30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vocolinc Smart Air Purifier VAP1

Termékkatalógus
Vocolinc Smart Air Purifier VAP1
5 6 értékelés
Légtisztító - 500 m3/óra légtisztító teljesítmény, 42 W fogyasztás, max. 60 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 63 dB(A) maximális zajszint, 27 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár és smart
Kód:  VOCO19015 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vocolinc Smart Air Purifier VAP1

Légtisztító Vocolinc Smart Air Purifier VAP1 Lifestyle

A megbízható Vocolinc légtisztító üde levegőt hoz létre főleg az asztmás, allergiás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a hordozható berendezés a legjobb az akár 60 m2 nagyságú terekbe. A csodás légtisztítási hatékonyságáról a légtisztító kapacitás mond el többet – ez az eszköz akár 500 m3/óra levegőt is meg tud szűrni. A levegőt első lépésben megszűri az állatszőrtől, a hajszálaktól, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az előszűrő használatával. A kiváló Vocolinc levegőtisztító kulcsfontosságú eleme a HEPA szűrő, amely villámgyorsan megszűri a pollenek, porrészecskék és baktériumok 99%-át. A különböző szagok és a konyhában keletkező pára ártalmatlanításához a szénszűrő a lehető legjobb választás.

Vocolinc Smart Air Purifier VAP1 levegőtisztító legfőbb jellemzői

  • A nagyszerű Vocolinc légtisztító 60 m2 nagyságú helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA filter felfogja a porszemcsék és az allergének 99%-át
  • A szén szűrő megszűri a kellemetlen szagokat, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a konyhai gőzöket
  • Az előszűrő segítségével megszűri a levegőt minden nagyobb szennyeződéstől
  • Max. zajszint: 63 dB(A), minimális zajszint: 27 dB(A)
  • Légtisztító kapacitás: 500 m3/óra
Légtisztító Vocolinc Smart Air Purifier VAP1 Lifestyle
Légtisztító Vocolinc Smart Air Purifier VAP1 Lifestyle

Vocolinc Smart Air Purifier VAP1 légtisztító fő funkciói

A modern Vocolinc légtisztító mindig feltérképezi a klímát, amely körülveszi és annak alapján dönt arról, hogy szükség van-e a tisztításra. Ez a remek légtisztító időzítő funkciót is magáénak tudhat, amellyel igényeidnek megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A nagyszerű Vocolinc légtisztítót csendes módra is át lehet állítani, ha relaxálni szeretnénk egy hosszú nap után. Mindezen túl automata üzemmódra is képes, vagyis a készülék a levegő állapotának kiértékelése alapján határozza meg a teljesítmény nagyságát. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, amely egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a kezelést. Mindemellett, gyermekzárral is büszkélkedhet, ami kifejezetten praktikus, ha mozgékony gyerekek vannak otthon. Az intelligines Vocolinc légtisztító ötvözi a vonzó, kompakt kialakítást és az intuitív kezelhetőséget.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
42 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
500 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
60 m2 Kész!
Maximális zajszint
63 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vocolinc Smart Air Purifier VAP1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vocolinc Smart Air Purifier VAP1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vocolinc Smart Air Purifier VAP1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vocolinc Smart Luftreiniger VAP1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vocolinc Smart Luftreiniger VAP1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ