Viking kültéri napelemes LED lámpa mozgásérzékelővel V2032

Termékkatalógus
Viking kültéri napelemes LED lámpa mozgásérzékelővel V2032
5 1 értékelés
- 32 db, nagy fényerejű LED diódával, ideális a kültéri területek megvilágításához, mint például: kert, lépcsőház, garázs, bejárat és hasonlók, 200 lm fényáram, a beépített mozgásérzékelő észleli a mozgást 10 m-es távolságig 120 fokos szögben és képes felismerni a hamis mozgást (ágak mozgása, szél), IP65 szerint víz- és esőálló (eső, fröccsenő víz, erős szél esővel, hó)
Kód:  VKNGc4 Termékszám:  V2032
Viking kültéri napelemes LED lámpa mozgásérzékelővel V2032 Megszűnt

Viking kültéri napelemes LED lámpa mozgásérzékelővel V2032

Erős kültéri világítást keresel garázsodhoz, kertedhez vagy a ház mellé? Az ideális megoldást a Viking V2032 mozgásérzékelővel ellátott napelemes LED-es lámpatest kínálja. Az éles és erős fényt 32 darab nagy fényerősségű LED biztosítja, teljes fényereje 200 lumen. A napenergia-ellátásnak köszönhetően a lámpatest teljesen önellátó és függetlenül az elektromos hálózattól. A lámpa automatikus bekapcsolását beépített mozgásérzékelő teszi lehetővé, amely érzékeli az emberek mozgását 10 méteres távolságig, miközben megbízhatóan képes felismerni és kizárni az ágak, a szél stb. mozgását. A Viking kültéri világítás IP65 védettségi szinttel rendelkezik, így ellenáll a fröccsenő víznek és a kedvezőtlen időjárásnak.

A Viking kültéri LED-lámpa főbb jellemzői

  • Praktikus napelemes LED-es lámpatest kültéri használatra
  • Ideális ház, garázs vagy kerti bejárat megvilágításához
  • A lámpa 32 darab nagy fényerősségű LED-et tartalmaz
  • A napenergia-ellátás független az elektromos hálózattól
  • A diódák teljes fényereje 200 lumen
  • Beépített mozgásérzékelő
  • A fényerőt az aktuális igényeknek megfelelően beállíthatod

Egyszerű és gyors összeszerelés

A napenergia-ellátásnak köszönhetően a Viking lámpatest nagyon mobil és praktikus, könnyen telepíthető bármilyen kültéri helyre anélkül, hogy meg kellene oldani az áramellátás kábelezésével kapcsolatos problémákat. A lámpatest tetején van egy praktikus lyuk, amelyen át könnyű a falra is felszerelni. A csomag csavarokat és tipliket is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a felszerelést.

A lámpa méretei:
15,8 × 15,2 × 7 cm

Súly:
180 g

Energiafelhasználás:
1,5 W

Elemtípus:
Li-ion 3,7 V / 2200 mAh


Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes világítástechnika kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viking venkovní solární LED světlo s pohybovým senzorem V2032. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Viking vonkajšie solárne LED svetlo s pohybovým senzorom V2032. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Viking Outdoor Solar LED Licht mit Bewegungssensor V2032. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Viking Outdoor Solar LED Licht mit Bewegungssensor V2032.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ