és miben különböznek az egyes modellek? A folytatásban tanácsokkal látunk el.

Tovább

Az automata és digitális vérnyomásmérők kínálata folyamatosan bővül, hogy ne vesszünk el a technikai paraméterek és funkciók erdejében, sorra vesszük, milyen tényezők alapján választhatunk vérnyomásmérő készüléket.

Vérnyomásmérők a mérés helye szerint

A vérnyomásmérőt minden esetben a felső végtagon használjuk. A felkaros vérnyomásmérő mellett kaphatók csuklós, de ujjra illeszthető változatok is. A különféle típusok pontosságban, méretben és természetesen árban is különböznek egymástól.

Felkaros vérnyomásmérő

A felkaros vérnyomásmérő az otthoni készülékek közül a legpontosabb eredményeket nyújtja. Az automata felkaros vérnyomásmérő két fő részből áll. Az egyik a mandzsetta, amit szívmagasságban illesztünk a felkarra, a másik pedig a kijelzővel ellátott digitális vérnyomásmérő eszköz. A félautomata változatokhoz tartozhat egy pumpa is, amely segítségével manuálisan fújjuk fel a mandzsettát. Manapság viszont szinte kivétel nélkül csak automata vérnyomásmérők kaphatók.

A vérnyomásmérő felkaros változatának egyik hátránya, hogy a mandzsetta mérete, kerülete korlátozza a használatát. Testépítőknél vagy túlsúlyos felhasználóknál előfordulhat, hogy nem lehet megfelelően rögzíteni a vérnyomásmérő mandzsettáját. A mandzsetta maximális kerülete 42-48 cm körül mozog, ha karunk kerülete ezt meghaladja, akkor ajánlatos csuklós vérnyomásmérőt beszerezni, de a felkaros vérnyomásmérő extra nagy mandzsettával is megfelelő lehet.

A felkaros vérnyomásmérő előnyei és hátrányai:

  • Pontos mérés
  • Nagyobb kijelző
  • Több funkció és belső memória
  • Némely modell külső tápegységgel is rendelkezik
  • Magasabb ár
  • Mandzsetta kerülete kicsi lehet

Csuklós vérnyomásmérő

A csuklós vérnyomásmérő kompakt, hordozható eszköz, legtöbbször AA típusú elemekkel működik. Előnye, hogy kényelmesen, egy kézzel is használható, azonban nem ad olyan pontos adatokat, mint a felkaros vérnyomásmérő. Azonban nem behatároló tényező a mandzsetta kerülete, mindenki számára megfelelő. A csuklós vérnyomásmérő külső tápegységgel nem rendelkezik, elemmel működik. Fontos, hogy mérés közben a csuklónkat szívmagasságban tartsuk. Ezáltal viszont nehezebben érhető el teljesen ellazult állapot, innen ered a csuklós vérnyomásmérő pontatlansága a felkaros verzióval szemben.

A csuklós vérnyomásmérő előnyei és hátrányai:

  • Alacsonyabb ár
  • Kompakt méret, könnyű, könnyen hordozható
  • Univerzális mandzsetta méret
  • Kevésbé pontos mérés
  • Kisebb kijelző

Okos vérnyomásmérő

Az okos vérnyomásmérő az egészségi állapotunk folyamatos, hosszabb ideig tartó figyelemmel kísérése során bizonyulhat rendkívül hasznosnak. Az egyszerűbb digitális vérnyomásmérők belső memóriája sok esetben behatárolt és nem tesz lehetővé akár több hónapon át tartó vérnyomás analízist. Az okos vérnyomásmérő Bluetooth vagy Wi-fi segítségével kommunikálni tud okostelefonnal, tablettel. A vérnyomásmérővel kompatibilis applikáció segítségével megjeleníthetőek grafikusan is az eredmények és elmenthetőek további elemzés céljából.

Az okos vérnyomásmérő egy sor további hasznos funkcióval is rendelkezhet, például figyelmeztet, ha a mandzsetta nem megfelelően lett rögzítve vagy ha nincs nyugalmi állapotban a karunk.

Az okos vérnyomásmérő előnyei és hátrányai:

  • Okostelefonnal szinkronizálható
  • Több funkció (figyelmeztetések, hangvezérlés)
  • Adatok áttekinthető megjelenítése
  • Magasabb ár

Az EKG funkcióval rendelkező vérnyomásmérők időben figyelmeztethetnek az esetleges rendellenességekre

A vérnyomásmérők EKG funkcióval egyszerre több feladatot is betöltenek. A klasszikus vérnyomásmérés mellett elektrokardiográfiai (EKG) mérést is tud készíteni, azaz a szívműködés monitorozására is alkalmas lehet. Egy ilyen vérnyomásmérő segít a szívritmus megfigyelésében abban a pillanatban, amikor a tünetek megjelennek.

i

A szív elektromos aktivitásának rögzítése kimutatja a szívritmusban jelentkező eltéréseket, a szív elégtelen ellátását és egyéb jelenségeket. Segíthet a szédülés, légszomj vagy mellkasi fájdalom okának diagnosztizálásában.

Vérnyomásmérők mandzsetta szerint

Felkaros vérnyomásmérő választásánál kulcsfontosságú a mandzsetta mérete. A rosszul kiválasztott mandzsetta pontatlan mérési eredményekhez vezethet. A mandzsetták négy csoportba sorolhatóak mérettartomány szerint:

  • 17 – 22 cm kerületű: elsősorban gyermekek számára, a mandzsetta szélessége nem haladja meg a 12 cm-t
  • 22-32 cm kerületű: ideális elsősorban hölgyek számára, normál karvastagságra
  • 22-42 cm kerületű: univerzális mandzsettaméret, a mandzsetta szélessége 15 cm
  • 42 cm felett: a mandzsetta szélessége 15 cm, ide tartoznak az extra nagy mandzsetták is

Felkaros vérnyomásmérő mandzsetta méretek

Felkar kerülete 17-32 cm 32-42 cm 42 cm felett
Mandzsetta szélessége 12 cm 15 cm 18 cm

A mandzsetta esetében lényeges tulajdonság, hogy kényelmesen tudjuk egykézzel felhelyezni és pozícionálni. Nagyon hasznos, ha a vérnyomásmérő mandzsettáján jelölve van a pontos mérési pozíció és a rajzokkal szemléltetett helyes kéztartás.

i

Felkaros vérnyomásmérő extra nagy mandzsettával

A gyártók rugalmas megoldásokat kínálnak, hogy senkinek ne kelljen lemondani a felkaros vérnyomásmérő pontos méréseiről. Ilyen megoldás a felkaros vérnyomásmérő extra nagy mandzsettával, amelyhez 44 cm-nél nagyobb felkar kerülettel rendelkező mandzsetta tartozik.

A felkaros vérnyomásmérő mandzsettáknak létezik egy másik, anyag alapú osztályozása is:

  • Hagyományos puha mandzsetta: a pontos mérési eredmények érdekében fontos a precíz beállítás, a vérnyomásmérő csak a mandzsetta ideális pozíciójában nyújt jó eredményeket.
  • Merevített smart mandzsetta: felhelyezése könnyebb és nem szükséges a hajszálpontos beállítás, bármely helyzetben pontos mérést tesz lehetővé.

Vérnyomásmérők tápegység szerint

Mivel digitális eszközökről van szó, a megfelelő tápellátás nélkül sajnos használhatatlanok. Szükség van a vérnyomásmérők energiaellátására, ami kétféle módon történhet.

Adapteres vérnyomásmérők

Az áramellátást hálózati adapter biztosítja, nem fordulhatnak elő hibás mérési eredmények félig lemerült elemek miatt. Az adapteres vérnyomásmérők ideálisak, ha nincs szándékunkban magunkkal hordani az eszközt és főleg otthoni körülmények között használjuk. Az adapteres vérnyomásmérők fenntartási költsége gyakorlatilag nulla, nincs szükség AA típusú elemekre.

Nem minden adapteres vérnyomásmérő csomagolása tartalmazza alapból a hálózati adaptert, előfordul, hogy ezt külön kell megvásárolni.

Elemes vérnyomásmérők

Általában az adapteres vérnyomásmérők is működnek elemmel, de vannak olcsóbb, kisebb eszközök, amelyek csak ilyen módon funkcionálnak. Nagyon hasznos, ha a vérnyomásmérő a kijelzőn mutatja az elemek állapotát, így nem érhet kellemetlen meglepetés a lemerülésük miatt. Az elemes vérnyomásmérő mindig velünk lehet, bárhol elvégezhetjük a méréseket. Az összes csuklós modell ebbe a kategóriába tartozik.

Vérnyomásmérők vásárlása előtt ellenőrizd a vérnyomásmérés pontosságát

Nagyon fontos, hogy a vérnyomásmérők a lehető legpontosabban mérjenek. A vérnyomás az az erő, amelyet az áramló vér az artériák falára fejt ki. A pontosságot mmHg (milliméter higanyoszlop) mértékegységben adják meg. Az ideális érték 120/80 mmHg.

  1. 120 mmHg a szisztolés nyomást fejezi ki (összehúzódott szívizom).
  2. 80 mmHg ezzel szemben a diasztolés nyomást fejezi ki (ellazult szívizom).

A kettős vérnyomásmérő két érzékelővel rendelkezik, ami nagyobb pontosságot biztosít. A második érzékelő ellenőrzi az első érzékelő pontosságát.

Vérnyomásmérők tanúsítvány szerint

A vérnyomásmérők kevés technikai, exakt paraméterrel rendelkeznek, így nehéz meghatározni megbízhatóságukat. Ezért a mérés pontosságát különböző tanúsítványokkal bizonyítják a gyártók, amelyek garantálják a vérnyomásmérők megbízhatóságát. A legmegbízhatóbb vérnyomásmérők az alábbi tanúsítványokkal rendelkeznek:

  • BHS – Brittish Hypertension Society
  • AAMI - Asociation for the Advancement of Medical Instrumentation
  • IP szabvány

Vérnyomásmérők belső memória szerint

A belső memória mérete akkor mérvadó, ha huzamosabb ideig szeretnénk a vérnyomásunkat figyelni. A fejlettebb modellek akár 100 mérést is tárolni tudnak és két vagy több felhasználó adatait külön is képesek kezelni, az olcsóbb vérnyomásmérők nem tudnak több felhasználót egyszerre kiszolgálni és memóriájuk is kisebb.

E tekintetben előnyben vannak az okos vérnyomásmérő készülékek, amelyek okostelefonra, tabletre tudják továbbítani az adatokat és azt ábrákkal, grafikonokkal szemléltetni.

Vérnyomásmérők és azok funkciói

Egy vérnyomásmérőnek jól láthatóan három adatot kell megjelenítenie: szisztolés nyomás, diasztolés nyomás és pulzus.

Azonban rengeteg egyéb hasznos funkcióval is rendelkezhetnek:

  • USB csatlakozó segítségével a vérnyomásmérők számítógéphez csatlakoztathatók.
  • Bluetooth és Wi-fi - okostelefonnal lehet megosztani a méréseket.
  • Intellisense funkció - pontosabb méréseket eredményez, a mandzsetta felfújása és leeresztése során is végez mérést.
  • LED jelzőfények - jelenthet rossz mérést, hibás mandzsetta használatot, mozgást mérés közben.
  • Szívritmuszavar jelzése
  • Hangjelzés a mérés elején és végén.
  • Automatikus kikapcsolás
  • Hangvezérlés – instrukciókkal segíti a mérés lebonyolítását.

Az ideális vérnyomásmérő

A vérnyomásmérők széles kínálatában nehéz lehet eligazodni, nézzük milyen jellemzőkkel rendelkezik az ideális eszköz:

  • Megbízható gyártó terméke, ismert tanúsítványokkal.
  • A mandzsettája széles mérettartományban használható, ábrákkal jelöli a helyes használatot.
  • Egy kézzel könnyen használható.
  • Nagy gombokkal és könnyen olvasható kijelzővel rendelkezik.
  • Adapteres, de elemekkel is használható.
  • Valamilyen módon számítógéppel, mobiltelefonnal szinkronizálható.

A vérnyomásmérő helyes használata

  1. Nyugalmi állapotban végezzük a mérést, ülő helyzetben.
  2. Ne fogyasszunk a mérés előtt kávét, alkoholt, teljesítményfokozót.
  3. A vérnyomásmérők mandzsettáját a használati utasításban leírtaknak megfelelően helyezzük a bal karunkra, majd lazítsuk el a karunk.
  4. Mindig szívmagasságba helyezzük el a mandzsettát, ne húzzuk szorosra, akkor ideális a mandzsetta pozíciója, ha egy ujjunk kényelmesen befér a mandzsetta és karunk (csuklónk) közé.
  5. Végezzünk a biztonság kedvéért 2-3 mérést.
Felkaros vérnyomásmérő helyes használata

Felkaros vérnyomásmérő helyes használata

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sencor SBP 690 Szállításra kész > 10 db
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, nyomási egységek kiválasztása (hgmm vagy kpa), szívritmuszavar figyelmeztetés, állítható kerületű nyomómandzsetta és automatikus hibadiagnosztika lcd kijelzőn való megjelenítéssel, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,
13 290 Ft

2.
OMRON M3 Comfort intelli Szállításra kész > 5 db
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, helyes mérési helyzet ellenőrzése, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
24 990 Ft

3.
Omron M2 (new), 5 év garancia Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, memória és vérnyomások átlaga, 32 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,
21 990 Ft

Még több
142 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Beurer BM 27 BF_blue
Vérnyomásmérő - felkaros, 42 cm-es mandzsetta,
Szuper ár
12 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEUTL404
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 55×
Omron M7 Intelli IT AFIB digitális vérnyomásmérő okos bluetooth csatlakozással az omron connect-hez, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, memória, vérnyomások átlaga és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
Leárazás -4 %
38 490 Ft 39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL888
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 48×
OMRON M3 Comfort intelli
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
Szuper ár
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OMRTL970
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 15×
Omron M6 comfort AFIB digitális vérnyomásmérő Intelli mandzsettával és AFIB érzékeléssel, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, vérnyomások átlaga és pitvarfibrilláció érzékelése, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
45 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL871
4,9 29×
OMRON M3 Comfort intelli
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, helyes mérési helyzet ellenőrzése, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL857
4,9 76×
Omron M6 comfort AFIB digitális vérnyomásmérő Intelli mandzsettával és AFIB érzékeléssel +tápegység, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, mozgásérzékelő és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL949
4,8 11×
OMRON Complete tonométer EKG-val (2 az 1-ben), 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, ekg, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, memória, vérnyomások átlaga és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
81 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL865
4,9 70×
OMRON M3 Easy
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, vérnyomások átlaga és intellisense technológia, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
Leárazás -4 %
24 690 Ft 25 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL840
4,9 52×
M4 Intelli IT AFIB digitális vérnyomásmérő okos Bluetooth-csatlakozással az omron connect-hez
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, vérnyomások átlaga és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 95 % pulzusmérési pontosság, +/- -3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL956
4,5 12×
Beurer BEU-BM27_BF
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, aritmiaérzékelő, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, memória, vérnyomások átlaga és dátum és idő, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,
15 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEUTL893
4,6 57×
Omron M2 Basic New, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő és helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, 32 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
Szuper ár
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL230
4,9 85×
Omron M7 Intelli IT AFIB digitális vérnyomásmérő okos Bluetooth-csatlakozással az omron connect-hez, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, mozgásérzékelő, vérnyomások átlaga és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL925
4,7 30×
M4 Intelli IT digitális vérnyomásmérő okos Bluetooth-csatlakozással az omron connect-hez
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, memória, vérnyomások átlaga, mért adatok megosztása okostelefonnal és intellisense technológia, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL864
5,0
SENCOR SBP 1100WH
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, akku lemerülés jelző és memória, 40 cm-es mandzsetta, Nincs csatlakozás,
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtlk51
5,0
Omron M400 Comfort + FORRÁS (SZETT)
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
31 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL168
4,8 12×
iHealth TRACK KN-550BT
Vérnyomásmérő - felkaros, mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
19 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAIHtr
4,8 107×
HARTMANN Veroval Compact
Vérnyomásmérő - karra, a mandzsetta helyes beállításának ellenőrzése, mandzsetta hossza 42 cm, szisztolés, diasztolés nyomás mérése, szívfrekvencia mérése, ritmuszavarok felismerése, teljesen automatikus, nagy LCD kijelző, memória akár 200 mérés 2 személy számára, a mérésből kiszámítja az átlagos nyomást, az eredmények színes kijelzése, kiterjesztett garancia 3 év, kényelmes mérés a Comfort Air-nek köszönhetően
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VERTL106
4,9 102×
OMRON M3 AC
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
33 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL963
4,3 363×
Sencor SBD 1470 csukló vérnyomásmérő
Vérnyomásmérő - csuklós, automatikus kikapcsolás, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, akku lemerülés jelző, lcd kijelző és memória, 19,5 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAZ2091a
4,8
DEPAN automatikus vérnyomásmérő karra adapterrel
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEPTL015
5,0 22×
OMRON EVOLV, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, hd oled kijelző, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, memória, mozgásérzékelő és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
73 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMREV465
TrueLife Pulse - Vérnyomásmérő
Típusok
4,7 83×
TrueLife Pulse
Vérnyomásmérő - felkaros, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, oszcillometrikus mérési módszer és memória, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRUTL324
3,7
SENCOR SBD 0900WH
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, akku lemerülés jelző, led kijelző és memória, 22 cm-es mandzsetta, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
8 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtlk82
4,6 218×
Sencor SBP 690
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, nyomási egységek kiválasztása (hgmm vagy kpa), szívritmuszavar figyelmeztetés, állítható kerületű nyomómandzsetta és automatikus hibadiagnosztika lcd kijelzőn való megjelenítéssel, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,
13 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAZ2092c

Vérnyomásmérők

cikkMagas vérnyomás – miért olyan veszélyes és hogyan lehet csökkenteni? A magas vérnyomással nemcsak az idős és elhízott embereknek kell foglalkoznia. Ez a betegség téged is érinthet! Becslések szerint a felnőtt lakosság akár 50%-a szenved magas vérnyomásban. A magas vérnyomás az egyik ún. civilizációs betegség. Készítettünk egy átfogó...
Nem tudod pontosan, mi tekinthető normális vérnyomásnak, és mely értékek jelenthetnek már kockázatot? Cikkünkből megtudhatod, pontosan miről árulkodik a vérnyomás, hogyan kell mérni, hogy helyes értékeket kapjunk, mely számokat tekintjük ideálisnak és hogyan lehet az...

Vérnyomásmérők

Vérnyomásmérő vásárlás során az ár és a márka fontos tényezők lehetnek.

Vérnyomásmérők ár szerint – a legdrágábbak

A vérnyomásmérők ár szerinti rangsorolásának első helyezettjei azok a felkaros vérnyomásmérők, amelyek okos funkciókkal is rendelkeznek. A legdrágább vérnyomásmérők esetében a mandzsettára van integrálva a kijelzővel ellátott merőeszköz. A felkaros megoldásnak hála a lehető legpontosabb mérést teszik lehetővé. Nem meglepő, hogy az okos vérnyomásmérők ár alapján a legdrágábbak, egy okostelefonnal való összeköttetés segítségével hosszútávú diagnózisokat tudunk felállítani és grafikusan megjeleníteni. A drágább vérnyomásmérők közé tartoznak azon Omron modellek is, amelyek rendelkeznek hálózati adapterrel és cserélhető mandzsettával, így használhatóak orvosi rendelőkben is, a gyártó által kínált tanúsítványok garanciát nyújtanak a pontos mérési eredményekre.

Vérnyomásmérők ár szerint – a legolcsóbbak

A vérnyomásmérők ár alapú rangsorolásának másik felén leginkább a csuklós kompakt modellek vannak. Mérési pontosságuk nem vetekedhet a felkaros verziókkal, de otthoni, informatív vérnyomás mérésre tökéletesen alkalmasak. Az olcsóbb vérnyomásmérők belső memóriája nem képes túl sok mérés elraktározására, de a legtöbb esetben a tárhely megosztható két felhasználó között. Az olcsó vérnyomásmérők esetében is ajánlott a megbízható márkák közül válogatni, például egy Beurer csuklós vérnyomásmérő már 8000 Ft-ért megvásárolható.

Vérnyomásmérők márkák szerint – Omron és Beurer

Mivel a vérnyomásmérők pontosságát és minőségét nehéz paraméterek alapján megállapítani, ajánlatos a tradicionális és megbízható márkák termékei közül válogatni.

Omron vérnyomásmérők

Az Omron komoly múltra tekint vissza az otthoni gyógyászati elektronika terén, nem csak vérnyomásmérők, de digitális hőmérők, vércukorszintmérők és inhalátorok is szerepelnek a gyártó kínálatában.

Az Omron vérnyomásmérők a kínálat több mint harmadát alkotják, a gyártó széleskörben lefedi a vérnyomásmérők iránti igényeket, a prémium típusok az orvosi rendelőkben is megállják a helyüket. A drágább Omron vérnyomásmérők hálózati adapterrel is használhatóak, így nem kell tartanunk a ceruzaelemek lemerülésétől. Szinte az összes Omron vérnyomásmérő képes kimutatni a szívritmuszavarokat és több modell szinkronizálható okostelefonnal és lehetővé teszi az eredmények grafikus megjelenítését.

Az Omron egyik lényeges előnyé a versenytársakkal szemben a különböző kiegészítők elérhetősége. Egy vérnyomásmérő mellé több mandzsettát is bebiztosíthatunk és külön hálózati adapter kapható bizonyos modellekhez.

Beurer vérnyomásmérők

A Beurer szintén megbízható vérnyomásmérőket kínál. Elsősorban a felkaros vérnyomásmérők között képviselteti magát. A Beurer vérnyomásmérők egyik nagyon hasznos jellemzője, hogy egy könnyen értelmezhető skálán szemlélteti, hogy a mért vérnyomásérték magasnak vagy alacsonynak számít-e. A Beurer vérnyomásmérők adatmegjelenítése amúgy is kivételes, jelzi, épp melyik felhasználó mérése zajlik, nagy számokkal szemlélteti a legfontosabb értékeket. Több Beurer modell érintőkijelzővel rendelkezik, ami ritka a vérnyomásmérők esetében.

A csatlakozást tekintve, USB-kábel segítségével számítógéphez köthető és letölthetőek a mérési adatok az eszközről. Népszerűek a kompakt csuklós Beurer vérnyomásmérők is, ha kicsi, de megbízható eszközt keresünk, hogy utazás során tudjunk méréseket végezni, a Beurer remek választás lehet.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vérnyomásmérők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vérnyomásmérők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vérnyomásmérők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vérnyomásmérők vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ