WHIRLPOOL B TNF 5012 OX hűtőszekrény fagyasztóval

Termékkatalógus
WHIRLPOOL B TNF 5012 OX hűtőszekrény fagyasztóval
5 4 értékelés
Hűtőszekrény - A++ energiaosztály, 302 l hűtőszekrény kapacitás, 148 l fagyasztó kapacitás, alsó fagyasztó, 40 dB zajszint, SN-T klímaosztály, 3 hűtőszekrény polc, 3 fagyasztórekesz, led világítás, no frost, zero zone, "no-frost" fagyasztórendszer, szuper hűtés és szuper fagyasztás, 195,5 cm magas, 70 cm széles, 75,5 cm mély, 84 kg
Kód:  WHCHL005 Termékszám:  BTNF5012OX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL B TNF 5012 OX hűtőszekrény fagyasztóval Megszűnt

WHIRLPOOL B TNF 5012 OX hűtőszekrény fagyasztóval


KOMBINÁLT HŰTŐSZEKRÉNY
Whirlpool B TNF 5012 OX

A fagyasztóval ellátott Whirlpool B TNF 5012 OX modell az új tagja az Absolute kategóriának. A modern berendezés leginkább a remek helykihasználtságú, összesen 450 literes belső kapacitásának köszönhetően emelkedik ki. Bármelyik család számára ideális. Csendes és a mindössze 40 dB-es zajszintje, nem zavarja majd az otthonod. Az A++ energiaosztálya kíméli a pénztárcádat is. Kényelmesen elférnek az élelmiszerek a hűtőben a három, biztonsági üveg polcnak hála. FreshBox rekeszt tartalmaz, amelyben alacsony hőfokon tárolhatod a húsokat, halakat és egyéb finomságokat. Remekül használható még a zöldséges rekesz, illetve az ajtóban található polcok és italtartók. A három átlátszó fiókkal és 148 literes kapacitással rendelkező fagyasztóban tágas tér vár.


FŐ JELLEMZŐK
Mivel képes többre az új hűtőszekrény?

  • A++ energiaosztály
  • Vizuális jel a nyitva hagyott ajtó esetén
  • Megfelelő tárolókapacitás
  • Fresh Control 6. érzék 
  • Csendes hűtés és fagyasztás
  • Áramkimaradás esetén is állandó hőmérsékletet tart
  • A B TNF 5012 OX modell fejlett fagyálló rendszerrel érkezik
  • Mulftiflow, az egyenletes hűtés érdekében
  • A 450 literes belső tárolókapacitás a nagy bevásárlásokkal is megbirkózik

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA
Frissen tartja az élelmiszereid

Az új, 6. érzék technológia, állandóan figyeli a hűtőszekrény hőmérsékletét. Amikor eltérést észlel, azonnal jelez a központi irányítórendszernek, amely aktiválja gyors hűtést. Ezáltal az optimális hőfok hamarabb újból felállítható és négyszer tovább tárolhatók az ételek.

SZIMETRIKUS KIALAKÍTÁS
Védelem áramkimaradáskor

B TNF 5012 OX modell kiváló védelmet biztosít áramkimaradás esetén. A jó minőségű ajtószigeteléseknek és egyéb technológiáknak hála, akár 19 órán át képes tartani az ideális hőfokot áramkimaradáskor. A hűtőben személyre szabható kialakítású italtárolók vannak. A szimmetriájuknak hála az ajtó balról és jobbról is nyitható.

SZUPER HŰTÉSI FUNKCIÓ
Gyorsan visszaállítja a hőfokot

Ha az ideálistól eltérő hőmérsékletű termék kerül a hűtőszekrénybe, gyorsan korrigálja a hőfokot az optimálisra, így az élelmiszerek tovább eltarthatók. További előnyként pénzt takarítasz meg vele.

A++ ENERGIAOSZTÁLY
Időt és pénzt takarít meg neked

Az A++  energiaosztályú hűtőszekrényeket azoknak ajánljuk, akik időt és pénzt akarnak megtakarítani. Ennek a technológiának hála kevesebb energiát fogyaszt a hűtő és időt takarít meg, amelyben működne.

A TESTRESZABÁS SZABADSÁGA
Minden felhasználónak ideális

Több hely kell az italoknak nyáron? Hűtened kell a karácsonyi vacsora maradékát? Használd az állítható polcokat, szabd személyre Whirlpool hűtődet úgy, ahogy neked ideális.

LED MEGVILÁGÍTÁS
Fényesen megvilágított ételek

A LED-es megvilágítással a teljes hűtőtér megvilágítható. Ez jobb látványt tár eléd és könnyebben megtalálhatod, amit keresel.

FRESH BOX
Frissen tartja a húsokat és halakat

A különleges, FRESH BOX felirattal ellátott tárolórekeszben ideális a hőmérséklet húsok, halak, friss zöldségek és gyümölcsök tárolására. A hűtő garantálja, hogy ebben a hőmérséklet 0 °C (-1 °C-tól +2 °C-ig).

NOFROST
Meggátolja a jegesedést

A NoFrost rendszer egyedi, ételeid tárolására ideális közeget hoz létre. A NoFrost rendszernek két feladata van: megfelelő páratartalmat tart fenn, hogy ne száradjanak ki az ételeid, ugyanakkor meggátolja a jégképződést a belső falakon.


TÖBB HELY ÉS LEHETŐSÉG AZ ÉTELEK TÁROLÁSÁRA
Ez a hűtőszekrény el fog kényeztetni

A hűtőszekrény NoFrost technológiával érkezik, fagyálló rendszerrel, amely fenntartja a belső páratartalmat. Nem képződik jég a belső falakon és nincs szükség kézi leolvasztásra sem. A Multiflow rendszernek hála egyenletesen hűti az ételeket az egész hűtőszekrényben, így nem fog más hőmérsékletre hűteni termékeket a hűtő egyes pontjain



Paraméterek

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
450 l Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
Kész!
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
Kész!
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
450 l Kész!
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt
12 kg Kész!

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe
Ezüst Kész!

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága
196 cm Kész!

Hűtőszekrény tömege

Hűtőszekrény tömege
84 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL B TNF 5012 OX hűtőszekrény fagyasztóval Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL B TNF 5012 OX.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ