AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete

Termékkatalógus
Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete
Mobiltelefon - 6,58"-es IPS kijelző 2408 × 1080 felbontással, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Dimensity 700 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx széles látószögű, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
86 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VIV120b1 Termékszám:  5661926
Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete 86 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete

Ezen Vivo Y55 5G mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. A mobiltelefon 6,58" -es képernyővel rendelkezik, amelyet a nagy telefonok szerelmesei imádni fognak. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 700 processzor gondoskodik. 4 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók számára 128GB belső tárhely van biztosítva. Ekkora memória bőven elegendő ahhoz, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Eme Vivo mobiltelefon 2022 óta van a piacon.

Mobiltelefon Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete ...
Mobiltelefon Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete ...

Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete okostelefon legfontosabb paraméterei

  • Ezen Vivo okostelefon 6,58" méretű kijelzővel van ellátva
  • A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB RAM-mal funkcionál
  • A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon IPS 6,58"méretű képernyővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A fő funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és Funtouch OS felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 128 GB belső memória van biztosítva
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G57 MC2

Ennek a nagyszerű Vivo telefonnak a képernyőjét öröm lesz nézni

Örömtelivé válik minden egyes perc, amit ezzel a csodás Vivo telefonnal töltünk el, mivel 6,58" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2408 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg.

Mobiltelefon Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete ...
Mobiltelefon Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete ...

Örökítsd meg a lényeges eseményeket

A telefonnal való fotózás alapvető részét képezi a három hátsó kamera. Ez a nagyszerű Vivo okostelefon fel van szerelve 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es széles látószögű lencsével. A makrókamerával kiváló közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószöget tesz lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Eme Vivo mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban videózhatunk. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket. A mélységi kamera elengedhetetlen a 3S-s modellek rögzítése során, amely garantálja az optimalizált fotókat még abban az esetben is, ha a téma nagyobb távolságra helyezkedik el az objektívtől.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen Vivo mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot a két vagy akár több napon keresztül is. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 18 W. A töltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete ...
Mobiltelefon Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete ...

Ezen Vivo mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A modern Vivo okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 11, Funtouch OS felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. 4 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy játszunk, miközben más alkalmazások is futnak a háttérben. A fájlok, fotók és videók számára 128 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti, ezáltal bátran menthetjük a játékokat, vághatunk videókat, és telepíthetünk egy csomó alkalmazást. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk lehetséges azt bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern Vivo okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ez a rendszer teszi lehetővé a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete ...

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. A mobiltelefon képes az interneten is hívásokat kezdeményezni a hagyományos telefonhálózaton kívül. VoWiFi és VoLTE segítségével kommunikál. Ha fejhallgatóról szeretnél zenét hallgatni, csak használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót.

Jól átgondolt hozzáadott funkciók

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Vivo mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egy gyors pillantással feloldható. A készüléken ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Méretei:

164 × 75,84 × 8,25 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,58" Kész!
Kijelző felbontása
2408 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,58" Kész!
Kijelző felbontása
2408 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
164 mm Kész!
Szélesség
75,84 mm Kész!
Mélység
8,25 mm Kész!
Súly
188 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/1,8 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Mélységi kamera Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
18 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 700 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G57 MC2 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 11 Kész!
Felhasználói felület
Funtouch OS Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Vivo Y55 termékhez:

86 990 Ft - 86 990 Ft

Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete

Mobiltelefon - 6,58"-es IPS kijelző 2408 × 1080 felbontással, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Dimensity 700 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx széles látószögű, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
86 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Vivo Y55 5G 4GB/128GB kék

Mobiltelefon - 6,58"-es IPS kijelző 2408 × 1080 felbontással, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Dimensity 700 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx széles látószögű, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
86 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vivo Y55 5G 4GB/128GB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vivo Y55 5G 4GB/128GB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vivo Y55 5G 4 GB / 128 GB čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vivo Y55 5G 4GB/128GB schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ