LEGO napok LEGO napok

WARNER BROS

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Termék típusa
Játék
(123)
Videójáték kiegészítő
(4)

A népszerű WARNER BROS márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó WARNER BROS - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő WARNER BROS termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben WARNER BROS terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a WARNER BROS termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

WARNER BROS márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
127 termék
4,9 41×
LEGO Harry Potter Collection Years 1-8 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Az összes Lego Harry Potter játék gyűjteménye továbbfejlesztett grafikával Playstation 4-re.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MSX261b
4,6 13×
Mortal Kombat 11 Ultimate - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Díjnyertes harci játék kibővített verzióval, amely az Aftermath, a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 kiterjesztéseket tartalmazza. Összesen két történet kampány és 37 játszható karakter.
Leárazás -9 %
9 890 Ft 10 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MSX933
4,8 27×
Mortal Kombat 11 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Növeli a játékélményt az egyedülálló Custom Character Variation System rendszerén keresztül, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testreszabott karaktereket hozzanak létre a játéklistában található harcosok felhasználásával. Emellett új filmes történetet is biztosít a híres saga folytatásaként, amely több mint 25 évvel ezelőtt látott napvilágot.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MSX590
4,8 11×
Mortal Kombat 11 Ultimate - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád - Díjnyertes harcolós játék kibővített verzióval, amely az Aftermath, a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 kiterjesztéseket tartalmazza. Összesen 2 történet kampány és 37 játszható karakter.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PSV0034
4,6 15×
LEGO Jurassic World - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád, gyerekeknek és logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A "LEGO" újra tökéletes szórakozást biztosít, ezúttal a Jurassic Park környezetéből, amelyet mindannyian jól ismerünk Steven Spielberg rendező legendás film-trilógiájának köszönhetően. Éld át gyermekeiddel a film legjobb pillanatait a Lego elérhető feldolgozásának köszönhetően.
6 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MXO151b
4,5 10×
LEGO Marvel Super Heroes 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
9 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MXO0180
4,8
Mortal Kombat 11 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Még jobb játékélmény az egyedülálló Custom Character Variation System rendszerén keresztül, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testreszabható karaktereket hozzanak létre a játéklistában található harcosok közül. Emellett új filmes történetet is biztosít a híres sorozat folytatásaként, amely több mint 25 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot.
7 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: NSW107
5,0
LEGO The Hobbit - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Élj át egy újabb LEGO kalandot, amely a Váratlan utazás és a Smaug pusztasága című filmeken alapul, járd be Középföldét, és rendelkezz a Gyűrű hatalmával.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MSX066b
4,8 36×
LEGO Jurassic World - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A "LEGO" elhozza neked a tökéletes szórakozást, ezúttal Steven Spielberg által rendezett legendás Jurrasic Park környezetben, amelyet jól ismerünk a filmtrilógia világából. Éld át gyermekeiddel a filmek legjobb pillanatait a Lego feldolgozásnak köszönhetően.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSX066c
4,9 18×
LEGO Marvel Super Heroes - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Kalandjáték gyermekek számára.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MSX066
4,9 26×
LEGO Marvel Avengers - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A LEGO Marvel Avengers az Avengers: Age of Ultron című filmre épít, és a világ legnagyobb hőseit, köztük Vasembert, Amerika kapitányt, Thor-t, a hihetetlen Hulkot, Fekete Özvegyet és Sólyomszemet fogod felfedezni benne, akikkel az őrült veszélyek ellen küzdhetsz.
7 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MSX233
4,8 13×
LEGO Marvel Super Heroes 2 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Jellegzetes LEGO móka és szórakozás vár az egész családra, hiszen a kooperatív és vétélkedő módnak köszönhetően akár 4 játékos is játszhatja.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MSX0806
4,6
LEGO Worlds - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, árkád és logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A LEGO Worlds játékban egy hatalmas, új világ vár rád, ahol mindent megtehetsz, ami csak eszedbe jut. A rendkívüli sikernek örvendő Minecraft mintájára itt is szabadon építhetsz LEGO kockákból házakat, szobrokat, kastélyokat, vagy akár versenypályákat is. Ugyancsak repülhetsz sárkányon, vagy egy kenguruval is ugrálhatsz.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MXO362
5,0
LEGO The Incredibles - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Órákon át tartó kreatív szórakozást és izgalmas kalandokat kínál az egész család számára. Fedezd fel az akciódús történet különböző szintjeit és az ikonikus helyszínek epikus világát, mint például Municiberg és Nomanisan Island, használd egyedülálló, szuper képességeidet, és gondoskodj róla, hogy a városi gazemberek megkapják méltó büntetésüket. A LEGO® The Incredibles kétjátékos kooperatív módot is kínál.
6 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MSX508
Mortal Kombat X - PS4, PS5 - Konzol játék Típusok
4,5 39×
Mortal Kombat X - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Tapasztald meg a történelem eddigi legbrutálisabb Mortal Kombat játékát, vegye kezdetét a jó és a rossz között dúló szüntelen harc, valamint találkozz a már jól ismert karakterekkel, mint Sub-zero, Scorpion a játék újonnan fejlesztett online részében.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MSX129
5,0
Batman: Arkham Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A kollekció egy csomagban tartalmazza a Batman-trilógia Arkham Asylum, Arkham City és Arkham Knight díjnyertes részeit.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MSX686
5,0
Mortal Kombat 11 Ultimate - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja árkád - Az Aftermath történeti bővítményt, a Kombat Pack 1 és Kombat Pack 2 csomagokat tartalmazó díjnyertes verekedős játék bővített változatban. Összesen 2 történeti kampány és 37 játszható karakter. Kód a játék letöltéséhez a csomagban.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NSW742
4,8 11×
Lego City: Undercover - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Vedd fel Chase McCain álruhás titkosügynök szerepét, állítsd meg a legnagyobb ördögi bűnözőt - Rexet, és vess véget a bűnözésnek LEGO Cityben.
6 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSX066b1
5,0
LEGO Marvel Avengers - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A LEGO Marvel Avengers az Avengers: Ultron kora című filmre épít, és a világ legnagyobb hőseit, köztük Vasembert, Amerika kapitányt, Thor-t, a hihetetlen Hulkot, Fekete Özvegyet és Sólyomszemet fogod felfedezni benne, akikkel az őrült veszélyek ellen küzdhetsz.
Szuper ár
6 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MXO256
4,8
LEGO City: Undercover - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Chase-el együtt a teljesen nyitott város utcáit kutatod át. Beépített rendőrként sok álruhád van, amelyek segítenek Rex Fury, a veszélyes bűnöző üldözésében.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NSW019
4,5 11×
Mad Max - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Mad Max egy kultikus poszt-apokaliptikus film, és mostantól egy rendkívül erőteljes akciójáték is. Bújj Mad Max bőrébe és járd be a pusztaságot hűséges négykerekűddel. Korszerűsítsd a felszerelésed, küzdj a bandákkal a hatalmas nyitott világban és versenyezz életre-halálra. Ez a világ nem bánik kesztyűs kézzel senkivel sem.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSX058
5,0
Mortal Kombat 11 Ultimate - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Díjnyertes harcolós játék kibővített verzióval, amely az Aftermath, a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 kiterjesztéseket tartalmazza. Összesen 2 történet kampány és 37 játszható karakter.
13 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: XBSE0008
5,0
Hitman 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Utazd be a világot, és kövesd célpontjaidat egzotikus sandbox helyszíneken, a napfénnyel teli utcáktól egészen a sötét és veszedelmes esőerdőkig! Senki sincs biztonságban a világ legrettegettebb gyilkosától.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MXO508
4,8
Lego DC Super Villains - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Rossznak lenni jó! Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként! Hozz létre, majd játssz egy teljesen új Super-Villain szerepébe bújva! Terjessz rémületet és borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben!
Szuper ár
6 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MXO503

WARNER BROS

WARNER BROS

A Warner Bros egy amerikai filmipari vállalat, amely filmeket, zenét és számítógépes játékokat gyárt. 1924-ben alapította 4 testvér (innen a név Warner Brothers), a legtöbb tevékenységüket leányvállalataikon keresztül intézik. A legfontosabbak közülük a DC Entertainment (olyan rajzfilmekkel, mint Superman és Batman) és a New Line Cinema (Gyűrűk Ura és A Hobbit). Az irányítást a Time Warner nevű vállalaton keresztül valósítják meg. Pénzügyileg legsikeresebb alkotásaik között olyan nevek szerepelnek, mint A Sötét Lovag, Harry Potter és a Gyűrűk Ura.

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ