Shop roku Akvizice ApF HU

Viatom CheckmePro

Termékkatalógus
Viatom CheckmePro
Diagnosztika - CheckmePro orvostechnikai eszköz - kézi, egészségügyi eszköz, amely nyomon követi az egészségügyi értékeket, mint például EKG, SpO2, hőmérséklet, lépések száma, alváskövetés, stb.
Kód:  REC001 Termékszám:  CHEC001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Viatom CheckmePro

A Viatom cég CheckmePro elnevezésű, sokoldalú orvostechnikai eszköze úttörőnek számít a maga területén. Ez a praktikus eszköz könnyedén elfér a zsebben, és különböző egészségügyi adatok kezelésére képes több felhasználó esetében is. Külső érzékelőjének és vezeték nélküli kialakításának köszönhetően méri az EKG-t vagy az SpO2 értéket. Kiválóan alkalmas otthoni használatra, valamint kórházakban, klinikákon, rendelőkben és sportintézményekben is. Praktikus és mindenekelőtt biztonságos lázmérőként is szolgálhat, hiszen rendkívül gyorsan, 3 másodperc alatt megméri a testhőmérséklet. Rendkívül pontos mozgásérzékelője lehetővé teszi a lépésszám mérését, valamint a távolságot, a kalóriát és az elégetett zsírmennyiséget is nyomon követi. Minden mért adat tárolható, és számítógépen megtekinthető egy speciális alkalmazásnak köszönhetően. Bluetooth-on keresztül tabletre/mobiltelefonra is küldhetők az adatok, és ezek valós időben ellenőrizhetők.

A Checkme technológia egy összetett algoritmust használ, amelynek segítségével kalibrálás után pontos adatokat nyújt a szisztolés vérnyomásról. Ez a funkció egyaránt fontos a vérnyomás változásainak nyomonkövetéséhez és a szokásos megelőzés érdekében is. Másik hasznos funkció a Spot Chech, amely a beteg EKG-ja, SpO2-je és a testhőmérsékletének megmérésében segíti az orvosokat bárhol és bármikor. Az orvos ezáltal jobban tájékozódhat a beteg állapotáról, és időben felismerheti a lehetséges kockázatokat. 

Professzionális több funkciós orvosi eszköz

  • Ideális kiegészítő minden orvos számára
  • Klinikailag jóváhagyott, kompakt és könnyű (mindössze 65 g)
  • Méri a különböző életfunkciókat - külső érzékelők segítségével, vezeték nélkül is
  • A lehető legpontosabb beépített mozgásérzékelő
  • Az alvásmegfigyelő felfedi az alvási apnoét
  • Fitness programok (nem csupán) szórakoztató gyakorlatokkal
  • Lépésszámláló, távolság- és az elégetett kalóriák mérése
  • Mobiltelefonon vagy tableten megtekinthető adatok Bluetooth segítségével
  • Mérete körülbelül egy névjegykártyának felel meg

Kardiológia a zsebben

A CheckmePro megbízhatóan ellenőrzi, rögzíti és azonnal azonosítja a kóros EKG-t. Az 500Hz-es szélessávú frekvenciának köszönhetően valóban rögzíti az EKG minden részletét, a mérési adatok pedig bármikor újra megtekinthetők. A készülék egy professzionális EKG algoritmussal rendelkezik, amely részletes tájékoztatást ad a pulzusszámról, az ST-szakaszról, a QRS időtartamról, valamint a QT / QTC intrevallumról.

Oximéter + alvásmonitor

A készülék vezetékes módon vagy vezeték nélküli is lehetővé teszi az SpO2 mérését, a külső SpO2 érzékelő ugyanis tökéletesen kimutatja az alvási apnoét. A vér oxigénszaturációjának méréséhez csak helyezd az ujjad az SpO2 érzékelőbe, és 20 másodpercen belül megvan az eredmény. Ez az érzékelő kényelmes, puha felülettel rendelkezik, és akár 10 órás mérést is rögzít. A mért értékek részleteinek megtekintése speciális mobil alkalmazás által, vagy PC szoftveren keresztül történik. 

Belföldi és orvosi használatra

A CheckmePro nem csak orvosi, hanem otthoni üzemmódot is kínál, így megelőzés és napi ellenőrzés céljából is használható. A készülék lehetővé teszi az összes rendelkezésre álló változók vezeték nélküli mérését, és az eredmények 20 másodpercen belül megjeleníthetők. A mért értékek szükség esetén könnyen hozzáférhetők Bluetooth-on, mobiltelefonon vagy tableten keresztül, és ezeket elektronikus úton elküldheted orvosodnak vagy egészségügyi tanácsadódnak is. Mindez ellenőrző mérésekhez és sürgős esetekben igen hasznos lehet.

A fentiekben leírt egyedi mérési funkciók függenek az eszköz speciális verziójától. A Checkme Lite verzió csak néhány funkciót tartalmaz, a Checkme Pro Holter viszont minden ismertetett funkcióval rendelkezik. A Checkme Pro verzió a Holter kivételével minden funkciót tartalmaz.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Viatom CheckmePro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viatom CheckmePro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Viatom CheckmePro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Viatom CheckmePro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Viatom CheckmePro.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ