Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Omron vérnyomásmérők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Csuklós
(13)
Felkaros
(24)
Mandzsetta max. kerülete
21,5 cm
42 cm
-
Kompatibilis operációs rendszerek
Android
(16)
IOS
(16)
Interfész
Szűrés

Az Omron vérnyomásmérő nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik otthonuk kényelmében szeretnék rendszeresen ellenőrizni vérnyomásukat. Az Omron vérnyomásmérők az egyik legismertebb márka, amely orvosi és otthoni használatra gyárt készülékeket. Lássuk, milyen Omron vérnyomásmérők kaphatók.

Tovább

Az Omron vérnyomásmérők garantálják a minőséget

A japán Omron márka a minőségi orvosi eszközök szinonimája, és termékeit széles körben használatosak a szakemberek és a háztartások által is. A márka nemcsak vérnyomásmérők, hanem hőmérők, inhalátorok, személymérlegek és egyéb kiegészítők vezető gyártója is. Az Omron vérnyomásmérők számos változatban kaphatók, és nemcsak megbízható kivitelezéssel, hanem modern funkciókkal is rendelkeznek.

Melyik Omron vérnyomásmérő a legjobb választás?

Az Omron vérnyomásmérő kiválasztásakor először gondold végig, melyik típus felel meg a legjobban az igényeidnek. A vérnyomásmérőknek számos fajtája létezik, az egyszerűbb készülékektől kezdve a speciális funkciókkal rendelkezőkig. Az alábbiakban áttekintjük a különböző változatokat, és összefoglaljuk az Omron vérnyomásmérők előnyeit és hátrányait.

A felkaros Omron vérnyomásmérő a legnépszerűbb típus

A felkaros Omron vérnyomásmérő egyértelműen a leggyakrabban használt típus. Ezek a vérnyomásmérők stabilak és a legpontosabb mérést biztosítják, ezért azoknak érdemes választaniuk, akiknek rendszeresen figyelemmel kell kísérniük a vérnyomásukat. Az Omron vérnyomásmérők általában memóriával is rendelkeznek, és sok modell praktikus funkciókat is kínál a hatékonyabb és könnyebb vérnyomásmérés érdekében.

  • A vérnyomásmérés legpontosabb módja.
  • Számos kiegészítő funkció.
  • Általában memória funkcióval.
  • Széles választék.
  • Előfordulhat, hogy a súlyosan elhízott emberek nem tudják felhelyezni a karjukra.
  • Ezek az Omron vérnyomásmérők drágábbak.
  • Nagyobb méret.

Csuklós Omron vérnyomásmérő

A csuklós Omron vérnyomásmérők ideális választás olyanoknak, akik csak megelőző jelleggel mérik a vérnyomásukat, például sportolóknak. Ez az Omron vérnyomásmérő típus gyors, könnyen használható és kompakt méretének köszönhetően könnyen tárolható és hordozható. Azonban nagyon érzékeny a kar mozgására, ezért nem biztos, hogy teljesen pontos. A vérnyomásmérés során ennél a vérnyomásmérőnél fontos, hogy a karodat úgy helyezd el, hogy a mandzsetta a szív magasságában legyen.

  • Kompakt méret, könnyű készülék.
  • Alacsonyabb ár.
  • Megelőző jellegű vérnyomásmérésre alkalmas.
  • Kevésbé pontos mérési eredmény.

Omron vérnyomásmérők EKG-val

Az Omron vérnyomásmérők EKG-val kitűnnek multifunkcionalitásukkal a többi típus közül. A klasszikus vérnyomásmérés mellett elektrokardiográfiát (EKG), azaz a szív monitorozását is lehetővé teszik. Ez az Omron vérnyomásmérő segít a szívritmus rögzítésében, és figyelmeztet az esetleges rendellenességekre.

  • Ezek az Omron vérnyomásmérők figyelik a szívritmust.
  • Pontos és megbízható mérés.
  • Számos kiegészítő funkció.
  • Magasabb vételár.

Okos Omron vérnyomásmérők

Az okos Omron vérnyomásmérők praktikus funkciókkal rendelkeznek, amelyek segítenek jobban odafigyelni az egészségedre. Ez a típus általában okostelefonhoz is csatlakoztatható, és egy mobilalkalmazást segítségével ellenőrizheted a vérnyomásodat. Ezek az Omron vérnyomásmérők ideálisak azok számára, akik szeretnének odafigyelni az egészségükre, és értékelik a tökéletes mérést.

  • Lehetővé teszi a mobiltelefonhoz való csatlakozást.
  • Több felhasználói érték, amelyek grafikon formájában is elérhetők.
  • Hosszú távú nyomon követés és az eredmények összehasonlítása.
  • Magasabb vételár.

felkaros vérnyomásmérő Omron M3 Comfort
Felkaros Omron vérnyomásmérő

vérnyomásmérők Omron használati utasítás
Csuklós Omron vérnyomásmérő

Legnépszerűbb vérnyomásmérő Omron EKG-val
Omron vérnyomásmérő EKG-val

Felkaros Omron vérnyomásmérő M7
Okos Omron vérnyomásmérő

A megfelelő Omron vérnyomásmérő kiválasztása

Magán a típuson kívül a vásárlás előtt célszerű több más paramétert is figyelembe venni, hogy a kiválasztott Omron vérnyomásmérő a lehető legjobban szolgáljon majd. A legfontosabb tulajdonságok közé tartozik a kar kerülete és a pontosság, de ügyelj a teljesítményrendszerre vagy az Omron vérnyomásmérő által kínált funkciókra is.

Milyen mandzsetta szükséges az Omron vérnyomásmérő használatához

Ahhoz, hogy az Omron vérnyomásmérő a lehető legpontosabban mérhesse a vérnyomásodat, tökéletesen kell illeszkednie. Ezért kellő figyelmet kell fordítanod a mandzsetta kiválasztására. A szokásos mandzsettaméretek 20 és 45 centiméter között mozognak, de kevésbé gyakori méretek is kaphatók. Felkaros Omron vérnyomásmérő választása előtt gondosan mérd meg a karod kerületét.

i

Az Omron vérnyomásmérő eszközökhöz való mandzsetták külön is megvásárolhatók az Omron vérnyomásmérő tartozékok kategóriában. Itt hálózati adaptereket is találhatsz.

Az Omron vérnyomásmérők esetében is fontos a mérési pontosság

Az Omron vérnyomásmérők kiváló minőségű készülékek, ezért nagy pontosságot biztosítanak. Általánosságban elmondható, hogy ha csak megelőző intézkedésként szeretnéd mérni a vérnyomásodat, a mérés pontossága nem játszik olyan fontos szerepet. Ha viszont magas vagy alacsony vérnyomásban szenvedsz, és gondosan nyomon kell követned a vérnyomásértékeidet, akkor fontos, hogy az Omron vérnyomásmérő a lehető legpontosabb legyen.

Az Omron vérnyomásmérők többnyire elemmel működnek, de egyes modellek hálózatról is működtethetők.

Milyen egyéb funkciókat kínálhat egy Omron vérnyomásmérő?

Az Omron vérnyomásmérők az alapfunkciók mellett számos további funkciókat és praktikus jellemzőket kínálnak, amelyek megkönnyítik a vérnyomásmérést.

  • A memória tárolja a mérési eredményeket. Több felhasználói profil esetén is működik.
  • Az adatmegosztás az okostelefonnal iOS és Android rendszereken egyaránt elérhető.
  • Az aritmiaérzékelés képes felismerni az esetleges szívritmuszavarokat.
  • A rosszul illesztett mandzsetta jelzésének köszönhetően csökkenthető a pontatlan mérések kockázata.
  • A nyomási átmérő és a nyomás grafikus ábrázolása lehetővé teszi az értékek jobb nyomon követését.
  • A mozgásérzékelő figyelmeztet a mérés közbeni nem kívánt mozgásra.
  • Az érintőképernyő intuitív és könnyen érthető kezelést biztosít.
  • Az alacsony töltöttségi szint jelzése figyelmeztet, ha az akkumulátort ki kell cserélni.

Vérnyomás mérése Omron vérnyomásmérő készülék segítségével

Az Omron vérnyomásmérők rendkívül jó minőségű és megbízható műszerek. Annak érdekében, hogy a vérnyomásmérés eredményei a lehető legmegbízhatóbbak legyenek, be kell tartani a helyes nyomásmérés alapelveit, mint például a rendszeres mérés vagy a legalább tíz perc pihenés a két vérnyomásmérés között.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, memória, vérnyomások átlaga és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
39 490 Ft

2.
Omron M2 Basic New, 5 év garancia Szállításra kész > 5 db
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő és helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, 32 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
19 290 Ft

3.
OMRON M3 Comfort intelli Szállításra kész > 5 db
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, helyes mérési helyzet ellenőrzése, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
24 990 Ft

Még több
45 termék
4,6 61×
Omron M2 Basic New, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő és helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, 32 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL230
4,9 78×
Omron M6 comfort AFIB digitális vérnyomásmérő Intelli mandzsettával és AFIB érzékeléssel +tápegység, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, mozgásérzékelő és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
39 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL949
4,9 89×
Omron M7 Intelli IT AFIB digitális vérnyomásmérő okos Bluetooth-csatlakozással az omron connect-hez, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, mozgásérzékelő, vérnyomások átlaga és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
43 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL925
4,9 60×
Omron M7 Intelli IT AFIB digitális vérnyomásmérő okos bluetooth csatlakozással az omron connect-hez, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, memória, vérnyomások átlaga és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
Szuper ár
39 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL888
4,9 105×
OMRON M3 AC
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
Leárazás -12 %
29 590 Ft 33 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL963
4,9 71×
OMRON M3 Easy
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, vérnyomások átlaga és intellisense technológia, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OMRTL840
5,0 22×
OMRON EVOLV, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, hd oled kijelző, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, memória, mozgásérzékelő és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
75 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMREV465
4,7 15×
Omron M6 comfort AFIB digitális vérnyomásmérő Intelli mandzsettával és AFIB érzékeléssel, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, vérnyomások átlaga és pitvarfibrilláció érzékelése, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
Szuper ár
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL871
4,9 31×
OMRON M3 Comfort intelli
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, helyes mérési helyzet ellenőrzése, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OMRTL857
4,6 17×
OMRON RS1 new, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - csuklós, 1x30 memória, igen, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, mérés ruhán keresztül és memória, 21,5 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
17 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL097
5,0
Omron M400 Comfort + FORRÁS (SZETT)
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
32 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL168
4,8 50×
OMRON M3 Comfort intelli
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OMRTL970
4,9 52×
M4 Intelli IT AFIB digitális vérnyomásmérő okos Bluetooth-csatlakozással az omron connect-hez
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, vérnyomások átlaga és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 95 % pulzusmérési pontosság, +/- -3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
36 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL956
4,7 20×
OMRON RS2, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - csuklós, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, memória és intellisense technológia, 21,5 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,
Szuper ár
20 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRRS110
4,7 30×
M4 Intelli IT digitális vérnyomásmérő okos Bluetooth-csatlakozással az omron connect-hez
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, memória, vérnyomások átlaga, mért adatok megosztása okostelefonnal és intellisense technológia, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
34 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL864
4,5 21×
OMRON RS7 Intelli IT, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - csuklós, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, mérés ruhán keresztül, memória, mozgásérzékelő, vérnyomások átlaga és intellisense technológia, 21,5 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
Szuper ár
42 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMTNZ172
4,5
OMRON RS4
Vérnyomásmérő - csuklós, aritmiaérzékelő, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga, 21,5 cm-es mandzsetta, Nincs csatlakozás,
29 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMTNZ141
4,9
Omron M2 Intelli IT Bluetooth-kapcsolattal, 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő és memória, 32 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL046
4,8 43×
Omron M2 (new), 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, memória és vérnyomások átlaga, 32 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,
21 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL060
4,8 12×
OMRON Complete tonométer EKG-val (2 az 1-ben), 5 év garancia
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, ekg, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, memória, vérnyomások átlaga és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
Szuper ár
83 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL865
4,0
OMRON NightView Bluetooth adatátvitellel, 3 év garancia
Vérnyomásmérő - csuklós, automatikus bekapcsolás, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, akku lemerülés jelző, helyes mérési helyzet ellenőrzése, mérés ruhán keresztül, memória, mért adatok megosztása okostelefonnal és intellisense technológia, 21,5 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
89 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL523
4,6
OMRON RS3 Intelli IT
Vérnyomásmérő - csuklós, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória és mért adatok megosztása okostelefonnal, 21,5 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
22 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: OMRTL455
5,0
Omron M400 Comfort + FORRÁS (SZETT)
Vérnyomásmérő - felkaros, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
30 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OMRTL168
4,0
OMRON NightView Bluetooth adatátvitellel, 3 év garancia
Vérnyomásmérő - csuklós, automatikus bekapcsolás, aritmiaérzékelő, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, akku lemerülés jelző, helyes mérési helyzet ellenőrzése, mérés ruhán keresztül, memória, mért adatok megosztása okostelefonnal és intellisense technológia, 21,5 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis
85 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRTL523

Omron vérnyomásmérők

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vérnyomásmérők Omron Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vérnyomásmérők Omron
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ