AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Wesco Grandy box mandula

Termékkatalógus
Wesco Grandy box mandula
Kenyértartó - Mandula, 22x42cm, 17 cm magasság
Kód:  WESCHL003 Termékszám:  235201-23 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wesco Grandy box mandula

A modern Wesco Grandy Box-ban egy retró kenyértartó rejlik, a mandula szín teljesen új dimenziót visz konyhájába. A kenyértartó péksütemények, aprósütemények és torták tárolására is alkalmas.

Legfontosabb jellemzői:

  • Retró kenyértartó modern design-ba bújtatva
  • Kiváló minőségű, porral bevont acélból
  • Szellőzők az élelmiszer frissességének megőrzésére
  • Minőségi kivitelezés nagy hagyományú német gyártótól
  • Mandula szín
  • Méretek: 42 x 17 x 23 cm

Minőségi anyagok és kivitelezés

A kenyértartó 42 × 17 × 23 cm-es méretekkel rendelkezik, kiváló minőségű, porral bevont acélból készült. Elengedhetetlen kellék a retró design szerelmeseinek. Szellőzőnyílások biztosítják a légáramlást az étel frissességének megőrzéséért. A tartó mosogatógépben nem mosható.

A Wesco cég

A Wesco egy német cég, mely amerikai-stílusú konyhai kiegészítők gyártására specializálódott. A termékeket jellemzi a tartósság a mindennapi használat mellett is éppúgy, mint a minőség, mely a Wesco cég százéves tapasztalatának az acélfeldolgozás terén köszönhető. A vállalat termékei a konyha szerelmesei számára elengedhetetlen dekorációt is jelentenek.

 

Paraméterek

Anyag
Fém Kész!

Anyag

Anyag
Fém Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wesco Grandy box mandula Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wesco Grandy box mandlový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wesco Grandy box mandľový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wesco Grandy Box Mandel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wesco Grandy Box Mandel.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ