ApF HU Shop roku

Videoszerkesztő programok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Háztartás
(64)
Cégeknek
(56)
Iskolák számára
(8)
Hivatalok számára
(42)
SW típusa
Adobe Creative Cloud
(12)
Adobe Stock
(9)
Adobe Animate CC
(6)
Cyberlink PowerDirector
(5)
Cyberlink PowerDVD
(5)
Licenc típusa
Licenc
(3)
Elektronikus licenc
(61)
Operációs rendszer
Windows
(64)
MacOS
(41)
Beépítés módja
CD/DVD
(1)
Letöltés (elektronikusan)
(63)
Nyelvi változat
EN
(55)
CZ
(14)
Minden EU-nyelv
(3)
SK
(1)
DE
(1)

A videóvágó program segítségével filmeket, kisfilmeket, videokollázsokat és még sok mást is készíthetsz. Különböző effekteket és funkciókat kínál, amelyek nagyban megkönnyítik az egész folyamatot. Akár profi vagy, aki a munkája miatt vág, akár kezdő, itt mindenki megtalálja a kedvére valót. Ismerd meg, melyek a legjobb videóvágó program a piacon.

Tovább

Videóvágó program otthonra, irodába és iskolába

Kapható videoszerkesztő program otthoni, magáncélú használatra, de találhatsz professzionális programokat is, amelyeket nagyvállalatoknak ajánlanak. Az ilyen szerkesztőprogramoknak fejlettebbnek kell lenniük, és több funkcióval kell rendelkezniük. Ugyanakkor találsz iskolák vagy kormányzati szervek számára specializált programokat is.

i

A videóvágó program kiválasztásánál arra is figyelj, hogy hol szeretnéd használni, milyen szoftvert tartalmazzon. Egyes videoszerkesztő programok tartalmaznak irodai alkalmazásokat, képesek grafika vagy hang szerkesztésére, vagy akár videók égetését is lehetővé teszik.

Miben különbözhet egy videóvágó program a versenytársaktól?

Minden modern számítógépes videoszerkesztő program idővonallal, egyszerű drag-and-drop képkocka-behelyezéssel vagy előre definiált szerkesztési lehetőségekkel és effektekkel rendelkezik. Az egyes szoftverek elsősorban a fejlett funkciók, a felhasználói élmény vagy a számítógép teljesítményének maximális kihasználására való képesség tekintetében különböznek egymástól.

Nem kell aggódnod a videóvágó program összetett működése miatt. Az interneten rengeteg oktatóanyag és trükk található, amelyek segítségével a videoszerkesztés mestere lehetsz.

Egyéb funkciók, amelyekkel egy videóvágó program előnye, ha rendelkezik velük

Amikor megvan a megfelelő videószerkesztő program, ellenőrizd, hogy milyen funkciókat kínál. Ezek közé tartozhat a 4K felbontás támogatása, a kép a képben, a remegő felvételek kompenzálása, a köd eltávolítása a tájképekből vagy az egyszerre több kamerából származó videó szerkesztése. A videóvágó programnak támogatnia kell továbbá a hang- és videóformátumok széles skáláját, a felvételek összevonásához szükséges effektek nagy számát, a feliratok készítésének lehetőségét vagy több egyidejű hangsáv használatát.

i

Ha nem szeretnél fordítással bajlódni, akkor győződj meg arról, hogy a videóvágó program angol nyelvű. Az angol a legelterjedtebb nyelv.

Milyen videóvágó program található a piacon?

Kínálatunkban többféle fejlesztőtől is találhatsz videószerkesztő programokat, íme néhány közülük. Az Adobe Premiere vagy az Adobe After Effects támogatja a VR-t, ráadásul a felhőalapú tárolásuk révén bárhol hozzáférhetsz a videóidhoz. A Sony Vegas joggal nevezhető professzionális videoszerkesztő programnak, amely maximális felhasználói testreszabhatósággal rendelkezik. Egy másik nagyszerű videószerkesztő a Cyberlink PowerDirector, amely 360°-os filmek készítését is lehetővé teszi.

  • Az Adobe Premiere a kezdő és a haladó felhasználók számára egyaránt használható. Még játékfilmek szerkesztésére is alkalmas.
  • Az Adobe After Effects speciális effektek vagy mozgóképek készítésére szolgál, és haladó felhasználók számára alkalmas.
  • A Cyberlink PowerDirector lehetővé teszi a 4K videók szerkesztését vagy 360°-os filmek készítését. Kezdők számára is alkalmas.

Egy olyan programot kerestél, amellyel fényképekből zenével ellátott videókat készíthetsz, akkor keress olyan szoftvert, amely kollázskészítő funkcióval rendelkezik.

Videóvágó program a kezdőknek is nagyon egyszerű

A kezdőknek szánt videóvágó program, legyen egyszerű és áttekinthető. Az Adobe Premiere Elements például ebbe a kategóriába tartozik. Bár nem nyújt annyi funkciót, mint a többi, mégis elegendő a haladó felhasználók számára, akiknek nincsenek ilyen igényes elvárásaik egy videószerkesztő programmal szemben.

Professzionális videoszerkesztő program az igényesebb felhasználók számára

Egy professzionális videoszerkesztő program több funkcióval és összetettebb felhasználói élménnyel rendelkezik. Gyakran magasabb az ára és megjelenik a "Pro" címke. Ide tartozik az Adobe Premiere Pro vagy a Sony Vegas Pro.

i

Szeretnéd tudni a vásárlás előtt, mit is tud a videóvágó program? Sok kiadó kínál díjmentes, korlátozott ideig tartó próbaverziót a weboldalán.

Elérhető a videóvágó program a telefonon is a gyors szerkesztéshez

Bár a telefonos videoszerkesztő program sokkal lassabban működik és kevesebb funkcióval rendelkezik, kiváló minőségű rövid videókat készíthetsz vele a közösségi hálózatokra. Ilyen például az Adobe Premiere Rush.

Egyszerű online videóvágó program az alkalmi felhasználók számára

Létezik ingyenes videoszerkesztő program? Egy online webes alkalmazás az egyetlen lehetőség. De ez tényleg csak a legalapvetőbb szerkesztésre szolgál. Ráadásul nehéz lehet vízjel nélküli online videoszerkesztő programot találni.

Hogyan telepíthető egy videószerkesztő program? A letöltés egyszerű, ha már rendelkezel egy elektronikus licenccel. Tekintsd meg ezt a rövid útmutatót az alkalmazáshoz.

 DaVinci videóvágó program

Valamilyen módszert keresel a YouTube-videók szerkesztésére? A videóvágó program segítségével profivá válhatsz.

A videóvágó program licenckulccsal indítható el

A videószerkesztő program futtatásához licenckulcsra van szükség, amely fizikai vagy elektronikus formában is elérhető. Az elektronikus licencre nem kell várnod, hanem a termék megvásárlása után azonnal elküldik neked. Rajtad múlik, hogy elküldöd-e az e-mail címedre, vagy letöltöd az Alza könyvtárból. A fizikai licenc ezután a videoszerkesztő szoftvercsomag része, és a megfelelő címre kerül elküldésre.

A videóvágó program licence lehet örökös vagy előfizetéses

Egyes videoszerkesztő programok licencei egy életre szólnak, de vannak olyanok, amelyeket havidíjasok. Ez akkor jön jól, ha nem tudod, meddig fogod használni a programot. Az előfizetés lehet havi vagy éves. Azt is nézd meg, hogy a licenc átruházható-e. Ez azt jelenti, hogy új számítógép vásárlásakor újra használhatod a már meglevő programot.

Videószerkesztő programok Windows 10 és macOS operációs rendszerekhez

A kiválasztott videószerkesztő program legyen kompatibilis az operációs rendszerrel. Szinte bármelyik szerkesztőprogram működni fog Windows 10 alatt. Ha régebbi Windowsod van, érdemes ellenőrizni a kompatibilitást. Nincs sok videóvágó program adaptálva macOS-re, ezért előzetesen nézz utána.

Arra is figyelj, hogy a videóvágó program hogyan legyen telepítve. Leggyakrabban letöltésként találod meg, de CD-n vagy DVD-n is megvásárolhatod.

A videószerkesztő programok magas hardver igénnyel rendelkeznek

Egy videószerkesztő program az egyik legigényesebb alkalmazás és mindegyik optimalizálható a PC adott hardverére - vagyis egy videószerkesztő program más-más sebességgel futhat ugyanazon a számítógépen. Egy videóvágó program az egész gépet megterheli, a legfontosabb egy erős processzor, legalább 3 GHz-es frekvenciával, optimális esetben 6 vagy több maggal. Emellett dedikált grafikus kártyára is szükség van, legalább 4 GB memóriával és lehetőleg 16 GB RAM-mal.

i

Ajánlott hardverek egy videóvágó program használatához

A Full HD videoszerkesztő programmal az Intel Core i5 vagy az AMD Ryzen 5 processzorok könnyedén megbirkóznakHa a 4K élességet szeretnéd élvezni, akkor válassz Intel Core i7 vagy az AMD Ryzen 7 vagy egy jobb processzort.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dazzle DVD Recorder (BOX) Szállításra kész > 5 db
Videószerkesztő program - Corel Dazzle, 1 készülék számára, korlátlan licenc, nyelv: CZ, EN, DE, FR, IT, ES, PL, nl, RUS, fi, SV, DA, PT, telepítés: CD/DVD, háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows
26 090 Ft

2.
Grafikai szoftver - Adobe Creative Cloud, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, szoftver típusa: vektorgrafika, fotók szerkesztése és webgrafika, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
461 890 Ft

3.
Pinnacle Studio 26 Ultimate (BOX) Szállításra kész > 5 db
Grafikai szoftver - 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, háztartás és cégeknek, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban,
38 190 Ft

65 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 27×
Pinnacle Studio 26 Ultimate (BOX)
Grafikai szoftver - 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, háztartás és cégeknek, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban,
38 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SWps26u
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Adobe Stock (40 assets), Win/Mac, EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Stock, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés megújítása, szoftver típusa: vektorgrafika, fotók szerkesztése és webgrafika, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
368 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605t6
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Adobe Stock (40 assets), Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Stock, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, szoftver típusa: vektorgrafika, fotók szerkesztése és webgrafika, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
368 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605t5
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Adobe Creative Cloud All Apps, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Creative Cloud, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, szoftver típusa: vektorgrafika, fotók szerkesztése és webgrafika, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
461 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605h11
3,9 17×
Dazzle DVD Recorder (BOX)
Videószerkesztő program - Corel Dazzle, 1 készülék számára, korlátlan licenc, nyelv: CZ, EN, DE, FR, IT, ES, PL, nl, RUS, fi, SV, DA, PT, telepítés: CD/DVD, háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows
26 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ570k
4,8
Pinnacle Studio 26 Standard (BOX)
Grafikai szoftver - 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: CZ, EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás és cégeknek, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban,
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWps26s
5,0
Wondershare UniConverter Windows számára (elektronikus licenc)
Videószerkesztő program - 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg,
29 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLW003
3,0
Ashampoo Movie Studio Pro 3 (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Ashampoo Movie Studio, 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: CZ, SK, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és iskolák számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
11 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLA0005b
Wondershare Filmora 13, Windows - elektronikus licenc
Videószerkesztő program - Wondershare Filmora, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
33 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLwf13w
Adobe Premiere Pro, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Premiere Pro CC, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
197 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605r2
CyberLink PowerDirector 365 12 hónapig (elektronikus licenc)
Videószerkesztő program - Cyberlink PowerDirector, 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
22 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLC0005e
Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024, Win/Mac, EN (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Photoshop, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, szoftver típusa: fotók szerkesztése, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
60 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605ppe24a2
CyberLink PowerDirector 19 Ultra (elektronikus licenc)
Videószerkesztő program - Cyberlink PowerDirector, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
14 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLC0005d
2,0
CyberLink PowerDirector 20 Ultimate (elektronikus licenc)
Videószerkesztő program - Cyberlink PowerDirector, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás és cégeknek, célkészülék: PC,
29 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLclpd20u
Adobe Premiere Pro, Win/Mac, EN, 1 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Premiere Pro CC, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 1 hónap, előfizetés, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
16 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605r1
Ashampoo Video Optimizer Pro 2 (elektronikus licenc)
Videószerkesztő program - 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg,
16 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLA0051
Adobe Creative Cloud All Apps, Win/Mac, EN, 1 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Creative Cloud, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 1 hónap, előfizetés, szoftver típusa: vektorgrafika, fotók szerkesztése és webgrafika, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
38 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605h10
Cyberlink Director Suite 365 12 hónapig (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Cyberlink Director, 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás és cégeknek, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
39 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWlC0016c
Cyberlink PowerDVD 22 Ultra (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Cyberlink PowerDVD, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás és cégeknek, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
28 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLcpd22u
Cyberlink PowerDVD 18 Pro (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Cyberlink PowerDVD, 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és iskolák számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
19 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWlC0013a
Cyberlink PowerDVD 17 Standard (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Cyberlink PowerDVD, 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és iskolák számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
7 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLC0002d
Cyberlink PowerDVD 17 Pro (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Cyberlink PowerDVD, 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
9 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLC0003c
Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024, Win/Mac, EN, upgrade (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Photoshop, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, szoftver típusa: fotók szerkesztése, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
49 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605ppe24a3
CyberLink PowerDirector 21 Ultimate (elektronikus licenc)
Videószerkesztő program - Cyberlink PowerDirector, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows
32 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLclpd21u

Videoszerkesztő programok

MicrosoftMi az a SharePoint? A Microsoft SharePoint egy modern platformot kínál a megosztott hozzáféréshez, interakcióhoz és együttműködéshez. A csapatban folyó munka bárhol és bármikor elvégezhető - gyors, megbízható és biztonságos.
Szerkesztened kellene a dolgozatodat, de nem tudod, hogyan kell számozni az oldalakat és a címsorokat? Ebből a cikkből lépésről lépésre megtanulhatod, hogyan is kell ezt csinálni. Nem nehéz.
A CorelDRAW Professional Graphics Editor a jövő évtől nem ad ki újabb frissítéseket. Ugyanakkor a Corel úgy döntött, hogy az új kiadások vásárlásakor a legfrissebb csomag licencével rendelkező felhasználóknak fog kedvezni. Tehát ha továbbra is szeretnéd a CorelDRAW-t...

Videoszerkesztő programok

A Videoszerkesztő programok kategóriában összesen 65 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó videoszerkesztő programok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább videoszerkesztő programok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb videoszerkesztő programok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: videoszerkesztő programok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ