Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

VIKING A200

Termékkatalógus
VIKING A200
Légtisztító - 225 m3/óra légtisztító teljesítmény, 45 W fogyasztás, 30 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 60 dB(A) maximális zajszint, hepa szűrő, légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár és levegő ionizálás
Kód:  VKNG0016 Termékszám:  CVA200

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VIKING A200

A Viking A200 légtisztító egy kompakt levegő tisztító eszköz ötszörös szűréssel és 225 m3/h CADR teljesítménnyel, ennek köszönhetően könnyen megtisztítja az akár 30 m2 területű helyiségek levegőjét is. Integrált ionizátorral rendelkezik a tiszta és egészséges levegő érdekében, amelynek negatív töltésű ionjai teljeseneltávolítják aszennyeződéseket a levegőből. Kompakt méreteinek és kis tömegének köszönhetően a Viking A200 légtisztító szinte bárhová helyezhető. A felső légáramláshoz 2 oldalsó nyílás található a szennyezett levegő bejutásához, a tisztított levegő pedig a nagy központi nyíláson távozik.

A Viking A200 légtisztító legfőbb jellemzői

  • 2 oldalsó nyílás szívja be a levegőt, és egy nagy központi nyílás vezeti ki a tiszta levegőt
  • A Viking A200 légtisztító ötszörös szűrésébe HEPA szűrő is tartozik
  • A szűrési sebesség automatikus és kézi beállításának lehetősége
  • Viking A200 légtisztító kompakt méretekkel és kis tömeggel
  • CADR 225 m3/h teljesítmény
  • Érzékeny érzékelő, amely az aktuális levegő minőségéről tájékoztat a LED panelen 
  • Viking A200 légtisztító távvezérlés lehetőségével
  • A Viking A200 készülék alvó üzemmóddal is rendelkezik
  • Ideális maximum 30 m2-es helyiségekhez 

A Viking A200 minőségi levegőszűrést biztosít

A Viking A200 légtisztító ötszörös szűréssel rendelkezik, amelybe HEPA szűrő is tartozik, ennek köszönhetően tökéletesen tisztítja a levegőt, és akár 99% -os hatékonysággal távolítja el a port, a baktériumokat és a pollent. A légtisztító megtisztítja a levegőt a füsttől illetveagázoktól, és ideális eszköz az allergiás reakciókat kiváltó tényezők megszüntetéséhez.  

Viking A200 beépített ionizátorral a szennyeződések eltávolításáért

A Viking A200 légtisztító integrált ionizálóval rendelkezik, amelynek negatív töltésű ionjai biztosítják az egészséges és tiszta levegő minden helyzetben.A szennyezett levegő maximális elszívásához 2 oldalsó bemeneti nyílás található, amelyeken keresztül a levegő bejut atisztítóba. A levegő ezután a szűrőegységeken keresztül áramlik át, majd a nagy központi nyíláson keresztül megtisztítva távozik. Így biztos lehetsz benne, hogy a Viking A200 légtisztító segítségével tökéletes légkeringéstérhetsz el az egész helyiségben.

Kompakt kialakítású Viking A200 tisztító

A Viking A200 légtisztító használatakor értékelni fogod alacsony tömegét és kompakt méreteit, hiszen így gond nélkül bárhová elhelyezhető. Kis mérete ellenére azonban a légtisztító magas CADR 225 m3/h teljesítménnyel rendelkezik, így gond nélkül képes megtisztítani a levegőt a 30 m2-es helyiségekben. EzenkívülaViking A200 felhasználóbarát kezelőpanellel rendelkezik a könnyű és gyors működés érdekében.

Levegőminőség érzékelő szenzor

A praktikus érzékelő tökéletesen tájékoztat a levegő minőségéről, amely a levegőszennyezés mértékétől függően a LED-panelen keresztül megváltoztatja színét. A világoskék a kiváló levegőminőséget, a sötétkék a jó levegőminőséget jelzi, míg alacsony levegőminőség esetén a panel pirosra vált.

A Viking A200 lehetővé teszi az automatikus és manuális szűrési beállításokat

A Viking A200 légtisztító 2 légszűrési lehetőséget kínál. A szűrési sebesség manuálisan szabályozható, de használhatod a praktikus AUTO MODE rendszert is. A rendszer aktiválása után a légtisztító maga figyeli a levegő minőségét, és olyan szűrési sebességet választ, amely tökéletesen megfelel az adott szituációnak.Könnyedénbeállíthatod a szűrés időtartamát is, és a távirányítónak köszönhetően a légtisztítót nagyobb távolságból is gond nélkül működtetheted. Az alvó mód rendkívül tiszta levegőt biztosít 10 000 000 ion/ cmmellett, ennek köszönhetően kényelmes és nagyon egészséges alvást garantál.

A VIKING márka hivatalos szerviz szolgáltatása

A VIKING márka előnye, hogy a márka engedélyezett szolgáltatást képvisel a Cseh Köztársaságban. A garancia, garancia utáni igények illetve javítások érdekében bármikor felveheted a kapcsolatot a VIKING márka hivatalos szervizével a Cseh Köztársaságban.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
45 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
225 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
30 m2 Kész!
Maximális zajszint
60 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VIKING A200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viking A200. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VIKING A200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WIKINGER A200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WIKINGER A200.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ