A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

WENGER CityFriend 15.6" Fekete Hátizsák

Termékkatalógus
WENGER CityFriend 15.6" Fekete Hátizsák
4,7 14 értékelés
Laptop hátizsák - maximális képátló: 15,6", anyaga: poliészter, anatómiailag formált hátrész, kulacstartó zseb, állítható vállpántok, könnyű konstrukció és légkeringés a hátrészben, kapacitása: 19 l, súlya: 0,7 kg, színe: fekete
Kód:  GT035t11 Termékszám:  602809 Gyártó honlapja:

WENGER CityFriend 15.6" Fekete Hátizsák

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

A vezető svájci márka, a Wenger CityFriend laptop táskája ideális választás a 15,6 hüvelykes notebook kényelmes és biztonságos szállításához. Kifinomult dizájnnal, magas színvonalú kidolgozással és stílusos külsővel a WENGER CityFriend fekete hátizsák rengeteg helyet biztosít laptop kiegészítők tárolásán kívül könyvekhez, jegyzetfüzetekhez és egyéb eszközök tárolásához, hodozásához is. Egy kifejezetten notebook számára készült zsebet is tartalmaz. Használhatod a WENGER CityFriend belső zsebét és oldalsó zsebét is. Könnyedén rendszerezheted az összes dolgod, így mindig és azonnal elérhetőek lesznek, ha szükséged van rájuk.

A WENGER CityFriend laptop hátizsák legfontosabb jellemzői

  • Bélelt laptop tartó, dedikált tablet zsebbel
  • Két nagy zseb kiegészítőkhöz és dokumentumokhoz
  • Oldalzsebek és gyors hozzáférésű zseb
  • A CityFriend hátizsák 15,6" méretű notebook-okhoz megfelelő
  • A hát- és a vállpánt légáteresztő párnázattal bír

A praktikusság, a kényelem, a légáteresztés és a WENGER CityFriend egyedi kialakítása

A Wenger CityFriend hátizsákot úgy tervezték, hogy megfeleljen a legigényesebb felhasználói igényeinek is. A speciális könnyű kialakításnak köszönhetően hosszabb utakra is alkalmas. A maximális kényelem érzése a hátizsák hátán található hatékony légáteresztő anyagnak köszönhető. További előny a két lélegző és állítható vállpánt. A CityFriend hátizsák kiváló minőségű poliészterből készült, a tisztán tartás érdekében. Már az első pillanatban kitűnik a CityFriend fekete színű, modern dizájnjával.

A hátizsák belső űrtartalma:
19 l

Tömeg:
0.70 kg

 

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Anyag
Poliészter Kész!
Tömeg
0,7 kg Kész!
Zsebek
Laptopzseb, Üvegtartó zseb Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

Tömeg

Tömeg
0,7 kg Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb, Üvegtartó zseb Kész!
Hevederek
Állítható hevederek Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Légáteresztő hátsó fal, Könnyű konstrukció Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WENGER CityFriend 15.6" Fekete Hátizsák Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WENGER CityFriend 15.6", černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WENGER CityFriend 15.6" čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WENGER CityFriend 15.6 Zoll schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WENGER CityFriend 15.6 Zoll schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ