A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Billentyűzet típus
Irodai
(92)
Televízióhoz
(6)
Lokalizáció
Cseh
(21)
Szlovák
(19)
Angol
(10)
US
(10)
Amerikai (nemzetközi)
(20)
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú)
(14)
Alacsony profilú
(59)
Chiclet
(22)
Típus
Irodai
(91)
Utazó
(4)
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek
(25)
Szimmetrikus
(67)
Technológia
Optikai
(84)
Lézeres
(2)
Gombok funkciói
DPI-váltás
(29)
Csendes
(16)
Programozható
(6)
Szín
Fehér
(15)
Fekete
(68)
Grafit
(7)
Réz
(1)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(2)
Szürke
(17)

A vezeték nélküli billentyűzet és egér szett az egyik legkényelmesebb és egyben legrugalmasabb megoldás, mivel egy csapásra megoldja a szükséges perifériák kérdését. Esztétikai szempontból is előnyös, ha a vezeték nélküli egér és billentyűzet dizájnja ugyanaz, nem beszélve a tökéletes kompatibilitásról. A vezeték nélküli billentyűzet és egér szettek már kinőtték az IT szférát és más irányokba is terjeszkedni kezdtek.

Tovább

Vezeték nélküli billentyűzet és egér felhasználási területek

Egyértelmű, hogy személyi számítógép számára nélkülözhetetlen a billentyűzet és egér kombinációja. Azonban a csatlakozókábelek elhagyása új távlatokat nyitott meg a vezeték nélküli egér és billentyűzet párosa számára.

Vezeték nélküli egér és billentyűzet TV-hez

Az okostévé és a felhasználó között rendszerint több méteres a távolság, ezért esetükben csak a vezeték nélküli billentyűzet és egér kombinációja jöhet szóba. Ezenkívül a tartalomfogyasztás (vagy játék) teljesen eltérő formában megy végbe, mint a PC esetében. Számítógépezés közben valószínűleg egy asztal mögött ülünk vagy állunk, közel a monitorhoz és a házhoz, így a vezetékes megoldások tökéletesen megfelelnek. Tévé esetében viszont elterülünk a kanapén és pont itt kerül előtérbe a vezeték nélküli billentyűzet és egér.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér egyben

A tévéhez biztosan jár egy távirányító, valószínűleg valamilyen típusú lejátszó vagy hangprojektor távkapcsolója is a dohányzóasztalon fog pihenni. Végképp nem hiányozna a billentyűzet mellé még plusz egy periféria, így születetett meg a vezeték nélküli billentyűzet és egér fúziója.

Leginkább ez a megoldás jellemzi a TV-hez használatos vezeték nélküli billentyűzet és egér szetteket. A billentyűzet jobb oldalán, a numerikus billentyűzet pozíciójában kapott helyet a touchpad. Minél nagyobb a touchpad, annál ergonomikusabb a használata. Helytakarékossági szempontok miatt kedveltek e téren a low profile vezeték nélküli billentyűzet és egér szettek.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér és távirányító egyben

Ez a megoldás a teljesen ultimate kategória, a vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció mellé felkerültek a legfontosabb távirányítós gombok is, létrehozva egy 3in1 megoldást. Az ilyen vezeték nélküli egér és billentyűzet eszköz hátránya a miniatűr touchpad, de a plusz gombok kárpótolnak emiatt. Amennyiben sikerül megoldani egy ilyen vezeték nélküli egér és billentyűzet alacsony súlyát, meg is van az egyetlen eszköz, ami a kényelmes tévézéshez kell.

Vezeték nélküli egér és billentyűzet TV-hez
Az univerzális, TV-hez ajánlott, vezeték nélküli egér és billentyűzet szett a távirányítót is helyettesíti

Gamer vezeték nélküli billentyűzet és egér

A vezeték nélküli technológiák még nem nyerték el a gamer társadalom kegyét. Valószínűleg a legkiélezettebb csata közben fog lemerülni a vezeték nélküli billentyűzet vagy egér, ezért a gamerek nem bíznak semmit a véletlenre. Ez az oka, hogy a gamer vezeték nélküli billentyűzet és egér kínálat eléggé gyér.

Azonban a gamer vonalon egyre népszerűbb a vezeték nélküli billentyűzet és egér egy új megközelítése, mégpedig a testreszabás mobilalkalmazáson keresztül. Maga a billentyűzet és egér marad vezetékes, de a gombok applikáción keresztül könnyen és gyorsan programozhatók. Az igazi gamer vezeték nélküli billentyűzet és egér szettek száma a vezeték nélküli töltés fejlődésével és elterjedésével biztosan növekedni fog.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér munkára vagy otthonra

Ez az a felhasználási terület, ahol a vezeték nélküli egér és billentyűzet szettek a leghasznosabbak tudnak lenni. A tiszta, rendezett munkakörnyezet kialakítását segítik, nem jelent gondot a vezeték nélküli billentyűzet és egér töltése sem, mivel a gépház (vagy laptop) a közelben van.

Nem véletlen, hogy ilyen vezeték nélküli egér billentyűzet kombináció típusból található a legtöbb a kínálatban. Elérhetőek a vékonyított, alacsony profilú szettek és a klasszikus, kitámasztókkal méginkább szögben álló, vezeték nélküli billentyűzet és egér kombók.

Logitech vezeték nélküli egér és billentyűzet szett
Profi Logitech vezeték nélküli egér és billentyűzet szett

Vezeték nélküli billentyűzet és egér színek alapján

Mivel a gamer vonal nem túl erős a vezeték nélküli billentyűzet és egér szetteknél, a színvariációk kínálata nem tekinthető erősnek. Sokkal inkább jellemzőek a kevésbé hivalkodó, szürkés vagy fekete vezeték nélküli billentyűzet és egér párosok.

Fehér vezeték nélküli billentyűzet és egér

Míg az Apple billentyűzeteknél a világos színváltozatnál egyből borsos árra asszociálunk, addig a nem almás fehér vezeték nélküli egér és billentyűzet szettek érdekes módon a legolcsóbbak közé tartoznak. A fehér színt számos elismert, tartalomgyártásra specializálódott széria (MSI Creator vagy Acer ConceptD) használja, egy ilyen laptop vagy monitor mellé csak fehér vezeték nélküli billentyűzet és egér passzol.

Az egyedi megjelenés hátulütője, hogy nagyon láthatóak a szennyeződések a fehér vezeték nélküli billentyűzet és egér szetteken. Ezek a perifériák napi több órás használatnak is ki vannak téve, fokozottan ügyelni kell a karbantartásukra. A billentyűzet tartozékok között találsz különböző oldatokat vagy tisztító masszákat, hogy a fehér billentyűzet és egér sokáig megőrizze vonzó külsejét.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér csatlakozás

Az olcsóbb modellek egy USB adapterrel kommunikálnak a számítógéppel. A felsőbb kategóriás vezeték nélküli billentyűzet és egér képes bluetooth kapcsolatra is, aminek legnagyobb előnye, hogy a billentyűzetet lehet több eszközhöz (okostelefon, tablet) egyszerre csatlakoztatni. A bluetooth vezeték nélküli billentyűzet és egér egyszerre képes a tévét és számítógépet is kiszolgálni, ami igazán univerzális eszközzé teszi.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér árak

Egy szett általában mindig költséghatékonyabb megoldás, így van ez a vezeték nélküli billentyűzet és egér esetében is. A legolcsóbb vezeték nélküli billentyűzet és egér szettek már 5 000 Ft alatt is megvásárolhatóak, itt a kapcsolatról egy USB adapter gondoskodik, a bluetooth-os megoldások drágábbak.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér ár – a legdrágábbak

A vezeték nélküli billentyűzet és egér rangsor másik végén pedig a profi, munkára tervezett, médiavezérléssel és számos programozható gombbal felszerelt típusok vannak. Az áruk 60 000 Ft környékén éri el a felső határt. Az ilyen vezeték nélküli billentyűzet és egér szettek legfőbb jellemzői a strapabíró kivitel és a prémium anyaghasználat. A fémes ellenálló borítás mellé jön az átlagon felüli akkumulátor üzemidő, USB-hub vagy az USB-C csatlakozó.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech Wireless Combo MK235 Magyar, fekete Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb
11 990 Ft

2.
Dell Premier KM7321W - HU Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, chiclet billentyűk, 4000 DPI, 5 gomb
34 790 Ft

3.
Logitech Wirelles Combo K540 HU Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb
22 890 Ft

Még több
98 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,1 52×
Eternico Wireless Set KS4001 - US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, irodai és otthoni használatra, akár 10 m hatótávolság, alacsony profilú billentyűk, power saving mode technológia, 6 multimédiás billentyű, ollós billentyű mechanizmus, Plug & Play, 2*AAA elem (tartozék), amerikai (nemzetközi) billentyűzet lokalizáció, USB Nano Reciever 2,4 Ghz + egér, vezeték nélküli, optikai, 800 - 1200 DPI, power saving mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 3 gomb, akár 3 000 000 kattintásnyi élettartam, Silent Click - halk fő egérgombok, szimmetrikus (jobb- és balkezesek számára egyaránt), 2*AAA elem (tartozék), Plug & Play
Szuper ár
11 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET4001b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 32×
Logitech Wireless Combo MK235 Magyar, fekete
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUMC048m15
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 15×
Dell Multi-Device Wireless Combo KM7120W HU - Titan Gray
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk, programozható billentyűk és multimédiás gombok + optikai egér, 1600 DPI, 7 gomb
37 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2h005f
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7
Logitech MX Keys S Combo - US INTL
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, amerikai (nemzetközi) kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + lézeres egér, 8000 DPI, 7 gomb, felhasználói profilok és Logi Bolt ready
88 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC049d3c1
4,6 14×
Logitech Wireless Combo MK270 - HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 3 gomb
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUMC048m32
4,3 34×
C-TECH WLKMC-01
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh és szlovák kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk + optikai egér, 1200 DPI, 3 gomb
7 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC505a20
C-TECH WLTK-01 CZ/SK fekete - Billentyűzet
Típusok
3,9 156×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH WLTK-01 CZ/SK fekete
Billentyűzet - televízióhoz, mechanikus, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, AAA elemmel működik, fekete
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430g1
4,6 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Wirelles Combo K540 HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MS024a1
5,0
CONNECT IT OfficeBase Wireless Combo, fekete
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh és szlovák kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD766l7
3,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Thomson ROC3506 - Sony TV-hez CZ+SK
Billentyűzet - pC / TV távirányításához, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, cseh és szlovák billentyűzetkiosztás, AAA elemmel működik, fekete
6 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: THM005a9
4,4 10×
Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO tanúsítvánnyal - HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 1800 DPI, 3 gomb
14 800 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS267a11b3s2
4,5
C-TECH WLKMC-01 CZ / SK fehér
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh és szlovák kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, 1200 DPI, 3 gomb
7 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430f2
3,0
Rapoo 9300M Wireless Keyboard and mouse set, black - HU
Billentyűzet+egér szett - irodai vagy otthoni használatra, vezeték nélküli, Bluetooth 4.0 és 2,4 GHz vezeték nélküli csatlakozás, multimédiás billentyűk, 1200 dpi egér, ultravékony kialakítás, Multi-Mode, magyar kiosztású, qwertz, kompakt, fekete
19 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JV745b8h
4,3 34×
C-TECH WLKMC-01
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh és szlovák kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk + optikai egér, 1200 DPI, 3 gomb
6 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC505a20
4,7 15×
Logitech MK850 US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, us kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 8 gomb
43 770 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC049d3
Genius LuxeMate Q8000 fehér - CZ/SK
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh és szlovák kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 1600 DPI, 4 gomb
7 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB900a7b
Logitech Wireless Combo MK295, grafit (US INT) - Billentyűzet+egér szett
Típusok
4,2 10×
Logitech Wireless Combo MK295, grafit (US INT)
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, amerikai (nemzetközi) kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 3 gomb
17 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC048m32a3
Logitech Wireless Combo MK295, fehér  (US INT) - Billentyűzet+egér szett
Típusok
4,2 10×
Logitech Wireless Combo MK295, fehér (US INT)
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, amerikai (nemzetközi) kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 3 gomb
17 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC048m32a2
Rapoo 8050T Wireless Keyboard and mouse set, black
Billentyűzet+egér szett - irodai vagy otthoni használatra, vezeték nélküli, Bluetooth 4.0 és 2,4 GHz vezeték nélküli csatlakozás, multimédiás billentyűk, háromgombos egér 1300dpi, Mac kompatibilis, Multi-Mode, magyar kiosztású, qwertz, kompakt, fekete
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JV745b8g
Hama KMW-600 Plus Wireless keyboard / mouse set
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 2400 DPI, 6 gomb
20 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB801n4hu
Hama Billentyüzet+ Optikai Egér Szett, "Cortino" Fekete (182664)
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk, 3 gomb, 3d egér
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB801h01HU
Hama KMW-700 Wireless Combo Antracit HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 2400 DPI, 6 gomb
15 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB801n3hu
5,0
Dell Premier KM7321W - HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, chiclet billentyűk, 4000 DPI, 5 gomb
34 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2h006d
4,3 18×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus - HU
Billentyűzet - televízióhoz, membrán, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, USB és Vezeték nélküli USB vevőegység, AA elemmel működik, fekete
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050d1c2

Vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek

cikkMit jelent az egér DPI értéke? Elgondolkoztál már azon egy új egér kiválasztásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó csak legyint rá, de különösen a számítógépes játékok szerelmeseinek mindenképp érdemes odafigyelniük rá. Ha szeretnél többet megtudni, olvasd el...
Időnként mindegyikünk elgondolkozik azon, hogy egyik vagy másik karaktert hogyan kell beírni a billentyűzeten. Egyes karaktereket egyszerűen nem írunk olyan gyakran, hogy alaposan bevésődnének a billentyűparancsok a memóriánkba. Ezért készült ez a cikk, amelyben...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?

Vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek

A Vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek kategóriában összesen 98 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ